11 Eylül 2022 Pazar

Yusuf Demir isminin, son ana kadar basında yer almaması müthiş bir olay


Yusuf Demir isminin, son ana kadar basında yer almaması müthiş bir olay. 2 aydır uğraşılan bir transfermiş. Bazen, istedikleri transferleri mi basına duyuruyorlardı diye düşünüyorum. Ya da istenilince mi iş gizlice çözülebiliyormuş? Medyada adının Galatasaray'la anıldığını görsem, bize düşmez, transfer zor derdim. Maddi şartlarını görsem, en ufak ihtimali dahi konuşmazdım. Gelecek adına, muazzam bir kazanıma imza attık.

Yunus Akgün / Kerem Aktürkoğlu, 2'lisini izlemek bizlerin en büyük beklentisiydi. Yunus Akgün'ün fena gitmediğini düşünsem de, Kerem Aktürkoğlu iyi başlamadı. Kanatlara rekabet gerekiyordu ve transferin son günü itibarıyla, belki de ligin en iyi rotasyonuna kavuştuk. Transferlere genel olarak baktığımızda ise, tecrübeli isimlerin yanında, potansiyeli yüksek gençler de takıma katıldı. Yusuf Demir, 1 yıl öncesinin wonderkid'i, ondan öncesinin golden boy adayı.

Barcelona görmesi, potansiyeline bakılması boş değil. Tutmadılar, geri gönderdiler ama, bunun için de önce Barcelona'ya gitmeniz lazım. Yerine baktıkları isim de Messi'ydi. Yusuf Demir ile alakalı beklenti büyük. Rapid Wien formasıyla bu yaz döneminde sakatlıkları oldu, geç başladı. Geri dönüşü ise golle olmuştu. Havayı o kadar iyi koklamış ki, fırsatı en güzel zamanda değerlendirdik. Bunun için, transferde emeği geçen herkesi tebrik ederim.

Beklentileri doğru ayarlayacağız tabii. Potansiyeli büyük de, ilk etapta uçup kaçmayacağız. Eksikleri var, bunları tamamlayacak. Bugünden ziyade, gelecek adına düşüneceğiz. Ağırlıklı olarak sağda oynasa da, 10 numara özelliği de mevcut. Yabancı sayılması handikap tabii, bu eli zorlaştırıyor. Oynadığı yerde de Yunus Akgün olduğundan, Yusuf Demir ilk etapta kenardan gelecektir. 2 ciddi potansiyel arasındaki rekabeti izlemek de keyifli olacak. Bu rekabetler, gelişimi sağlayacak diyelim.

6 yorum:

  1. Yusuf eğer Türk statüsüne geçerse en büyük kazanımımız olur. Wonderkid olarak Barca'ya gitmesi bile değerini gösteriyor. Biraz Halil vari donukluk sezdim. İnşallah çabuk kaynaşır ve adapte olur. Türkçesi olması büyük avantaj. Bu yeni bir takım genç de bir hocası var. Eğer tutarsa GS adına tarihin en büyük satışını yaparız o derece büyük yetenek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müthiş bir potansiyel kazandırdık takıma. Kariyerini doğru ilerletirsek, önü olabildiğince açık.

      Sil
  2. Bu potansiyeli takıma katmak büyük başarı asıl başarı bu oyuncuyu o potansiyele ulaştıracak ortamı oluşturabilmekte bakalım bunu nasıl başaracağız.

    YanıtlaSil
  3. Onyekuru ilk transfer olduğunda da aynısı olmuştu.Basında hakkında 1 tane dahi haber yoktu. Yusuf'un yeteneği müthiş ve bize gelmesi son derece buyuk olay.Fenerbaçe Arda'yı piyasaya sürmeye çalışırken biz onun daha iyisini 6m eura'ya aldık.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir