5 Nisan 2023 Çarşamba

Eften püften açıklama yapma, icraat yap, aksiyon al


Bu maçta "saha içi" konuşulmaz sevgili kardeşim. Hele ki sıcağı sıcağına. Konuşacağın tek şey "hakemdir". Sezon boyunca türlü türlü skandallarla uğraşıp, hakemi de yenmek zorunda kalıyorsun. Böyle bir zorunluluk olabilir mi? Sayısız skandaldan bahsederim. Zirvesi de Alanyaspor maçıydı. Hadi onu haftalar içinde telafi ettin, hakemi de yendin. Kupa tek maç, telafisi yok. Hakkın gasp edildi işte. Hem de göstere göstere. Ne olacak şimdi?

Lale Orta göreve geldiğinden bu yana, Galatasaray'ın aleyhine işlemeyen tek bir maç bile yok. Her maçta hakemi konuşmak zorunda kalıyoruz, sonuca etki ediyorlar. Mertens'in golünde el var diyorsun, daha açık elde Galatasaray'ın lehine penaltı çalmıyorsun. Zaniolo'nun tabanına tehlikeli hareket diyorsun, Başakşehir'in 2. golündeki tabanı sen de, var da görmezden geliyorsun. 2. yarıda Galatasaray'ın bariz bir penaltısını daha vermiyorsun. Saha içi mi konuşacağız şimdi?

Şu maçta Galatasaray öne geçse, senaryo bu şekilde mi işleyecek. Bambaşka şeyler konuşacaksın belki de ve saha içi diyenlerin yorumları da değişecek. Turu Galatasaray'dan aldın, rakibe verdin. Ligde de bu şekilde devam edecek. 9 hafta mı kaldı, bütün maçlar böyle geçecek. Şampiyonluk cepte değil yani, her şey değişir. Lale Orta da çıkar x kuruluşa, pozisyonları yorumlar ve operasyonu aleni şekilde itiraf etmeye devam eder. Sonra da oyna devam.

İlk yarı 10 dakika uzuyor, 2. yarı 6 dakika. Sebep ne, Galatasaray skor arıyor. Eften püften açıklama yayınlamaya devam mı? Şu kadını istifa ettiremeyen yönetim, yönetimim diye gezmeye devam mı edecek? Belgeler var deniyordu, açıkla kardeşim. Ne sezon sonu, şampiyonluğun gidecek elden. Lale Orta'ya istifa ettir, hakemin düdüğünü astır, var kayıtlarının açıklanmasını sağla, aksiyon al yani. Bir şeyler yap ama açıklama yapma. İcraat yap.

8 yorum:

  1. Elenmemıze hakemler 1 . Okan Hoca ise 2. sebeptir.Her maç hakem konuşmaktan bıktık usandık.Artık birşeyler yapılmalı.Ligi de 2-3 maçta elimizden alabilir bu hakem grubu. Okan Hoca'ya gelince Zaniolo, Midstjo ve Kaan çok kötüydü.Sanki yoğun maç temposu varmış gibi rotasyon yaptı.Ne gerek vardı zaten Bay geçeceksin.Nelsson olmadan defans evlere şenlik.Kaan ağır ve pozisyon almada sıkıntısı var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elenmene 1 numara hakem, sonra Okan Hoca. Saha içini yarın konuşuruz.

      Sil
  2. Sonuna kadar haklısın Burak bey kardeşim. Bir diğer ilginç nokta da VAR a giden pozisyonların hiçbirinde Erman Toroğlu nun yorum yapmamasıydı. Bu da çok şey anlatıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ortadan ortadan gidiyor. O da mı satın alındı?

      Sil
  3. bugün bizim yerimize fb olsaydı 5-1 biterdi maç. çünkü onlara 2 penaltı verilir mertens golü de iptal edilmezdi. Başak'ın da attığı 3 golün 2'si iptal olurdu ofsayt ve faul diye.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Verilirdi tabi, verilmez mi. Bu maçın hakkı dediğin gibi 5-1 ya da 5-2. Öne geçsen senaryo böyle mi olurdu?

      Sil
  4. zaniolo transferi = mesut özil. oynatsan dert yedek bıraksan dert. hiç gerek yoktu. onun dışında saha içindeki rezilliğe diyecek söz yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eşittir o değil. Zaniolo'nun yaşı ve fizik durumu ne, kıyas kabul etmez.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir