21 Şubat 2023 Salı

Henüz Galatasaray formasıyla izleyemeden, yeni sezon transferini konuşur olduk


Zaniolo'yu henüz Galatasaray formasıyla izleyemeden, yeni sezon transferini konuşur olduk. İtalya Basını iddiaları bu yönde. Milan ve Inter'in yaz dönemi için Zaniolo'yu takip ettikleri söyleniyor. Milan Sportif Direktörü Maldini'nin, ara transferin son anına kadar kendilerini beklediği için teşekkür ettiği dahi yazıldı. Galatasaray'ın bu futbolcuyu transfer etmek istemesiyle, Milan'ın istemesi ayrı. Roma doğal olarak rakibine futbolcuyu bırakmak istemiyor. Haliyle de fiyat yükseliyor.

35 milyon avro'luk çıkış maddesi var. Böyle bir rakam da Türkiye için rekor. Bugün verseler, Zaniolo formayı giymeden de gidebilir. 15 milyon avro'ya bonservisini aldın, bunu da 5 yıla yaydın. 35 milyon avro'luk çıkış maddesi ödense, bu rakam sana peşin olarak gelecek. Zaniolo biraz kıpırdansa, bu parayı da rahatlıkla görebilir. Normal şartlarda bu ülkeye ayak basmasını beklemezsiniz. Bu transfer adına anormal şartlar yaşandı.

Zaniolo'nun aklında Avrupa'nın olması da doğaldır. Yaşı çok genç, belli bir noktaya gelmiş ve kendisi adına zirveyi konuşmuş bir futbolcu. Hedefler bitmiyor, onlar adına çabalayacaktır. Galatasaray şu an onun adına "ara takım" gibi. Burada toparlayacak, yeniden istikrar kazanacak ve transfer yapacak. Galatasaray da bu transferi kendi istediği şartlarda gerçekleştirdiği için büyük kazanacak. 35 milyon avro'luk çıkış maddesi yeterli bir rakam. 

Tabi gönül istiyor, çok daha uzun yıllar burada olsun, birkaç sezon kendisini izleyelim. Şampiyon olup, Şampiyonlar Ligi hakkını alınca, en azından 1 sezon daha Galatasaray forması altında izleriz. Şampiyonlar Ligi büyük vitrin ve onun ayağa kalkmasının en önemli parçalarından biri olacak. Gerçi sadece onun için değil, mevcut birçok futbolcumuz için "transfer" ihtimal dahilinde. Özellikle de Torreira.

5 yorum:

  1. Zaniolo'ya ev tutmak istemisler yaza kadar otelde kalmaya devam etmek istemis, gitmesi cok cok yüksek ihtimal, ayrica Italya icine giderse 25 milyon Euro'ya serbest kalir gibi özel bir maddesi varmis diye duydum, Suleyman Rodop dün verdi bu bilgileri.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di Marzio ve Fabrizio Romano, o serbest kalma bedelini 35 milyon avro diye açıkladı. Gitmek isteyebilir, bence de gidecek. Burası onun için ara yer. 25 milyon avro da olsa rakam, çok iyi para.

      Sil
    2. Maldini de, Zaniolo'ya son güne kadar onları beklediği için teşekkür etmişti. Zaniolo'nun kalıcı olduğunu düşünmüyorum ama müthiş bir ticari anlaşma yapıldı.

      Sil
    3. Basamak olarak bizi secmiş olmasi da gayet güzel dedigin gibi bizim icin kazan-kazan anlasmasi oldu bu, psikolojik etkisi bile yeter rakipler afalladi psikolojileri bozuldu resmen.
      Önder Özen'in bir cümlesi vardi dün Vole'de diyordu ki Zaniola transferi rskiplere siz ikincilik icin oynayin mesajidir.

      Sil
    4. Hem sezon sonuna kadar katkı alacaksın, hem durduk yere 10 kusur milyon avro kazanç var. Bunlar da en kötü ihtimal ile. Fazlası da mümkün.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir