7 Temmuz 2022 Perşembe

Feghouli samimiyetsizliği diye bir şey var


Feghouli samimiyetsizliği diye bir şey var.  Tudor, Marsilya'nın başına geçince, Galatasaray döneminde çalışmış olduğu bazı futbolcularla röportajlar yapılmaya başlandı. Feghouli de onlardan biri. Kendisi bol bol Tudor'u övmüş ve Fatih Terim'i anmadan, şampiyonluğu da Tudor'a mal etmiş. Tudor giderken, kendisine veda eden sadece 2 futbolcu vardı. O isimler de Gomis ve Badou Ndiaye. O gün neredeydin sevgili Feghouli?

4 yıllık Galatasaray kariyerinde, toplasak 1.5 yıllık katkısı var. Dünyaları kazanmasına girmiyorum. Kendisini yürüyüş temposuna alarak, sezonları tamamladı. 1 sezonda ortaya çıktı ve şampiyonluk getirdi. O 1 sezonun ekmeğini de tüm Galatasaray kariyerinde yedi. Bekledik durduk, 3 ayları gelsin de, sahne alsın diye. Paçalardan samimiyetsizlik akıyor. Tudor'u övmüş durmuşsun da, adam görevdeyken de bir şey vermemişsin ki. Veda etmemen cabası.

Sürekli aynı yere geliyorum da, o şampiyonluk Fatih Hoca'ya yazar. Takımın kurulumu, sezon öncesi hazırlığı derken, elbette Tudor'un ciddi katkısı var. Lakin, takım içi tüm iletişimi kaybetmiş, hemen hemen herkesle papaz olmuş, derbilerde ezilmiş, deplasmanlarda kayıp bir Galatasaray vardı. Liderin 3 puan gerisindeydin de, öyle mi kalacaktın? Baş aşağı gidiyordu takım ve en iyi ihtimalle 4. olacaktın. Fatih Hoca, o takımı ayağa kaldırdı ve şampiyon yaptı. Ondan başkası da yapamazdı.

Fatih Hoca'yla sorun yaşamış isimlerin, bir anda Tudor seviciliği ortaya çıktı. Tudor giderken hanginizin sesi çıktı? Söyledim işte, sadece 2 futbolcu. Diğerleri yok. Farkındaysanız, çıkıp röportaj da vermiyorlar. Tudor, Marsilya'nın başına geçerek mutlaka kariyerinde büyük bir adım attı. Verona dönemi de parlaktı. Büyük takım çalıştırmak farklı iş, sadece idmanla olay çözülmüyor. İletişim her şeyin önünde ve Galatasaray'da bu iletişimsizliği dibine kadar yaşadı.

8 yorum:

  1. 4 senede 20 Milyon Euro kazandı, 3.5 sene yattı. Kendisi Fatih hocayı eleştirecek son futbolcudur. Karakter ve iş ahlakı noktasında ciddi problemleri olan birisinin bu tarz söylemlerde bulunmaya hakkı yok. Kendisinin Avrupa'da sözleşme bulabileceğinden dahi şüphelerim var. Başakşehir falan deniyordu, oradan da ses yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmeyebilir de, bazı şeyleri inkar edemez.

      Sil
  2. 5 yıl oynadı 4 yıl değil. Dünyaları kazandı ve ilk 2 sezon dışında vakit geçirdi.

    YanıtlaSil
  3. Standart arap zihniyeti menfaat her zaman ön planda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben o açıdan bakmam olaya da, Feghouli haksız.

      Sil
  4. şu da var ki sevgili uğur arkadaşımız mesut ya da pjanic için asla bunlara benzer şeyler yazamaz, yazmıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu ona sorun artık. Bu benim sorunum değil.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir