6 Ağustos 2022 Cumartesi

Andreas Hanche-Olsen & Galatasaray, bekleri de alternatif altına alabilmesi değerli


Midtsjö'nün yer aldığı menajerlik şirketinin futbolcularından. Böyle bir öneri gelmiş sanırım. Durumu da değerlendirmeye almışlar. Nelsson kaldı diye düşündüğümden, stoper aranıyorsa da "alternatif" bir isme bakılıyor olabilir. Gerçi ben bu tabloda da stoper almazdım. İlk başta konuştuğum noktadayım. O zaman, Luyindama hesap edilmiyorken dahi bunu diyordum. Şimdi onu da hesap ediyoruz. Emin Bayram ve Metehan Baltacı gibi iyi çıkış yakalayan gençler de var.

Andreas Hanche-Olsen 'in farkı, bekleri de alternatif altına almasından kaynaklı. Sağ bekte de ciddi bir maç sayısı var ve bu açıdan değerli olabilir. Gerçi orada da Boey döndü, alternatif sorunu yaşamayız diye düşünüyorum. Sol bekte de oynayabiliyor, yer yer kanatlara dahi atmışlar. Bu tarz mevkisiz görünen futbolcular beni korkutur da, maliyeti uygun olacak, iyi jokerlere de hayır demem. 1 futbolcuyla, birkaç pozisyonu yedekleyebilmek değerli.

Klasik, bildiğimiz Kuzeylilerden diyeceğiz. İstikrarlı bir futbolcu. Geçen sezon, hemen hemen bütün maçlarda 90 dakika sahadaydı. Sözleşmesinin bitmesine de 1 yıl kalmış gibi görünüyor. Bu da onu "fırsat" noktasına taşıyabilir. Üst düzey beklentilere girilmemeli de, belli bir çizgide katkı alırsınız. Görev adamı diye bakacağız. Savunma özellikleri güçlü, iyi bir kesici. Fizik olarak da güçlü ama ağır oluşu sorun olabilir.

25 yaşında, Genk formasını giyiyor. Stoper düşünülüyorsa, mutlaka alternatiflerden biridir. Kuzeyli futbolcuları da severiz. Bu tarz isimlerden, doğru maliyet içerisinde iyi katkılar aldık. Midtsjö de iyi transfer, bence Andreas Hanche-Olsen de fena bir iş olmayacaktır. Bu tarz görev adamlarını önemsiyorum. Birçok mevkiyi yedekleyebilmesi değerli olacak. Sadece stoper olarak düşünülse, eldeki rotasyonun yeterli olduğunu düşünüyorum.

2 yorum:

  1. Böyle çok yönlü oyunculardan her takıma en az bir tane lazım. Ana plan içinde olmasa bile alternatif olarak elini çok rahatlatır teknik direktörün

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalitesi, Nelsson sonrası adına biraz üzebilir.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir