21 Şubat 2023 Salı

Giannis Konstantelias & Galatasaray, genç potansiyel arayışı


Zakharyan muhabbeti gerçekten de sıktı. Uğraşıldı mutlaka da, kulübü belli ki peşin parada diretti. Bunu da şu an için sağlamak imkansız. Transfer edilse mutlaka önemli bir yatırım olacaktı. O olmadı diye de kapıları kapatmamak gerekiyor. Mutlaka farklı alternatifler vardır ve yatırım adı altında "bonservis ödemesi" görecek gibiyiz. Paok forması giyen Giannis Konstantelias için Galatasaray'ın teklif yaptığı yazılıyor. 

19 yaşında ve Paok altyapısından yetişen bir futbolcu. Önemli bir potansiyeli olduğundan bahsediliyor. Bu sezon toplamda 22 maça çıktı ve 1 gol 6 asisti var. Ligin bir bölümünden sonra da sürekli olarak 11'de şans buluyor. Geçtiğimiz sezon da Belçika Ligi'ne kiralanmış ama orada pek şans bulamamış. Çıkışını bu yıl gerçekleştirdi ve onun için Milan gibi takımların da teklif yaptığı yazılıyordu. 15 - 20 milyon avro'ları konuşanlar da var.

Tarz olarak biraz Arda Güler gibi diyelim. Forvetin arkasında oynayıp, sol kanatta da boy gösterebiliyor. Oyun zekası ve teknik kapasitesi yüksek. İzlemesi oldukça keyifli. Topla hünerlerine videolardan da bakabilirsiniz, çok seri ve dar alanlarda rakip eksiltiyor. Mutlaka eksikleri var da, bu yaştaki futbolcu için şu an potansiyel konuşulur. Kulübünün beklentisini bilmesem de, transferin maliyeti büyük olacaktır.

Galatasaray, transfer dönemi bitene kadar bu tarz bir genç potansiyeli kadrosuna katacak gibi. Zakharyan mı olur, Konstantelias mı, yoksa başka biri mi bilmiyorum. Hücum özellikli, forvet arkası / kanat oynayabilen bir potansiyel transfer edilecektir. Bu konuda arayış var ve isimler de peşi sıra medyaya düşmeye başladı. Şu an Avrupa'da transfer kapalıyken, bizler adına ufak da olsa bir fırsat var. İş yaz dönemine kalırsa, talipler ve maliyet çok daha artıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir