7 Aralık 2022 Çarşamba

Rashica konusundaki haberde bir sallamasyon olduğu belliydi


Rashica konusunda kulübün de hatası var. Yeterince bilgi verilmedi çünkü. Bu da "bilgi kirliliği" oluşturdu. Başakşehir maçında sakatlandığını sonrasında öğrendik. Ama bu sakatlığın ne kadar süreceği açıklanmadı. Darbeye dayalı bir sakatlık olduğu söylendi de, sakatlığın ne olduğunu da bilmiyorum. Takım toplandı, o arada Oliveira ve Icardi gibi 2 önemli sakatlık verdik. Bazı kaostan beslenen basın kuruluşları da, Rashica'nın sakatlığıyla alakalı attı tuttu.

Oliveira ve Icardi'ye oranla durumunun daha kötü olduğunu yazdılar. Rashica ile alakalı, "bonservisinin alınmak istendiği" haberlerinin yanında, dün de bu tarz bir kaos haberi saldılar. Aynı günün akşamı, Rashica çalışmalara başladı. Haber ortaya atıldığında anlamıştım da. Haberden öte, yorum gibiydi. Maksat kaos, bu çok net. Bir şey atayım da, ses getirsin düşüncesi. Haber ortaya çıktığında getirdi de. Galatasaray taraftarı, Oliveira ve Icardi kaynaklı yeterince düşünceli zaten.

Üstüne bir de Rashica eklenince, sıkıntı arttı. Türlü türlü düşünce ve isyan başladı. Neyse ki haberin kaynağı zayıf, dili de zaten amacını anlattı. Rashica, Galatasaray açısından olmazsa olmaz. Formayı aldı, bir daha da bırakacağını düşünmüyorum. Transfer edilirken de etki edeceği çok belliydi. Bu ligin futbolcusu çünkü. Çok çalışkan, mücadele ediyor, kanadını sürüklüyor. Bundesliga günlerinde "tabela" özelliğini de iyi bilirdik. Onu da göstermeye başlayacak. Asıl o zaman tadından yenmeyecek.

Böyle bir futbolcuyu da sadece 1 sezon Galatasaray'da izlemek bizi üzer. Norwich'in düşmüş olması bizim avantajımız oldu. Onlar adına büyük yatırımdı, belki elden çıkarırlar da, işin maliyeti olur. O maliyet de bizi aşabilir. Şartları zorlamak gerekiyor. Kiralık transferlerin opsiyonu makul seviyelerde değilse, bu tarz sorunları izletiyor işte. Geçmişte de aynı durumu yaşadık. Yaz dönemi bu transfer için fazlasıyla mesai dönecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir