26 Temmuz 2022 Salı

Alternatif bir stoper alınmaz diye düşünmüştük


Luyindama konusunu anlamadım. Okan Hoca'nın, Kasımpaşa maçı sonrası açıklamalarını konuştuk. Luyindama'nın durumuna göre, stoper transferi düşüncesine karar vereceklerini söylemişti. Maçtaki görüntüsü de iyi olunca, alternatif bir stoper alınmaz diye düşünmüştük. Bence doğrusu da böyle olacaktı. Sonra ise, kamp kadrosunda Luyindama'nın olmayacağını öğrendik. Orada da, bonservisi ile takımdan ayrılıyor, iyi bir teklif almıştır diye düşündüm. Konuşulanlar ise "kiralama" üzerine.

Luyindama'nın güncel değerinin fazla olmadığını ben de biliyorum. Suudi Arabistan'da formasını giydiği kulüp dahi opsiyonu kullanmak istemedi. Hem de iyi bir dönem geçirmesine rağmen. Sakatlıklar geriye attı, eski durumunda değil. Bunları zaten konuştuk da, daha ötesi artık "değer düşürmeye" giriyor. Biraz biz de aşağı çekiyoruz. İyi bir teklif alıp, bonservisiyle gitmeyecekse, kamp kadrosunda yer almamasını ben anlamadım.

Aytaç Kara, Kasımpaşa maçının kadrosunda da yoktu. Kamp kadrosunda da yer almıyor. İlk kamp kadrosuna da almazdım ben olsam. Transfer edilirken "tutabilir" diye düşündük ama olmadı. Aslında kadro dışında kalan isimler tarafında tek isim o olmamalıydı. Başka isimleri de bekliyordum. Onlar ise hala takımla devam ediyorlar. Sanırım yeni transferler bekleniyor. Ömer Bayram, Oğulcan Çağlayan gibi isimlerle de devam etmemek lazım.

Gençler arasından da, Batuhan Şen, Eren Aydın ve Emirhan Kayar kamp kadrosunda yok. Okan Kocuk'un 2. kaleci olduğu noktada, Batuhan Şen'i 3. kaleci gibi tutmak lüks. Menemenspor'dan bir üst seviyeye çıkma vakti, oynamaya devam etmeli. Hazırlık maçında da gördük, iyi kaleci. Eren Aydın da kiralık olarak ayrılmak istiyordu. Onun da önü açık ama şu aşamada Galatasaray'da şans bulması zordu. Gittiği takımda kanat forvete dönüşmesini bekliyorum. Emirhan Kayar da kamp dönemi 1 dakika dahi alamadı. Yaşı genç, bir an önce işe başlayıp, kiralık olarak oynamak istiyor.

11 yorum:

  1. Luyindama yarin kampa katiliyor hocam duyumlara göre muhtemelen de takimda kalacak, form tutarsa kadroda yer bulur vana göre eldeki diger stoperler Marcao kalitesinde degil ne yazik ki Marcao gidince defolar aciga cikti iyice.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum, liderlik edecek ve topu oyuna sokmada ekstra hünerli bir stoper yanında olmayınca Nelsson korkunç bir maç çıkardı. Abdurrahim'in önüne bir isim alınmalı, keşke Seiss'i biz alsaydık. Luyindama tutulsun tutulmasına da ne Nelsson ne Abdülkadir ile iyi bir ikili değil, onu toparlayacak isim gitti

      Sil
    2. Abdülkerim Bardakcı mı topu oyuna sokmada hünersiz. Yapmayın etmeyin abi. Artık etiket aşkı farklı boyutlarda. Olan da inkar edilir olmuş :)

      Sil
    3. Ben hazırlık maçlarında as stoperimiz olacak kadar iyi görmedim Abdülkerim'i, Okan Hoca da görmüyor ki o geldikten sonra açıklamasında Marcao'nun yerine oyuncu alacağız dedi

      Sil
  2. oğulcan niye yer almamalı ? bence oynadığında hep katkı veren, iyi bi alternatif.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu seviyede yeterli olmayacak gibi. Özverisi tamam da, yetmiyor.

      Sil
  3. Vizesi çıkmadığından gidemediği söyleniyor.Bence de takımda kalmalı. Luyindama Bi ligin en iyi defansıydı.Form tutması için extra idmanlar yaptırılmalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En iyi 2 3 isimden biriydi nasil Diagne degersizlestirildi aynisi Luyindamaya da yapildi.
      Zajc Fenerde iki sene top oynamadi kimse bir sey demedi adam 3. Sene patlama yapti mesela bu medyadaki yanginci tayfa dikkat ederseniz planli karalama yapiyor ve nedense hep bizim oyunculara yapiliyor. Adem lajic 2 sene oynamadan milyonlarca para aldi 2 kere haber olmadi yine ama Luyindama hata yapinca Senad Ok'undan tut Erten Senerine kadar yorum yapiyor bu sene bunlara izin vermemek lazim.

      Sil
    2. Kadroda düşüneceğiz deyip, ertesi gün kampa almamak garip durmuştu :)

      Sil
  4. Eren Aydın'dan beklentim vardı. Rotasyonda bir şekilde yer bulabilir diye düşünüyordum yine kiralık gidecek olması üzdü biraz.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir