8 Haziran 2022 Çarşamba

En azından şu 2'liyi 1 yıl da olsa Galatasaray formasıyla görelim


Kerem Aktürkoğlu ve Marcao'nun Galatasaray'da devam edeceğini düşünmüyorum. Bu 2 ismin satışını bekliyorum da, Yunus Akgün de Galatasaray'a geri dönmüşken, Kerem Aktürkoğlu'yla 2'sini en azından 1 sezon izleyebilmek lazım. Bu 2'liyi Galatasaray forması altında görelim. Bunun heyecanı çok büyük olur. Ribery / Robben benzetmeleri yapılıyor. 2'li olarak bakınca gerçekten andırıyorlar. Biz bu hayali uzun zamandır kuruyoruz.

Hatta Halil Dervişoğlu'nu da ekliyorum. Litvanya karşısında son golü attıktan sonra, bu 3'lünün birlikte verdiği bir fotoğraf vardı. O fotoğraf, Galatasaray'ın geleceği olabilir. Halil Dervişoğlu'nu beğendiğimi bilirsiniz. Önemli potansiyeli var. Herkes çalışmamasına ve eksiklerine takılıyor ama, kimse de böyle bir yeteneğin defoları olacak ki, Galatasaray için fırsat olsun diye düşünmüyor. O eksiklerini biz giderelim ve büyük kazanalım.

Bitiriciliği sıkıntı da, iyi bir oyun kurucu. Oyun aklı yüksek, Doğukan Sinik'i nasıl kullandığını izledik. Doğukan Sinik de gelişimine devam ediyor. Topsuz oyunda, savunma arkasına koşuları kıymetli. Bence hala tabelası düşük olsa da gelişecek. Halil Dervişoğlu'nu 10 numara gibi kullanmaya devam edip, Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu'yla birlikte izleyelim derim. İyi de bir forvet bulabilirsek, bu 3'lünün ön alandaki hareketliliği değerli olur.

Halil Dervişoğlu belki gol tarafında yine eksik kalır, asist rakamını yükseltir. Kerem Aktürkoğlu da, Yunus Akgün de iyi bitiriciler. Açık alanda da, dar alanda da oynayabilir bu kanatlar. Halil Dervişoğlu da hareketli, topla dripling özelliği güçlü ve rakip eksiltebiliyor. Forvetin de eğer net bir bitirici olup, sırtı dönük oyunu da olabilirse, keyifli bir hücum hattı izleriz. Tabii bunun için önce, Halil Dervişoğlu'nun bonservisini almalı ve Kerem Aktürkoğlu'nu takımda tutmaya ikna etmeli.

4 yorum:

  1. (Emre)
    Bu benim de hayalim. Kerem-Halil-Yunus. Hatta ocak aylarinin basinda keske Gedson've Lemina'yi da geri alabilsek diyordum kendi kendime, mukemmel ikili orta saha olurlardi bu uclunun arkasina. Hatta Lemina yerine Bartug'yu da dusunurdum. Øzelikle Omar ve Van Anholt gibi surekli bindiren bekler de varken. Seyir zevki yuksek bir takim ortaya cikardi. Malesef cok dogru adimlar atilmadi bu sezon.
    umarim Halil kalir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lemina / Gedson da tatlı ikili olurmuş cidden. Tempolarıyla da.

      Sil
  2. Bu üçlü çok heyecan veriyor gerçekten Halil kesinlikle takımda kalmalı. Bu üçünün arkasına sağlam bir orta saha olduğu takdirde çok daha iyi oynarlar. Bu üçlüyü koruyup yine Taylan Berkan'la devam edilirse oyunculara yazık olur. Taylan Berkan kötü diye demiyorum onların da lig içinde takıma fayda sağlayacaklari günler gelir elbet ama Galatasaray orta sahasi birkaç seviye daha üst isimler istiyor. Geçen sene gördük bunu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka arkaya topla ilişkisi daha iyi olan isimler gerekir ama Berkan Kutlu her şartta oynamalı diyorum ben.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir