16 Şubat 2023 Perşembe

Menajer ağına uzun vadede güvenmesem de, doğru isimlerle iş yapmak gerekiyor


Doğru isimlerle çalışmak değerli. Menajer ağına uzun vadede güvenmesem de, doğru isimlerle iş yapmak gerekiyor. George Gardi de şu gün adına Galatasaray adına doğru isimlerden biri. Vizyondan ve bu doğrultuda transfer edilen iddialı futbolculardan konuşurken, George Gardi'nin de bu transferler için katkısını konuşmak lazım. Elbette işini yapıyor, parasını kazanıyor da, isim isim bakınca, hepsini bir anda transfer edebilmek gerçekten kusursuz iş.


Icardi, Mertens, Zaniolo ve Torreira. 4 transferde de pay sahibi. Bu tarz futbolcular sana önerildiğinde dahi "nasıl olacak bu iş" dersin. Hadi Mertens'in sözleşmesi bitmişti. Hadi Icardi de istenmeyen adamdı ve o şekilde aldın diyelim. Torreira ve Zaniolo gibi isimleri bonservisiyle transfer ettik. Kiralarsın da, futbolcular 1 sezon içinde ayağa kalktıktan sonra senden ayrılırlar. Durum böyle de değil. Olabilecek en makul şartlarda, bonservisiyle gerçekleşti bu transferler.

Zaniolo henüz 23 yaşında. Torreira da 27. Zaniolo'nun 30 milyon avroya transferi sadece 10 gün önce konuşuluyordu. Kabul etseydi gerçekleşiyordu da. Torreira da düşüşte gelmedi ki. Fiorantina dönemi onun adına müthiş geçmişti. Bu adamları uzun süre elde tutamayacağız, onu da biliyorum. Gittikleri gün de kazandırdıkları rakam büyük olacak. Ortaya büyük vizyon koyuldu ve altı dolduruluyor. İkna edebiliyorsun bu adamları, doğru insanlarla çalışıyorsun.

2 yorum:

  1. Hem sahada katkı alacağımız, hem satıp para kazanabileceğimiz isimler getirdiği sürece menajerle çalışmakta sorun yok bence. Bazen iki seçenek bir arada olur misal Zaniolo, bazen tek seçenek mevcut olur misal Mertens gibi ama her durumda Galatasaray'ın lehine olduğu sürece hiç sıkıntı yapmaya gerek yok. Galatasaray'ın transfer seviyesi bu olmalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka öyle. Doğru isimlerle çalışmanın mahsuru yok. Zaten menajer işi bu işin doğası. Tek kusur, bu tarz ilişkilerde uzun vadede menajerin seni ağında tutup, kaliteyi düşürmesi.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir