5 Kasım 2022 Cumartesi

Galatasaray 2-1 Beşiktaş, bireysel kaliteye bu tarz maçlarda hasrettik


Galatasaray, bireysel kalitesi yüksek bir takım. O bireysel kalite de, bu tarz anlarda ayağa kalkacak. Bu kadro, bunun için kuruldu. En kötü oynadığın anda dahi, net bitirici ve paçalarından klaslık akan forvetin olduğunda, her an her şey olabiliyor. Oyun içi katkı kısmına girmeden, bu ligin en klas ve net forvetinin Icardi olduğunu herkes görmüştür. O, aidiyet duyduğu anda, kalite beraberinde zaten. Mertens de ona yaklaştığı an, rakip ceza sahası çevresinde "aklı" arşa çıkan bir Galatasaray.

Mertens'i koca ilk yarıda yine yanlış kullandık. Orta sahaya yaklaşıyor ısrarla ve etkisi düşüyor. 2. yarıya da böyle başladı. Mertens / Mata değişikliğiyle, topu biraz daha iyi kullanabilir miyiz diye düşünürken, Mertens rakip ceza sahasına yaklaşmaya başladı. Topu onunla orada tutunca da, akıl seviyesi ve etki arttı. 2-1'i buldun, 3 ya da 4'e de rahatlıkla koşardın. Icardi klasını konuştursa da, lanet "bitiricilik" hadisesi sorun olmaya devam etmekte.

Maça iyi başladık, fena bir oyun yoktu. Çok baskı kuramasak da, doğru bir ilerleyişti. Sorun 1-0 sonrası. Bu kadar fazla geriye kapanamazsın. Ya da tüm hücum odağını, rakip savunma arkasına uzun toplar atmaya çalışarak oluşturamazsın. Rakip uzun, sen ise kısa takımsın. Bizim adımıza iyi olan, Beşiktaş'ın oyuncu kalitesinin düşüklüğü. Duran top harici, mümkün değil gol bulamazlardı. Golü de öyle buldular.

2. yarıya girerken hamle bekliyordum, gelmedi. Biz de o uzun topları denemeye devam ettik. Önde baskı kurmaya çalışmadık bile, kendi yarı sahamızdan çıkarken de uzun süre bocaladık. Ne zaman ki Mertens rakip kaleye yaklaştı, o andan sonra etkin arttı. Kerem Aktürkoğlu da oyuna girince, iyice sürüklemeye başladın. Maç boyu, Boey / Rashica kanadını iyi işledin. Barış Alper Yılmaz da çok ciddi bir mücadele gösterdi.

Orta sahada sayısal anlamda eksik olsan da, Beşiktaş'ın kalitesi düşük kaldı. Onlar da, öne uzun top atayım ya da faul alayım diye oynadılar. Duran top tek kozlarıydı. Bizim geriden çıkarken, saha sakin olmamız ve biraz daha ayağa oynamamız lazım. Uzun toplar plandan ziyade, biraz çaresizlik gibiydi. 2-1 sonrası da, bu maçın farka koşması gerekiyor. Maçın sonunda kaza kurşunu yesen, her şey berbat olacaktı. Her şeye rağmen, derbi galibiyeti keyifli. Sonrasına bakalım.

43 yorum:

  1. Maçın sonunda Emini almanın alemi yok, adamlara resmen üzerimize gelin biz defansta bekliyoruz diyorsun. Açıkcası son dakika yeriz dedim adetten çünkü. Birde berkanı sanki daha çok düşünmeliyiz, torreira kadar oynar. +1 yabancıda solbek yada Yusuf demir için kullanılabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rakip sık duran top kullanıyordu, takımı biraz daha uzatmak adına bir hareketti.

      Sil
  2. Hep söylüyorum bu takım geç ve yeni kuruldu.11'de 7-8 oyuncu bu sene transfer olan oyuncular.Sabır gerekiyor.Ayrıca çok zor bir fikstür vardı.Ara sonrası daha iyi bir takım göreceğimiz düşünüyorum. Rashca'nın bonservisini almamız gerek.Kaliteyi bize gösteriyor. Oliveria yine takımın beyni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabır da, haftalar geçiyor işte. Rakip de kazanırken, sen sorgulanıyorsun :)

      Sil
    2. Daha çok haftalar var arkadaşa katılıyorum sabır, bu kadar deplasmana bu kadar hakem katliamına rağmen iyi yoldayız. Uzun süredir herhangibir beşiktaş derbisinde 5-6 atmamız lazımdı dediğimi hatırlamıyorum. Uzay takımı fenerbahçe istanbul dışına 2 deplasmana gitti birinide kaybetti. Acele edenlere ligin ikinci yarısı fenerliler yoğun deplasman fikstürüyle karşılaşınca görüşelim. Yeter ki biz tff kamooyu ve mhk üzerinde baskımızı eksik etmeyelim ki doğramasınlar bizi

      Sil
    3. Başakşehir maçını da hayırlısıyla geçelim de, sonrası momentum olacaktır.

      Sil
  3. Boey öyle anlarda fiziğiyle takımı ileri sürükledi ki hayran kaldım, hem rakibi düşürdü hem de rashida ile sağ kanadı koridor yaptı. Rashida yazını okudugumda aşırı beklentim yoktu ama yazıniz gerçekten çok doğru çıktı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. N'Koudu gibi atlet ve hızlı kanatlar karşısında, savunma yönü ile mutlaka kullanılmalı.

      Sil
  4. icardi boş yere psg'nin ilk 11 oyuncusu olmadı. bu daha hiçbir şey. iyi beslenildiğinde gol rekoru kırar; buralar ona hafif kalır. ama tabi topu ona taşıyabilirsek işte.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elbette olmadı, elbette Inter'de kaptanlığa kadar yükselmedi. Değerli oyuncu, iş aidiyet duymasını sağlamaktı.

      Sil
  5. okan hocayla alakalı bu maçtan sonra ciddi soru işaretleri oluştu bende. 2-1'e kadarki 60 dk çok kötü bi takım performansı izledik. sahada iyi ve güçlü bi planımız yok gibiydi. bu kadar kötü bjk'ye karşı çok daha dominant olmalıydık. ayrıca hamlelerde de bence yine gecikti. mata ve özellikle midstjoe min son 15 dk atılmalıydı sahaya. ben okan hoca'da j.jesus'u alt edecek biz izlenim göremiyorum. bireysel olarak kalitemiz fb'den daha iyi. bi umudum o.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bireysel kalite bir yere kadar. Takım olamayan bir takım var sahada ligin başından beri. Jorge jesus her maça neredeyse farklı bir 11 le çıkıyor ama takım oyunu ile ilgili ciddi bir sıkıntı olmuyor biz de ise ne takım oyunu ile ne de istikrar ilgili bir gelişme görmüyoruz. İş kazanmaya kaldığı zaman jj in takımı bizi çok ciddi zorlar ve kazanmaya alışkın bir takım olduğu için çok şansımız yok açıkçası. Okan hocanın bu takımı bir takım haline getireceği konusunda hiç ümidim yok açıkçası. Fenerbahçe nin bir sistemi varken biz sadece kaliteli ayaklara bakıyoruz maç kazanmak için.

      Sil
    2. Bence de çok iyi değildik. 1-0 sonrasını çok beğenmedim. 2. yarıda da 60'a kadar etki yoktu. Mertens, Icardi'ye yaklaştıktan sonra hücum kalitesini yakaladık.

      Sil
  6. Ligi tanıdığı iddia edilen okan hocanin haftalardır gerçekten ne ligi nede kendi takımını tanımadığı ortaya çıktı bu maçla birlikte. Çok açık bir şekilde söylüyorum okan buruk için galatasaray 5 gömlek fazla geliyor. Ne büyük takım hocası nede kariyerli oyuncuları idare etmeyi ve oynatmayı biliyor. Mertens i bu yaşta kaleden bu kadar uzak oynatmamak gerektiğini haftalardır çözemedi ve kaleye yaklaşması taktik gereği değil Mertens in içgüdüsel ve tecrübesine dayanarak kendi yaptığı bir şeydi. Bir teknik direktör bu kadar mı sahadaki oyunun okumaktan aciz olabilir? 1. Gol sonrası takımın geriye yaslanmasi büyük bir facia büyük bir taktik hata. Beşiktaş a resmen ümit verdi maça ortak olmasi için ki sahadaki Beşiktaş gerçekten bitik oyuncu kalitesi düşük bir takım. Resmen 70 dk boyunca azap çektik izlerken. Okan hoca ile olmayacak bunu umarım bu maçta herkes görmüştür.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tanımadığı ortaya mı çıktı, yok artık :(

      Sil
  7. 2.yarı Mertens sazı eline aldığı anlar tam futbol gürmesi için zevk anları ne güzel araya pas salmalar öyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abi Mertens öyle yerlere gidiyor ki ya penalti olacak ya pozisyon ben de hayran kaldim gercekten, Icardi ile uyumu da cok iyiydi.

      Sil
    2. Rakip kaleye yaklaştıkça, bunları daha çok izleriz.

      Sil
  8. Okan Hoca'dan daha iyi bi performans beklerdim. Hem maç taktiği, hem hamleler yine problemli. Özellikle ilk 60 dk birbirinden kötü iki takımı izlerken gözlerim kanadı. 2-1'den sonra alan açılınca takım iş yaptı. Ama Okan Buruk bana göre bu derbi performansıyla sınıfta kalmıştır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kazanmak zorunda olduğu için, biraz da temkinli hareket etti.

      Sil
  9. bu derbi ileriye dönük olarak beni tatmin etmedi. takımın hala güçlü bi yapısı yok. okan hoca'yı çok desteklerdim ama olmuyor gibi. okan buruk, şampiyonluk yarışında jorge jesus ile baş edemez. jesus yapıyor bu işi. bjk ise muhtemelen 10 puan geriye düştü, işleri çok zor. emre bello, başak ile biraz zorlar ama olamazlar. geriye de bir tek ts kalıyor ama bu sezon çok istikrarsızlar. yani jorge jesus ile fb'nin şampiyonluk hasreti son bulacak gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fb bir ara zahmet olmazsa güçlü takımlarla oynasın da test ederiz jesus hocayı.. her hafta istanbulspor falan hayat böyle geçmez.. şu dünya kupası geçsin bi trabzon bi antalya deplasmanlarını oynasınlar bakalım üst üste.. ayıp artık kayseri hariç her maç sahanın hakimiyiz hala okan hoca eleştirisi..

      Sil
    2. Bitirebilmek lazım. 2-1 sonrası, 5-1'e gidebilecek maç. Temel sorun bu. Kırıp atamamak.

      Sil
  10. Yazının neredeyse tamamına katılıyorum. Sadece ilk cümlene itiraz edeceğim. Galatasaray bireysel kalitesi yüksek bir takım demişsin. Eğer oyuncuların kariyerlerinde en iyi oldukları 1 2 sezona bakarak diyorsan doğru. Fakat bu oyuncuların çok kötü performans verdikleri sezonlar da olmuş. Yani o bireysel kalitelerini ya sahaya yansıtamamışlar veya yaşları çok ilerlediği için eski günlerinden uzaklar. Onun dışında yazını beğendim. Şu maçtan sonra Okan hoca gönderilsin diyenlerin de psikiyatriste muayene olmalarını öneririm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bireysel kalitesi yüksek evet. Yükselişte olan ismin sende ne işi var? Icardi hala Icardi olsa, Galatasaray'a mı gelir?

      Sil
    2. "Şu maçtan sonra Okan hoca gönderilsin diyenlerin de psikiyatriste muayene olmalarını öneririm." demen de ayıp bu arada. Özür dilemen lazım.

      Sil
  11. 2. Goldeki Emre Taşdemir'in topu karşılama ve tekrar dönen topu Barış'ın önüne atmasını ve devamında hala bindirme yapmasıni da konusalim biraz, Emre Tasdemir'i elestirenlerin sayisinda ciddi azalma var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emre Taşdemir, ayakta kalabilmesiyle dahi beklentiyi aştı. Beni de yanılttı. Rotasyonda yerini aldı ama Kazımcan Karataş bence hala daha ön planda.

      Sil
  12. (Emre)
    "ønlem" almak adina ilk 11 de hucum oyuncularindan birini kesmedigi icin hocayi tebrik ederim. Kaliteyle mac kazanmak guzel, umarim iyi bir takim oyunuyla da kazaniriz yakinda. Vakti geldi de geciyor.

    Son dakikalar Torreria'nin vakit gecirmek icin kendini yere birakmasini dogru bulmuyorum, kabul etmiyorum. Bir izleyici olarak nefret etigim hareketler. Rakip olsun, biz olalim fark etmiyor. Umarim gunun birinde bøyle hareketler icin direk kirmizi kart, veya buyuk para cezasi olur. Ligimizin oyun kalitesi biraz daha yukselir bøylece.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önlem adı altında, takımın dengelerini bozmaya gerek yok. Bazı futbolcuların profilleri değişebilir de, omurga ile oynanmamalı.

      Sil
  13. Abdülkerim takımın en değerlilerinden diyebilirim. Oyun içinde topu sürmesinden takım arkadaşlarına fırça atmasına kadar herşeyi doğruydu. Bireysel hatalar yaptı diye çok gömüldü kendisi. Takımın enlerinden aslında kendisi.

    YanıtlaSil
  14. Okan Hoca gönderilsin diyenler burada mı acaba? 10 maçta adam asmacılar burda mı? Hala takım olarak çok yolumuz olduğu ortada. Ama Okan hoca'nın da oyun olarak bir şeyler peşinde olduğu da ortada. Her maçın özellikle 2. yarılarının belli dakikasından sonra 60-65 gibi gaza basıp tempo yaptığımız ve sayısız pozisyona girdiğimizi de görmenizi isterim. Bu bir tesadüf değildir. Orta sahada 2 kesici yerine 1 kesici - pasöri bir de kadife ayaklı 8-10 ile oynuyor. Onun önünde de nerdeyse çift santraforlu sistemde oynuyor. 35 yaşındaki Martens dün maçın yıldızıydı bence. Maçı sahada çıplak gözle izledim. 2. yarıda resital sundu. Lütfen acele kararlar vermeyin. İnsanlara şans verin. Bu sene şampiyon olmak gibi bir zorunluluğumuz mu var? Ali Koç 300 milyon euro para harcadı 100 tane adam aldı saatı, 5. senesinde ancak doğruyu buldu. Biz son 10 yılda 5 kere almışız bu kupayı. Artık kadro ve teknik heyet istikrarına ihtiyacımız var-. Fatih hoca ile 5 senelik istikrar vardı ama kadro her sene sil baştan yapılıyordu. Bu sene de sil baştan yaptık. Hoca, yönetim her şey değişti. Allah aşkına bir sakin olalım. Bu ekonomik ortamda her sene yeni hoca yeni takım, yazık günah. Elimizde bence son yılların en karakterli yabancı oyuncularından kurulu bir kadro var. İcardi görüntüde çalkantılı aile yaşantısından ötürü en sorunlu gibi görünen oyuncusu. Sadece bu maç değil, oynadığı her dakika bu kadar özverili oynayan bir oyuncu olamaz. Dün gol dışında her şeyi yaptı. Her şeyi doğru yaptı. Martens geldiğinden beri ne kadar özverili olduğunu herkes görüyor. Hepsi çok ahlaklı adamlar. Okan Hoca da temiz bir insan.
    Biraz daha zaman verelim. İnsalara kafalarındaki sistemi kurmaları için zaman verelim. Fatih hoca 5 sene kaldı. Bunun son 3 yılında futbol namına hiçbir şey izlemedik. Ama kaldı. Okan Buruk 5 ayda kovulsun demek büyük bir haksızlıktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar kardeşim. Evet buradayım ve hala okan hocanın gönderilmesi tarafındayım. Skordan bağımsız olarak takımın genel havası ile alakalı gözlem yaptığım için okan hocanın gönderilmesi gerektiğini hala düşünüyorum çünkü aksine ikna edecek bir gelişim görmüyorum. Ben bunu diğer skor taraftarları gibi kaybedilen maçlarda değil kazanılan maçlar sonrası bile açık yüreklilikle okan hocanın takıma verebileceği bir şey olmadığını görerek söylüyorum. Bu maçta galip gelindiği için bütün sorunları halının altına süpürmemek gerekiyor. Fatih hoca zamanında da 2 sezon şampiyon olunmasını rağmen o takımın sahada futbol adına hiç bir şey ortaya koymadığını ve yolları ayırmak gerektiğini de söylüyordum. O dönemde Fatih Terim kovulmaz vardır bildiği kendi takımını kursun öyle görelim diyenlere rağmen söylüyordum bunları ve bence haklı da çıktım. Okan hoca konusunda da haklı çıkacağıma inanıyorum. Saygılarımla. Not: psikolojik bir sorunum da yok Allah'a şükür. Bunu yazan arkadaşı da biraz terbiyeye ve eleştirilere açık olmaya çağırıyorum istiyorsa kendisi bir psikologa gidip ben hep en doğrusunu düşünüyorum başkaları hep yanlış bence ne diyorsunuz diye bir sorsun bakalım teşhisi ne olacak?

      Sil
    2. Torrent kovulsun derken yarım sezonda haksızlık değil miydi? Hem de torrent takımı kendi kurmamisti. Okan hoca 5 ayda kovulsun demek haksızlıksa torrent olunca neden normal oluyor? Yabancı olduğu için mi? Zachpaulsen senin o günlerde torrent için yazdıkların orada duruyor hala. Yabancı teknik direktör istemezük yerli olsun taştan olsun diyenlerden misin yoksa sen de? Acaba böyle bir kadroyu torrent e versek nasıl olurdu diye düşündünüz mü hiç? Kerem den pva dan en üst düzeyde katkı alabilmeyi başarmış bir adam için de kendi kurduğu kadro ile görmek lazım diyeni görmedim hiç! Okan hocaya yapmayalım torrent nasıl olsa yabancı ona yapsakta makbulü bu mudur diyorsun yani?

      Sil
    3. Torrent kovulsun demek haksızlık değildi. İletişimden bir haberdi ve asla iyi bir 1. adam olamayacak. Pva dediğin adam zaten yüksek kariyer, ona dokunmak yıllarca anlatılacak bir olay olmamalı. Torrent sevicilik, bir Galatasaraylının düşeceği en düşük haldir :(

      Sil
    4. İnsanları yerli yabancı değil liyakatine göre ayıranlardanım. Sizi tanımıyorum ve bana bu denli tepkili oluşunuza anlam veremiyorum. Torrent asla 1. teknik direktör olmadığı için kıyaslama yapılacak biri değildir. Sırf haklı çıkmak uğruna; Torrent gibi yardımcı adamlıkla 60 yaşına kadar gelmiş birini Galatasaray'a layık görmek kabul edilemez bir şeydir. Rikerink'den farkı olmayan bir teknokrattır kendisi. Teknokratlara, bürokratlara saygım sonsuzdur ancak lider olmak ekip yönetmek başka bir şeydir. Okan Buruk başarmış bir insandır. Galatasaray'ın da içinden yetişmedir. Büyük takım oyuncusu olmanın ne demek olduğunu bilen biridir. Başarsız da olabilir. Ancak bunu etüt etmek için zaman gerekir. Torrent gibi kişilerinse denenecek bir şeyi yoktur. Bana değil; GS teknik direktörlük makamını bu şekilde ufaltan küçük zihniyetli eski GS yönetimine kızın lütfen. Bir de ben psikoloji ile ilgili de hiçbir şey söylemedim. herhalde başkasını kastettiniz. Sizin derdiniz haklı çıkmak uğruna GS'ın sürünmesi midir? Dün oynanan maçtaki güzelliklere odaklanın. 6-7 tane gol pozisyonuna girmiş takım 52 bin kişi coşmuş. Rasika, Martens, İcardi, Sergio, Barış şahane top oynamış. Kendi kendilerine mi oynadılar? Rakip de Beşiktaş'dı. Gayet de bir testtir. Daha ne istiyoruz ben anlamadım. Zaten eksik taraflarımızı hep konuşuyoruz. bir sürü eksik var. Ama yavaş yavaş düzelir inancındayım. Yap bozlardan sıkıldık diyorum. Olay bundan ibaret. Okan Buruk başarısız olunca gelip ben demiştim yazar mutlu olursunuz.

      Sil
  15. Eve gelip maçı açtığımda, maç 1-1 olmuştu. Hangi ara attık, hangi ara yedik bilemeden izlemeye başladım. Oyun olarak ne kötüydük ne iyiydik diyebilirim. Ancak 60. dakikadan sonrası bambaşka bir şey izledik. Mertens, Icardi, Rashica ve Boey muazzam oynadılar. Özellikle Rashica ve Boey sağ kanadı domine ettiler. Önüne çıkan herkesi yediler. Muazzam bir uyumları var, bozmamalıyız orayı. Barış Alper Yılmaz oyununu geliştiriyor, 11'i hakediyordu bence, bu maçta elinden geleni yaptı, asistini yaptı. Emre Taşdemir içinde bir parantez açmak lazım, Boey misali şans verilmeli, en azından denemiş oluruz demiştim, iyi ki o şansı verdi Okan hoca. Muazzam oynamıyor belki ama kötüde oynamıyor. Mücadeleden kaçmıyor. Dün kilit anlarda imzası vardı, geçen hafta gol attı. Rotasyon için gayet değerli bir isim, yerli olması büyük avantaj. Maçla ilgili en büyük üzüntüm farka gidememiş olmamız. Fenerbahçe tarihinin en vasat kadrosu ile Beşiktaş'ı böyle yakalasa en az 5 gol atardı, biz iki tane atıp, gerisinde kaleciyi ve direkleri dövdük. Akıl almaz bir durum. Dünyanın en kaliteli ayaklarından bazılarına sahibiz, yine de topu kaleye sokmakta sorun yaşıyoruz. Maçtan sonra bende oluşan sevinç çok kısa sürede yerini hüzüne bıraktı, çünkü Icardi ve Rashica'yı sene sonunda kadromuza katabileceğimize pek imkan vermiyorum. Cidden çok kaliteli, üst düzey futbolcular. Sahada oyun aklı ve ayak kalitesi yüksek oyuncuları izlemeyi özlemişiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mertens rakip kaleye yaklaşınca, oradaki kaliten üst noktaya erişti. Haliyle de üretmeye başladın. Sağlanması gereken bu.

      Sil
  16. Maçta defanstan çıkışlarda sorun yaşadıkben mertensin ortasahaya geldiği görüşünün aksine rakip stoper hattı çizgisinde beklediğini gördüm bilakis çıkışta zorlandığımız zamanlar ortasahaya gelip ya top istemeli yada beşiktaş ortasahasına karşı +1 olmamızı sağlamayıldı. Muslera yine muhteşemdi. Nelson abdülkadiride çok beğendim bazıları abdülkadiri eleştirmiş yenilen golde. Fakat duran top savunmamızda sıkıntı var açıp tekrar izleyin orta açılırken geriye kesileceği zaten belli 3 beşiktaşlıya 1 abdülkadir eşleşmiş haliyle güle oynaya içeri çevirdiler. Boey özellikle nkodou çıkınca tehdit kalmayınca o tarafı parçaladı. Emreyi beğendim özellikle 2.golde defanstan bilinçli bir şekilde kafayla topu ileri aktardı sonrada bindirip barışı rahatlatarak topun sergioya gelmesine vesile oldu sonrası orta gol. Ve çok kritik bir pozisyonda stoper kademesine girip rakibi kötü şutan zorladı 1-1 pozisyonda. Rashica bu gözlerin ligimizde gördüğü en komple kanat hem çalışkan hem teknik hem konsantre hem egosuz hemde 2 ayak toplu topsuz koşu herşey var. Sergio 1.golde altıpasta icardiyi boşa çıkarttı.2.golde depar atıp ileriye gidip asistini yaptı. İcardi çok büyük golcü 2 golde ayrı meziyet ama özellikle 2.gol çok ustaca bir dokunuş. İyi yoldayız okan hocamın benim gözümde kredisi çok tribün gözündede çok tezahüratlarri canlı duydum. Sosyal medyada bir sabırsızlıl var nedensiz paniğe gerek yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence kötü bir plan değildi. Uzun topları ilk etapta anlayamasam da, merkezdeki olası eksiklik bu şekilde giderilmiş.

      Sil
  17. Bence takım hala iyi sinyaller vermiyor, weghorst o golü atsa şu an başka şeyler konusuyor olacaktık,gömülünce yemeyecek kadar sağlam bir defansımız yok ,bjk de gedson kadar oynayan 2 adam daha olsaydı işimiz zordu, ote yandan maç öyle hale geldi ki direkler girse 4 olacaktı, maç geldi gitti iki taraf için de, fb ile oynasaydık klasik gittiğimizi atamadığımız anda yerdik ,bjk nin bize karşı böyle şansı hiç olmadı, lanet yerli kurali yüzünden ross ve yusuf oynayamıyor bu da bizi kısır döngüye sokuyor,rashica bence sezonun transferi ,mertens hala box to box gibi oynamak zorunda kalıyor ve yorgunluktan asıl isini yapamıyor, oliveira eğer yanında torreira gibi adamlar olmazsa çok temposuz ve defansif yönü sıfır bir adam olarak göze batıyor, bence midstjo as olmalı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence olmamalı. O zaman da oyun aklın düşüyor ve üretemiyorsun. Dediğin denendi ve tutmadı.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir