18 Aralık 2022 Pazar

Okan Kocuk'tan memnun olmamayı anlıyorum da, bu iş o kadar acil mi?


Galatasaray'ın Ocak ayı transfer gündemi içerisinde "kaleci" hamlesi de olacağı yazılıyor. Okan Kocuk'tan memnun olmamayı anlıyorum da, bu iş o kadar acil mi? Muslera ile alakalı bir ceza polemiği vardı, buna karşı bir hazırlık mı? Muslera'nın 1.5 yıllık sözleşmesi daha var ve takımdan ayrılacağını düşünmüyorum. Ayrılacak olsa, Rennes'in teklifini kabul ederdi. Muslera'ya alternatif üretilmesi ya da sonrasının planlarını yapmak tamam da, bugün için bu iş acil olmamalı.

Lig mücadelesi içerisinde, Muslera ile devam. Dünya Kupası'nda forma giymemiş olsa da, öncesinde formdaydı. O çizgide devam edecektir. Okan Kocuk da sezonu tamamlayabilir, sonrasında gidiyor zaten. İlla gitmek istiyorsa, bugün de ayrılabilirsiniz. Jankat Yılmaz gibi bir potansiyele sahibiz, bence orayı doldurur. Yaz dönemi de Batuhan Şen döner, kaleci rotasyonunda taşlar oturur. Batuhan Şen'i de keşke oynayabileceği bir takıma kiralasaydık. Geçen iyi yıllarının hızını kestik resmen.

Berke Özer diyorlar mesela, net şekilde ölü yatırım. Altınordu günlerinde dev potansiyeldi de, Fenerbahçe transferi ile birlikte bu bitti. Portekiz'e gitti, orada da 1 maçı var ve Türkiye'ye dönmek istiyormuş. Elimdeki potansiyellerin daha azı yok. Daha başka kimi alabiliriz diye düşününce de, çok fazla hamle imkanı yok. Bunu da yaz dönemi için yazıyorum, şu dakika zaten kaleci transferi fazlasıyla anlamsız.

Doğan Alemdar gelecek adına olabilir, Bilal Beyazıt da aynı şekilde. Muslera sonrası adına bu isimleri konuşuruz. Tabi ben, Jankat Yılmaz'a yatırım yapmamız gerektiğini düşünüyorum. Muslera'dan sonra kaleyi o devralmalı ve olumsuz anlamda süregelen yerli kaleci durumunu çözmeliyiz. O algıyı kırmak gerekiyor. Ocak transferi için ise, olabilirse yerli sol bek ve forvet alternatiflerine bakılır. Genel manada da çok fazla transfer ihtiyacı yok.

8 yorum:

  1. Diğer gençler de olduğu gibi belki Jankat da sözleşme uzatmıyor olabilir, bunu göz önünde bulundurmamışsın. Yoksa ben ne timur un ne buruk un boşa para harcayacaklarını hiç sanmıyorum. Berke bu arada bence hala iyi potansiyel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olabilir tabi. Yine de planı koy önüne, uzatmasını sağla. Gelecek göremezse elbette uzatmaz.

      Sil
  2. Jankat'ın menajeri ile Okan kocuk 'un menajeri Mirsad Türkcan ise kesin kaleci almalıyız.Batuhan Şef takımda kalsaydı diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orası öyle de, yine bu menajerlik ağında olan bazı gençlerle sözleşme uzatabilmeyi başarmaya başladık.

      Sil
    2. Arda Guler'in durumu ortada ya da Besiktas'tan kacan yetenekler ya da bizden kacip Avrupa'da alt takimlarda bile süre alamayanlar yine Galatasaray'in basinda Okan ya Da Fatih Hoca gibi isimler oldukca en mantikli yer Galatasaraydir.

      Sil
  3. Adana Rize kupa macini izledim de Ertac bence cok iyi kaleci keske Akbabayi verirken Ertac'li bir anlasma yapilsaydi bence Okan'in cok önünde bir kaleci.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir