10 Ağustos 2022 Çarşamba

Her masada, her yerde, her zerresindeyiz


Erden Timur ile geçen transfer dönemini ve futbol yapılanmasını konuşacaktım. Bunu yine konuşacağım da, Erden Timur bu kadar başarılı ilerliyor ve büyüyorken, kendisine "bel altı" saldırıların olacağını tahmin ediyordum. Biri televizyonda asılsız iddialarda bulunur, diğeri saçma sapan bir haber yapar ve sorana da "gazeteciyim" der. Sonra da hesabını kilitler, kendisini "sözde" ulaşılamaz kılar. Bilmedikleri şu ki, her geçen dakika daha da kenetleniyoruz.

35 yaşındayım, birçok başarı, şampiyonluk gördüm. Bunun kokusu da, en başından gelir. Yine aynı koku var. Galatasaray'ın başarılı olacağına yönelik inancım büyük. Bence, şampiyonluğun en büyük adayıyız. Henüz transfer dönemi bitmemiş olsa da, Erden Timur'un futbol aklı, kiminin "5 yılda" gösteremediğinden büyük. Az zamanda büyük yol almışken de, yolun başında önünü kesmeliyiz diyerek, türlü saldırılara başladılar.

Bu ithamlara inanan mutlaka olur. İşin altyapısına inen, kimin kim olduğuna bakan, gerçeğe çok kısa zamanda ulaşır. Erden Timur da bu sayede tanınmayanlar tarafından da tanınmış oldu. Geleceği çok parlak bir yönetici. İş hayatındaki başarılarını konuşmaya bile gerek yok. Henüz 40 yaşında, babadan ya da dededen kalan mirası büyütmüyor. Diğer yanda da, Galatasaray için çalışıyor bu adam. Her ihtiyaç anı, taşın altına elini sokmaktan geri durmuyor.

Dursun Özbek'in en büyük şansı Erden Timur. Her alanda, çok güçlü bir koz çünkü. Erden Timur adına da Dursun Özbek şans. Çünkü, ona verilen yetkinin ucu açık ve futbolu yönetiyor işte. Bunu da başarıyla idare ettiğini görüyoruz. Henüz işin "transfer" tarafındayız. Yarın altyapı yatırımını da konuşmaya başlayacağız. Özlenen, aranan yönetici profili. Yarın başkan da olacak. Bu gelecek artık onun.

"Biz, herkesin kafasını çevirdiği her yerdeyiz. Arkasındayız, önündeyiz. Her masada, her yerde, her zerresindeyiz.."

11 yorum:

  1. Yazina katiliyorum. Ancak soyle bir sıkıntı var. Erden timur'un transferleri ben yaptim, ardanin yardimi olmadi gibisinden bir aciklama yapmasi hos mu? Dogru mu? Bir diger konu, dursun ozbek'in yapilacak transfelere iliskin verdigi cevapta erden timurun ismini anmayaraj "ilgililere talimati verdim?" Seklinde konusmasi dogru mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhabir ardayi da sizinle beraber gördük kendisi transferde yardımcı oldu mu size diye soruyor. Adam da arda büyük Galatasarayli fakat bu transferlerle ilgisi yok dedi. Ne desin adam

      Sil
    2. Arda Turan'ın Alexis transferi adına orada olduğunu söyledi. Yardımı olmadı demedi. Dursun Özbek'in öyle bir şey dediğini de duymadım. Nereden ne yapsak diye uğraşıyorsunuz :)

      Sil
  2. Bunlar güzel işaretler. Doğru yoldayız demek ki... Konu GS olunca ittifaklar kurulur, talimatlar değişir, kurallar değişir... Çünkü futbol, Türkiye'de Galatasaray'a karşı oynanan bir oyundur. Fener istediği kadar ağlasın, en çok korunan kollanan camia olduğu gerçeği değişmez. Şikeyi biz yapsak 3. lige düşürülmüştük.
    Ben de 42 yaşında bir Galatasaraylı olarak; 1987 yılında Eskişehir maçında Ali Samiyen'de babamın dizinde başlayan bu sevda yolculuğunda tam 16 şampiyonluk gördüm. Ben de bunun kokusunu aldım. Biz bu sene burdayız, varız ve şampiyon olacağız. Kimse hayallere kapılmasın.

    YanıtlaSil
  3. Galatasaray şampiyonluk moduna girdiğinde şansları olmayacağını biliyorlar.Bundan dolayı başka konular gündeme getirilip , motivasyonu bozmaya çalışıyorlar. Giresunspor maçında 50 bin taraftar destek vermeliyiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkes kenetlenmiş halde. En futbolla işi olmayan dahi maç gününü iple çekiyor.

      Sil
  4. Muzu tuttular. Sene başından God Mode'u açacak takım, yönetim, hoca, taraftar. Yaka yıka şampiyon oluruz biz.

    YanıtlaSil
  5. şu hayatta futbol adına 3 şeye üzüldüm:bir messi ve ronaldo en formdaki zamanlarında aynı takımda olsalardı nasıl olurdu mesela ibra veya lewa nın arkasında sorusunun cevabını hiçbir zaman bilemeyecek olmak,iki hagi varken alex de souza yı alıp onları beraber izleyememek,üçüncüsü de bunu haldun üstünel ile transfer komitesi olarak aynı yönetimde görememek..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haldun Üstünel de büyük paraları harcayan biriydi. Cenk Ergün için söylediklerim onun adına da geçerli.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir