27 Mayıs 2023 Cumartesi

Okan Kocuk yerine düşünülen kalecinin Günay Güvenç olduğu yazılıyor


Bugün biraz daha "kısa kısa" gidiyorum. Bu tarz sevilirse, yazı sayısını da arttırmaya çalışacağım. Okan Kocuk'un sezon sonunda bitecek sözleşmesinin yenilenmeyeceği biliniyor. Bu karar futbolcunun mu yoksa kulübün mü bilmiyorum. Muslera devam edecek, yeni sezonda da takımın 1. kalecisi. Okan Kocuk, Muslera arkasında iyi alternatifti ve bence Galatasaray kariyerini iyi bitirecek. Yedek kaleci konusu bizlerin kapatamadığı bir yaraydı. Giresunspor günlerinde oynamanın tadını aldı, kariyerini yedek olarak bitirmeyecektir. Samsunspor'la görüştüğü yazılıyor, memleketime gelsin isterim. Okan Kocuk yerine düşünülen kalecinin Günay Güvenç olduğu yazılıyor. Bu durumda, Batuhan Şen en az 1 yıl daha kiralık mı oynayacak? Batuhan Şen bence Galatasaray'ın 2. kalecisi olabilir, o tecrübeyi aldı ama yaşı genç elbette. 2. kaleci olarak daha tecrübeli yerli bir kaleciyi düşünmek de mantıksız değil. O noktada, Günay Güvenç iyi tercihlerden biri olur. Bir de Jankat Yılmaz var, net potansiyel. Onun gelişimi nasıl sağlanacak? Elde, altyapıdan yetişen, yetenekli kaleciler var. Bir süre sonra oradan yürümek gerekiyor.

6 yorum:

  1. Erce'de düşünülebilir. Okan Koçuk kendi ayrılmak istiyor. İleride tekrar döneceğini düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha tecrübeli ve iyi bir yerli kaleci tercih ederim.

      Sil
  2. (Emre)
    Bende Batuhan'i yeterli buluyorum. Ama yedek kalmak gelisimini etkileyecek. Oyuzden Gunay Guvenc mantikli olur. Jankat ve Batuhan 1 yil daha kiralik. Muslera sonrasi da ikisiyle devam edilir umarim ve hangisi formda ve iyi ise o oynar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Batuhan Sen belli ki en az 1 yıl daha kiralık gönderilecek. Bu da gelişimi ve istikrar sağlaması için kıymetli.

      Sil
  3. Batuhan son 3 maçtır çok kötü, gs yedek kalecisi olacak seviyede olmadığını 3 maçta net göstergi açıp özetini izlediğiniz zaman bile bu çok açık güzüküyor. Bize muslera olmadığında aniden iyi performans verecek tecrübeli belli bir standardı olan kaleci lazım günay bu durumu karşılar. Batıhan ise süper lig seviyesinde daha da tecrübe kazanmalı kendini geliştirmeli bunuda oynayarak yapar yedekte gsda bekleyerek değil seviyesi yetersiz o ayrı ama yeterli olsa bile kiralanmalı daha da tecrübe kazanması için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ondan öncesi de iyiydi, yedek olabileceğini gösterdi :) düşüşler olur. Ama bir süre daha kiralık gönderip, tecrübe kazanmasını sağlamak mantıklı.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir