2 Ağustos 2022 Salı

İyi profesyonellere daima saygım var


İstese bekler, sözleşmesini tamamlamaya çalışır, yattığı yerden parasını kazanırdı. Adamın amacı ise futbol oynamak. Bu yüzden de alacaklarına karşılık sözleşmesini fesih ediyor ve bonservisini eline alıyor. Tazminat da kovalayabilirdi. Temiz ayrılıktır bu. Teşekkür eder, bundan sonrası adına başarı dilerim. Denedik, olmadı maalesef. Yarın imkan doğar, bu tarz bir işi tekrar denersin. Yerli ihtiyacı varken, bu tarz yerliler de boşa çıktığı an deneniyorlar.

Fatih Hoca, Milli Takım dönemlerinde dokunduğu, geniş kadrosunda yer verdiği, yani tanıdığı çoğu yerliyi takıma kazandırdı. Özellikle de bonservisleri ellerinde oldukları dönemde. Adem Büyük de o isimlerden biri mesela. O tutmuştu, Aytaç Kara olmadı. Maalesef Alpaslan Öztürk de olmadı. Yine de ben bu işe kötü diyemem. Denenir çünkü, yarın yine denersin. Aytaç Kara'nın Kasımpaşa dönemi, denemeye değer bir dönemdi.

Beklentim de vardı. 6 -8 için alternatif olur diye düşündüm. Biraz ağır bir isim olsa da, top tekniği, pas kabiliyeti yüksek, işin savunma kısmında da var olan, fizikli bir futbolcuydu. Şans da buldu. Hatta sezona onunla girdik ama kötü başladı. Orada tepki olunca da, devamını getiremedi. Kırılma oluyor çünkü. İç sahada Antalyaspor karşısında 11'di. O maçı da kazanmıştık. Bana göre Galatasaray formasıyla tek iyi maçıydı.

Bu kamp döneminde yer almasını ise beklemiyordum. Olmayacağı belliydi çünkü. Yine de denendi, görüldü. 2. kamp döneminde ise yer almadı. O da bir an önce oynayabilmek adına, alacaklarına karşılık sözleşmesinin fesih edilmesini kabul etti. Güzel hareket. Herkes aynı kolaylığı göstermiyor. İyi profesyonellere daima saygım var. Emrah Başsan'ı hatırlayın, o da zamanında böyle bir hareket yapmıştı ve hala iyi anılır.

2 yorum:

  1. Yolu açık olsun.Kasımpaşa kadro dışı bırakıp oynatmayınca iyice düşmüştü.Toparlayamadı birtürlü.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir