3 Eylül 2022 Cumartesi

Icardi konusunda bazı yanlış bilgiler var


Icardi konusunda bazı yanlış bilgiler var. Daha doğrusu, çekinceler diyeyim. Yaz dönemi boyunca idman yapmadığı, çalışmadığı düşünülüyor da, bu yanlış. PSG ile kamp gördü, Eylül ayına kadar da takımla çalışıyordu. Hatta, Nantes ile oynanan kupa maçında da, yedek de olsa kadrodaydı. Sonrasında kadroya hiç alınmadı. Maç eksiği olacak, fiziksel sorunu olacağını düşünmüyorum. Maç eksiği de giderilir.

Fizik eksiği olsa, futbolcunu kiralamanın anlamı kalmıyor. Kamp görmemiş futbolcunun kendine gelmesi en az 1 ay. Maç eksiği de eklenince, Dünya Kupası arası sonrasını bulurdun. O zaman da kiralamanın anlamı kalmıyor. Bu tarz eksiği olsa, düşünülmez zaten. Icardi konusunda, bu korkuya düşmemek gerekiyor. Kalitesiyle birlikte, direkt olarak etki edecektir. Gol atması adına, çok da zorlanmayacağı bir lige geliyor.

Bu iş bana, büyük bir başarı gibi geliyor. 29 yaşındaki Icardi'yi alabilmek, kolay bir transfer değil. Hele ki Avrupa'da olmadığın bir sezonda. Futbolcu düşüştedir, kulübünde şans bulamıyordur konusu ayrı. Zaten belli şartlar oluşmalı ki, senin bu transferi gerçekleştirebilme ihtimalin oluşsun. Torreira ve Mertens gibi isimleri alabildiğin sezonda, üstüne Icardi hamlesi fazlasıyla konuşulur. Bunları da, Avrupa'da olmadığın bir sezonda gerçekleştirirsen, daha da konuşulur.

Geçen sezona kadar da, Icardi'nin PSG'deki yeri kıymetliydi. Ciddi süresi vardı ve gollerini atıyordu. Messi geldikten sonra ise, yine şans buldu ama biraz daha rotasyonun derinliklerine indi. Messi, Maxi Lopez'in iyi bir arkadaşı. Onun olduğu ortamda da, Icardi'nin nefes alabilmesi zor. Arjantin Milli Takım'ında dahi, en iyi döneminde yer alamadığı oluyordu. Galatasaray'a gelişi, Dünya Kupası ihtimali üzerine midir derseniz, yine beklentisi yoktur.

10 yorum:

  1. Kamp yapmayanlar bizim kamp yapan oyuncularımızdan kat kat daha iyiler zaten :) kamp Türkiye'de bir kıstas olmamalı

    YanıtlaSil
  2. İcardinin psgde yaptığı kamp bizim 2-3 kampa bedeldir gelsin ilk 11 çıksın ilk maç, icardi evande ve iyi bir kanat alınırsa cidden alternatifli sağlam bir kadro kurmuş oluruz. Herkesin aksine yerli konusunda sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum berkanın sık sık yer bulacağını hatta bazen kazımcan ile başlayacağımızı düşünüyorum başkaları montero nskala ile şampiyon oldu türkiyede önemli olan hücum aksiyonları ve xg gol oranı yüksek maçlar oynamak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fizik olarak, hazır olduğuna inanıyorum ben.

      Sil
  3. icardi&mertens başlar 60ta mertensin yerine sefer,70te icardinin yerine gomis girebilir deplasmanlarda.içerde ise icardi-seferovic-mertens aynı anda oynabilir.müthiş bir 4-1-4-1 takımı olabiliriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İcardi sefer mertens aynı anda ancak playstationda oynar, ortsaha elek olur takım boyu uzar ve topu ileriye bilw taşıyamayız gerçekçi olmak lazım

      Sil
    2. ilk izlediğim galatasaray maçı:tarih 20 ekim 1993 yer old trafford..kerem tugay,yunus uğur,torreira suat,sefer hakan,mertens arif.icardi kubilay olabilirse neden olmasın?

      Sil
    3. Gol aranırken, Gomis bence ilk tercih olur, kenardan gelecek isimler arasından. İcardi - Seferovic - Mertens bir arada oynar da, Kerem ve Yunus olmaz o denklemde.

      Sil
  4. Bu profildeki oyuncular Türkiyede performans vermiyorlar. Belki 1 2 tane istisnası vardır. Hatta sezon bittiğinde taraftarlar keşke onun yerine altyapıdan birini oynatsaydık derler.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir