18 Ağustos 2022 Perşembe

Eren Aydın, Galatasaray'da geleceğini görmüyor gibi görünüyor


Eren Aydın'ın twitine bakınca, Galatasaray'da geleceğini görmüyor gibi görünüyor. Bünyesinde bulunduğum Galatasaray'dan diyor mesela. Bugün en ayrılacak ismi dahi kiralık olarak giderken, güçlü şekilde geri döneceğim mesajları verir. Eren Aydın'da ise bu yok. Kırgınlığı olabilir ki, kendince hakkıdır da. İlk kamp döneminde yer aldı ve çok kısa süre aldı. 2. kamp döneminde ise yoktu. O ara kiralık olarak gideceği konuşuluyordu.

Okan Hoca, gençlere şans veriyor. Maç kadrolarında gençler var, süre de veriyor. 2. kamp döneminde, şu an A takımla idmanda da birçok genç bulunuyor. Bu konuda hocayı eleştirmem. Eren Aydın'la alakalı bir bildiği olabilir. İçeride ne oluyor bilmediğim için, keskin yorum yapamam. Eren Aydın'ın potansiyelini biliyorum sadece. U23 Milli Takım'da gösterdiği performansın ardından, yeni sözleşme teklifi yapıldıysa hata edilmiş. Geç kaldın çünkü.

Eren Aydın, Sarıyer'den döndükten sonra, Galatasaray'la 1 yıllık sözleşmesi kalacak. Ocak ayı geldiğinde de, Avrupa'da istediği takıma imza atma hakkını elde edecek. Almanya'da bazı takımlarla adı sık anılıyor. Türkiye'de kalıp, x Anadolu kulübünde de büyüyebilir. O potansiyel ve yeteneği var. Galatasaray'ın bu çocuğu kazanması gerekiyordu. Yine de Okan Hoca'nın gençlere verdiği şansı görünce, bir şey de diyemiyorum.

Sapla samanı karıştıranlar var. Efe Akman'ın kamplarda yer almasını "şov" diye nitelendirenler var. Hatta, Ayhan Akman'ın torpili olduğu söyleniyor neredeyse. Efe Akman, müthiş bir potansiyel. Henüz 16 yaşında ve şimdiden A takımın havasını soluyor, onlarla çalışıyor. 1-2 yıl sonra, bugün konuşulan ve niye şans bulamadı denilen gençlerden de daha potansiyelli. Bunu şov olarak nitelendirip, Eren Aydın çıkarımı yapmak ne alaka?

14 yorum:

  1. Kalmak istemezse de hakkıdır... Takımda Seferovic ve Gomis varken bir de İcardi'nin peşinden koşuyoruz. Sıra kendisine gelmez diye düşünmüş olması normal .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakkıdır tabii, bir şey diyemem. Ama Eren Aydın net forvet mi, bende bu tartışılır.

      Sil
  2. Eren net bir şekilde açık alan oyuncusu, dar alan becerileri bizde oynamak için yeterli değil. Elimizde çok daha büyük potansiyel olup daha derli toplu olan Barış Alper de aynı dertten muzdarip olduğu için şans bulamıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de bu arada kanatta daha verim verebilir.

      Sil
  3. Alt yapıda her oyuncuya elden kaçan dünya starı muamelesi yapılıyor ama daha bir tane de şu adamı elimizden kaçırdık diyeceğimiz oyuncu yok. Süper Lig seviyesinde bile tutunan nadir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rotasyonda da olsa, katkıyı oradan alabilsek değerli olurdu.

      Sil
  4. Twitter sarı kırmızı kalp kullanıp dua istemiş.Kırgın olabilir.Ama kendisini geliştirmesi gerek.Her altyapıdan çıkan oyuncu yıldız olmuyor.2. ve 3.ligde birçok büyük takımdan çıkan futbolcu var.

    YanıtlaSil
  5. Ayhan Akman'in torpili oldugu söyleniyor heryerde bu algilari kiramazsin kolay degil ki forvete de Hollanda Ikinci Ligi'nden tecrubesiz Ali Akman'i getirmeye calisip Eren'e şans vermezsen olacagi budur.
    Eren, Ali Akman'dan kötü degil hatta bir cok acidan daha iyi bence Eren hakli zaten son 3 4 senede kacan kacinci futbolcu sayamadim burada sorunlar oldugu kesin, hafi Mustafa Kapi kötüydü, Bartu haksizdi bu da mi kötü ben anlamiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eren Aydın hangi özellikleri ile Ali Akman'dan daha iyi?

      Sil
    2. Fizik, adam eksiltme ve dakika basina gol katkisinda daha iyi hocam zaten bu sene Ali burada oynacagi icin daha iyi bir karsilastirma yapariz, Ali Akman'in patlama yapacagini pek sanmiyorum.

      Sil
    3. Bu sene Ali Akman ilk kez mi burada oynayacak. 2 yıl önce, 1. Lig'in içinden geçiyordu. Çok net ve ciddi potansiyel. Ali Akman zaten o patlamasını 2 yıl önce yaptı.

      Sil
    4. Eren de yapti ben de onu diyorum zaten, bu sene daha iyi bir kiyaslama yapabiliriz cunku Ali Akman düsüste, önemli olan süreklilik ve fizik,.görünüse göre Ali Akman ikisinde de gelisme gösteremedi o zamandan bu yana.

      Sil
    5. Neyi kıyaslayacağız anlamadım. Ali Akman, Bursaspor'da kendisini kanıtladı. Sürüklediği takım, gençlerle playoff zorluyordu. Eren Aydın, 2. Lig'de şu an :) Ali Akman, kendini kanıtlamış, iyi bir genç.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir