28 Haziran 2022 Salı

Transferleri konuşuluyor ve kiminin de eli kulağında


Boey, Diagne, Alpaslan Öztürk ve Marcao, ilk idmanda yer almadılar. Bu 4 ismin de ortak noktası, çok büyük ihtimalle yeni sezonda takımda olmayacaklarından kaynaklı. Transferleri konuşuluyor ve kiminin de eli kulağında. Ben bu yazıyı yazarken henüz resmi bir haber gelmedi de, her an gelebilir diyelim. Marcao'nun Sevilla transferini zaten konuşuyoruz. Alpaslan Öztürk, Kazımcan Karataş ile kiralık takası olacak. Boey de Strasburg ile görüşüyordu. Diagne'nin transfer durumunu ise bilmiyorum.

Boey'in Rogon menajerlik firmasıyla anlaştığı söyleniyor. Güçlü bir firma ve Boey'in transferini mutlaka gerçekleştirirler. Boey'in ayrılmak istemesi ise, Türkiye'ye uyum sağlayamadığından ötürüymüş. Sezona fırtına gibi girmiş, bizlere bambaşka şeyler hayal ettirmişti. O dönem hatırlayın, fiyat / performans anlamında en iyi transfer diyorduk. Sonrasında yaşadığı sakatlıklar ve her sakatlık dönüşü daha da geriye gidişi bu sonu oluşturdu.

Genç, potansiyelli bir çocuk da, dönüşü iyi olmadı. Ayrılmak istiyorsa da yapacak bir şey yok. Omar, çok daha ağır hadiselerden, fişek gibi döndü. Bunu da görüyor insanlar. Diagne'nin de sakatlığı iyileşeli çok oldu. Hatta biten sezonun son dönemi takımla da çalışıyordu. Şu an takımda olmaması, sakatlığıyla alakalı değil. Transferi konuşuluyordur. Zor iş tabii. Hem maliyeti var, hem de uzun sakatlıktan dönecek. Hull City bir güzellik yapsa da, şu iş gerçekleşse.

Alpaslan Öztürk ile Kazımcan Karataş, kiralık takası olacak. Alpaslan Öztürk ayarında bir stoperin alt lige gidişi de, kulübün menfaati ile alakalı. Galatasaray'da olmadı o da. İyi başlamış olsa da, sonrasını pek getiremedi. O güveni vermedi diyelim. Altyapı çıkışlı, potansiyel sahibi stoperler varken, onlarla devam etmek isterim. Marcao konusunda ise söyleyeceğimizi söyledik zaten. Umarım mümkün olan en iyi bonservis ücretini kazanırız.

12 yorum:

  1. Boey Nelsson'dan sonra sezonun en takdire sayan transferiydi bence hele bu maliyetle, uyum saglayamamasi cok uzucu oldu. Diagne de aslinda tam Okan Hoca'nin dokunup zirvesine cikaracagi santrfor (gelse Balotelli de bence mesela), hoca o isigi gorse ne ala. Gerek Diagne gerekse Gomis'in bir sene daha sozlesmesi var ve Diagne'nin maasi daha yuksek, ikisinden birini maasini verip gondereceksek bunun Gomis olmasi daha akla yatkin degil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sene başı için öyleydi ama sakatlıklar sonrası daha da geriledi.

      Sil
  2. Boey cok iyi oynuyordu bu düşüş çok üzdü. Şu an olacak olandan kat kat daha büyük paralara satabilirdik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gitmek istiyor bir de, o da etken.

      Sil
    2. Albert Riera ile ilgili bir bilgi var mı teknik ekipte devam ediyor mu ?

      Sil
    3. Okan Hoca kendi ekibi ile devam etmek istedi.

      Sil
  3. Boey'in gitmek istediği için oynamadığını düşünüyorum.Kesinlikle birsonraki satıştan pay koyulması gerek.

    YanıtlaSil
  4. artık orta saha transferi yapılsın. ne kadar daha bekleyeceğiz? ilk 11 seviyesinde bence 4 adet transfer yapılmalı. geç kalıyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İddialı isimler konuşuluyor. Onların da olması uğraş gerektirir.

      Sil
  5. Umarım hepsi iyi bir ücrete satılır çok verim alamadık. Getiriden çok götürüleri oldu. Yerlerine de hemen takviye lazım Okan hocaya güveniyorum transfer de. Alp)

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir