8 Nisan 2023 Cumartesi

Futbolcular dönmek istemiyor da, Galatasaray kendilerini geri istiyor mu?


Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç'ın Ankaragücü'nde mutlu olduğu, Galatasaray'a dönmek istemedikleri gibi bir haber vardı. Ankaragücü de bu futbolcuların bonservisini almak istiyormuş. Futbolcular dönmek istemiyor da, Galatasaray kendilerini geri istiyor mu? İstemediği açık, yeni sezonun Galatasaray'ında şansları yok. Elbette bedava bırakmayacağız, bonservis beklentimiz olacak. 11'de yerlinin zorunlu olduğu düzende de, bu tarz işlerin maliyeti olacak. Anadolu kulübüdür, şöyledir, böyledir diyerek alçaktan uçmamamız, alabileceğimiz en iyi bonservisi almamız lazım.

Taylan Antalyalı ve Emre Kılınç demişken, şu an çeşitli kulüplerde kiralık olarak oynayan futbolcularımızın performans rakamlarına da bakalım;

• Mohamed: 43 maç, 10 gol 5 asist 
• Morutan: 30 maç, 6 gol 7 asist 
• Cicaldau: 23 maç, 6 gol 5 asist 
• E. Kılınç: 22 maç, 2 gol 4 asist 
• Taylan: 22 maç, 2 gol 2 asist 
• Batuhan Şen: 14 maç, %69 kurtarış  
• Luyindama: 5 maç, 1 asist

Şu isimler arasından, Mostafa Mohamed, Morutan, Cicaldau ve Batuhan Şen'in şansı olacak. Okan Kocuk'un sözleşmesi bitiyor, yeni sezonda yerine Batuhan Şen geçecektir. Karagümrük'te bir süredir kaleyi aldı ve gidişatı iyi. Mostafa Mohamed ise ağırlıklı olarak rotasyonda ama her maç forma giyiyor. Maç, gol ve asist sayısı da bence iyi. Yeni sezonda forvet rotasyonunda görürüz diye bekliyorum. Cicaldau desek son dönemde toparladı, iyi performans veriyor. Bence onun da rotasyonda yeri olacak. Morutan ise sezon başından bu yana yükseliyor ve iyi performans veriyor. Opsiyonu kullanılmasa da kalsa çok mutlu olurum. Luyindama'nın ise neredeyse futbol hayatı bitti.

4 yorum:

  1. Seneye yabancı sınırı kalkacak. Taylan ve Emre Ankaragücü'nde daha çok kazanıyorlar.Galaltasaray'da gelecekleri olmadığını anlamışlardır.Bu arada 1.2 milyon euro bonservis verdiğimiz Ogulcan listede yok.Ptt 1.ligde yedek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalkacak deniyor da ben güvenemiyorum. Resmi açıklama sonrası yazılır üzerine bir şeyler.

      Sil
  2. Taylani izledim son macta bence yedek olur bizde guveni gelmis guzel isler yapiyor bana göre.
    Amir Hadziahmetovic rezalet oynuyor her mac oyundan aliniyor alamadik diye üzülmüstum ama belki de iyi oldu dedim Besiktasta izledikten sonra.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yedek olur da, bakalım ne düşünülecek. Yedek kalmayı isteyecek mi :)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir