13 Nisan 2023 Perşembe

Son viraj bu, geri sayım haftaları


Normalde maç trafiğini artması hoşuma gitmez de, şu an iple çekiyorum. Bu takım son 2 ayda sadece 4 resmi maça çıktı. Şimdi ise önümüzdeki 15 gün içinde 4 resmi maç oynayacak. Artık ara yok ve lig sonuna kadar tempo yüksek. Kupada devam etsek ekstra 2 maç daha olacaktı. Maç trafiğinin yükselmesi, takımın ritmini yakalaması için olmazsa olmaz. Oyun ezberi kayboldu, fizik kalite düştü. Herkes en iyi yaptığı işi unutur oldu.

Hoca da geçen 2 ayda rotasyon hamleleri deneyince, ritim yakalamanın mümkünü olmadı. Olabilecek en ideal kadronla hazırlık maçlarını dahi oynaman gerekiyordu. Yeni kimi kazanabiliriz, o da küsmesin diye düşünürken, tempoyu iyiden iyiye kaçırdık. Bugün ise ideal 11 sahaya çıkacak ve mümkün olan her maçta sahada olacak. Kendimce düşündüğüm ideal 11'i yazmıştım. Hemen hemen herkesin kafasındaki 11 de odur. 

Beşiktaş maçına kadar 3'de 3 şart. Kayserispor maçını bence geçeriz, Alanyaspor deplasmanı zor olacak olsa da kazanmak lazım. Karagümrük'ü de içeride yeneriz diye düşünüyorum Burada 3'de 3 gelirse, Fenerbahçe'nin de umudu iyice kırılır. 6 puan bence çok ciddi bir avantaj ve Fenerbahçe ile kendi sahamızda oynayacağımızı da unutmayalım. 3'de 3 yapıp, Beşiktaş deplasmanı en kötü ihtimalle beraberliği cebe atarız.

Gerçi ben o güne kadar maç ritmini kazanır, eski fizik durumumuza döneriz diye düşünüyorum. Bu sezon derbileri, büyük maçları çok iyi oynuyor ve istediğimiz sonuçları alıyoruz. Beşiktaş deplasmanında da kazanmak neden olmasın. Daha önce yapıldı, yine yapılabilir. 9 maç kaldı, 5 galibiyet 4 beraberlik seni şampiyon yapıyor. Maçlara tek tek bakıp, hafta hafta konuşacağız. Son viraj bu, geri sayım haftaları.

6 yorum:

  1. Anadolu kulüplerinin fb'ye ve bize karşı oynadığı oyunu görünce içim rahat değil.
    en basit örnek konya ve kasımpaşa.

    fb maçlarında biz sahaya niye çıktık der gibi oynayanlar bize karşı ölümüne oynadı.

    kısacası gs-fb maçına kadar biz ölüm kalım maçlarına çıkacağız fb ise her hafta bay geçer gibi 3 puan alacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kayserispor hocasının kupa maçındaki ruh hali, sonrasında bizim maç için yaptığı açıklamalar ortada.

      Sil
  2. 14 maç üst üste galibiyet almamız rakiplerin bize karşı daha hırslı oynamasına neden oldu. Tüm takımlar bize karşı motivasyonunu yüksek tutuyor. Saha içinde çok iyi mücadele edersek önümüzde duramazlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hücum kalitemiz yüksek, aynı istikrardan devam.

      Sil
  3. Last dance. Varımızla yoğumuzla full konsantre olmamız gereken bir haftaya giriyoruz. Hedef 3 maç 9 puan olmalı. Şebeke en ağır silahları ile saldıracak. Acemi no name bir hakem ataması yapılmış. Operasyona geliyor. Bilye gözlü, Xsmall tişörtler giyen bir başka Gs düşmanı Çağdaş da orda. Hepsini üst üste koyup ezmek zorundayız. Ali koç tüm gücüyle saldıracak. Bu maçlarda büyük oyuncuların sahneye çıkması lazım. Martens, Oliviera, İcardi, Torrera gibi oyuncular net bir şekilde ağırlık koymalılar. İnşallah top şansı da bizden olsun diyelim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kayserispor maçı o iştahı yeniden yakalamak için değerliydi. Şampiyonluk havası geri kazanıldı.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir