4 Aralık 2022 Pazar

Falcao'ya 3'lü çektirirken, Berkan Kutlu'yu ıslıklıyor musun?


Falcao'ya maç öncesi 3'lü çektiriyorsun, Berkan Kutlu'yu ise oyundan çıkarken ıslıklıyorsun. Ligde iyi durumdayız diye hatırlıyorum, işler kötü gitmiyor. Hazırlık maçı oynadın, kaybedebilir, kötü de oynayabilirsin. Kim olursa olsun, futbolcunu neden ıslıklarsın? Berkan Kutlu, günah keçisi olacak ne yaptı mesela. Çok kötü oynadığını da düşünmüyorum üstelik. Maça bakınca, Berkan Kutlu'dan çok daha kötü isimler vardı.

Berkan Kutlu'yu konuşmaktan da yoruldum. Gayet iyi bir yerli alternatifi işte. 6 değil de, biraz daha 8 gibi oynatınca bence katkısı iyi. Hücuma yaklaştıkça etkisini arttırıyor. Lig ve kupada da yazdık, birçok kilit pası var, değerlendirilemiyor. Galatasaray seviyesinde, o pozisyon için elbette 11 olmaz. Ama herkes de 11 olmayacak zaten, alternatif üretiyorsun. Maçta onun hatası kaynaklı gol de yemiş olabilirsin. Kimler hata yapmıyor ki?

Bu sezona bakın, kötü mü performans? Hangi beklentiyi karşılayamadı ya da ne bekliyordun? Hazırlık maçında, futbolcu ıslıklamak ne demek? Ligde dahi maç devam ederken futbolcu ıslıklanmaz. Bazı taraftar profilimiz maalesef çok kötü bir noktaya evrildi. Şimdi bu yazı altında da eminim ki bazı "zıpır" arkadaşların direkt çöp kutusunu şenlendirecek yorumları olacaktır. Şu ıslıklamayı mazur görenlere "taraftar" demek dahi işkence de, bu ayrı konu.

Gerek yok yani, anlamsız işler. Yarın olduğunda, Berkan Kutlu'ya ihtiyaç duyacağın zamanlar yine olacak. +3 yerli ayarlamasında, kenardan getireceğin iyi bir yerli alternatif. Mücadeleyi, tempoyu arttırma noktasında. Ben kötü oynadığını da düşünmüyorum. Tuttuğum alternatiflerden biri, hep söyledim. Hazırlık maçı adına değil Berkan Kutlu, Aanholt olsa dahi ıslıklanarak kenara gelmesi kabul edilemez.

10 yorum:

  1. u-21 gs taraftarı inanılmaz problem. kulüp de teknik heyet de oyuncular da asla hiçbir şekilde umursamamalı.

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten ayıptır yazıktır. Bu artık şımarıklık ve terbiyesizlik bence. Hazırlık maçında böyle bir reaksiyon olmaz. Abdülkerim de gol yedirdi. O maçı da kaybettik. Şimdi ise takımın iyilerinden. Başakşehir maçında rakip ceza sahasında pres yapıyordu. Bütün gollerde katkısı var. gol de attı. Bu asla taraftarlık değil. Tabi bunun çözümü yok maalesef. Eğitimle falan olacak iş değil. Çağın hastalığı bu. Berkan kıymetli bir alternatiftir. Hele de şu gerizekalı yerli kısıtlaması varken Berkan'a ihtiyacımız olacak anlar olacaktır. Takımınıza sahip çıkın. hocanıza sahip çıkın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu işlere girersek, işin içinden cidden çıkılmaz hale gelecek. Yarın öbür gün, oynatacak kimseyi bulamayacaksın.

      Sil
  3. Çok berbat bir taraftar topluluğu, Galatasaray kültüründen uzak, stad girişinden maç sonuna kadar küfürlü tezahürat, hiçbir rakibe saygı yok, kendi oyuncusuna da yok. İsim hayranlığı Galatasaray sevgisinin önüne geçiyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Etiketçilik çok büyük. Birine takıyorlar, öyle devam ediyor. Bunu gazlayan medya mensupları da var.

      Sil
  4. Çok mantıklı yazı.

    YanıtlaSil
  5. Yeni nesil genç kuşak profilinin yansıması maalesef. Çabuk tüketip harcayan ve tahammülü olmayan bir nesil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çabuk tüketiyor, fazlasıyla etiket bağımlısı haldeler. Zorluk görmemek maalesef.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir