9 Nisan 2023 Pazar

Icardi oldukça hırslı, konsantrasyon diyor


Icardi'yi son dönemde eleştirsem de, genel performansından memnunum. Başakşehir karşısında da oldukça istekliydi. Haksız şekilde elenmiş olmamıza biraz da bu yüzden üzüldüm. Elde ne kaldı dersek, Icardi'nin hırsı diyeceğiz. O ön alanda daha hareketli ve istekli olduğunda, hücumun kalitesi bambaşka bir seviyeye geliyor. Attığından öte, attırmaya odaklı bir forvet. Çok fazla pozisyon hazırlıyor ve iş bitirme tarafında artık. Kerem Aktürkoğlu'nun sayılmayan golünde asisti var, bir de Kaan Ayhan'ın golünde.

Galatasaray'da toplam 17 maçı var ve 10 gol 7 asisti bulunuyor. Maç başına 1 gole katkısı var yani. Bu da oldukça iyi bir rakam. Özellikle de büyük maçlarda yaptıklarıyla ön planda oluşu, gol sayısıyla önde olan birçok forvete oranla Icardi'yi değerli kılan unsur. Marka değeri bir yana da, bu adam sizi şampiyon yapacak. Gol kralı olmak mesele değil yoksa. Gol kralı olacak olanlar, kırması gereken maçta yine sinik haldeler ve bugün yuhalanıyorlar. 

Son viraja girerken tempoyu daha da yükseltiyoruz. Verilen aralarda daha geniş izinlere alıştık. Bu yer yer iyiydi de, şu an zamanı değil. Temponun ve fizik gücün düşmesindeki temel etmen maç ritminin yitirilmesi. Bu hafta bay geçiyoruz, başka da ara vermeyeceğiz. Kupadan da elendik, geriye 9 tane lig maçı kaldı. Şampiyonluk tek hedefimiz ve oldukça avantajlı durumdayız. Artık herkes canını dişine takacak ve finali güzel yapacak.

Icardi oldukça hırslı, "konsantrasyon" diyor. Daha önce ondan görmediğim ölçüde mesajlar atmaya başladı. Özel hayatı da bir kenara bırakıp, tüm mesajları şampiyonluk üzerine. Icardi vitesi yükseltirse, zaten bizi kimse tutamayacak. Şimdi rakipler düşünsün diyeceğimiz noktaya geldik. Taşlar yerine oturuyor çünkü, geriye dönüp bakmamıza gerek kalmıyor. Sakatlıksız şu haftaları geçelim. Ritmi yeniden yakalayınca, o seri yeniden yaşatılacak.

2 yorum:

  1. Abi sence Icardi'nin PFDK sevk sonucu ne olur ? Maç cezası mı alır(alsa bile kupada çekeceği söyleniyor) yoksa Jesus gibi para cezası mı ? Aynı maddeden sevk edildiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Para cezası çıkmalı. Maç cezası gelirse de bunu kupada çekecek. Bana sorsan hiç ceza almamalı. Yazdıklarında yanlış bir şey yok.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir