6 Ekim 2022 Perşembe

Sevindirici olan şu, Icardi'nin futbol iştahı var gibi


Icardi'yle birlikte, özel hayatını da transfer etmiş oluyorsunuz. O özel hayat da, olabildiğince çalkantılı Eşi ile en son ayrıldığında, neler yaşadığını biliyorsunuz. Şu an yine bir ayrılık süreci var ve ortaya da türlü iddialar atılıyor. Bunların hemen hemen hepsi algı tabii. Sevindirici olan şu, Icardi'nin futbol iştahı var gibi. Hayatına devam etmek istiyorsa da, Galatasaray onun için son şans gibi. Şu an, olabileceği en iyi ve doğru yerde.

Sevilmek istiyordur diye düşünüyorum. Ona destek olunması lazım. Galatasaray taraftarı da o sevgiyi verir, yeter ki sahaya çıksın. Adana Demirspor maçında sahada olsa, eminim ki kazanırdık. Tam onun ortamı vardı. Bulduğumuz birçok imkan olsa da, forvetlerimiz yetersiz kaldı. Hele ki, Seferovic oyuna girdikten sonra. Onun, rakip ceza sahası içindeki bitiriciliği ve fırsatçılığı çok önemli. Üretmek sorun değil artık, bitiremiyoruz. Problem "yine" bu.

Geçen yıllar da bunu konuşuyorduk. Bu sefer fark var tabii. Oyun olarak, doğru olanı yapıyoruz. Daha olgun bir futbol var. Üretirken, boş bir baskı değil. Takım savunması da oturdu ve bu takım gelişiyor. Şu an "bitirebilmek" mesele ve Icardi de bu uğurda transfer edildi. "Bay" geçmek, onun adına fırsat. Fizik olarak tam anlamıyla hazır olmalı ve Kayserispor maçında ilk 11'deki yerini almalı. Hazırlıklar da eminim ki bu yöndedir.

Arjantin'e gitmesi konuşuldu da, zaten takıma 3 gün izin verilmiş. O da oynamadığı bir maç sonrası, ülkesine gidip, sorunlarını çözmeye çalışabilir. Hemen döndü ve ilk idmanda sahadaydı. Çok mutsuz olduğunu düşünmüyorum. Yukarıda da söyledim, bence iştahı da yüksek. Zaten son şansı, elinden geleni yapmalı. Futbola odağını kırdığında, bu lig için fazla bir futbolcu. Böyle bir bitiricin varsa, işin çok kolaylıyor.

4 yorum:

  1. İyi yaptıklarımız savunma kısmı. Zaten bu kadar az gol atmamıza rağmen topladığımız puanın sebebi savunma ve kalecinin çok iyi durumda olması.
    Bence hoca İcardi'yi artık bu maçta ilk 11 başlatmalı. eğer hazırsa, sağlamsa ( kafaca ve fiziksel) kesin ilk 11'e İcardi yazılır. Gomis veya Seferoviç sonradan girerse girerler. Onun haricinde Kerem veya Yunus'dan birini yedek bırakacak bir formül var mı emin değilim hala. Stoper hattı değişmez. Kaleci de pek değişecek gibi durmuyor. En azından Kayseri gibi zor deplasmanda. Elde bir tek sol bek kalıyor. Orda en uygun aday da Berkan gibi. Fizik gücü, kondüsyonu vs ile denenebilir. Eğer Berkan olursa ; Martens solda ortada Midjö Torrera önlerinde Mata, Sağda Yunus ileride İcardi ile başlanıp daha baştan fişi çekebilirsin. MArtens'i gerekirse al oyundan, Yusufu at. Rasikayı at. İcardi yerine Gomis. Mata yerine Sergio pekala girebilirler. Aynı şekilde Yunus / Barış da olur. Umarum bu hafta sonu bir maç yaparız da sol bek denemesini izleme şansımız olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Icardi ve Mata'yı, artık tam anlamıyla hazır duruma getirecektir. Bence de önümüzdeki maçta Icardi ile başlamalı.

      Sil
  2. İyi ki çok büyük bir maddi yükün altında değiliz İcardi ile ilgili. Umarım güzelce oynar fakat oynamazsa bile devre arası yolları ayırır kurtuluruz.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir