25 Haziran 2023 Pazar

Bugün, Galatasaray yeniden güçlü ve bu işin reklamı oluştu


Galatasaray'da icraatın adı Erden Timur'dur. Nerede, ne ihtiyaç ise orada biter. O an yönetimde kimin olduğundan bağımsız. Maksadı Galatasaray çünkü. Galatasaray'da çok fazla görmediğimiz bir şey olduğundan, Erden Timur'u baş üstünde tutmamız gerekiyor. Çünkü kötü günlerde buradaydı, iyi günlerin oluşmasında da en büyük pay sahiplerinden. Bugün Galatasaray yeniden güçlü ve bu işin "reklamı" oluştu. Türlü türlü sponsorluk haberleri okumaya başladık. Cem Uzan çıktı, altından kalkamayacağı bir sponsorluktan söz ediyor. Geçmişte kendisini tanımıyor olsak tamam da, o dönemi hatırlayan çok isim var. Pr peşinde, ben buradayım demeye çalışıyor. Rezan Epözdemir'in yaptığının da bir farkı yok. Stadyum sponsorluğu için bir teklifte bulunsa da, rakam düşük ve bunun kabul edilmeyeceği herkesin malumu. Nef'in ücretinin üzerinde demek, o teklifi büyük kılmaz. O günden bugüne Türk Lirası aynı değerde değil. O da "ben buradayım" pr'ı peşinde. Dursun Özbek yönetimine girmek istediği ama bunun kabul edilmediği söyleniyordu. Stadın ismi Ali Sami Yen olarak kalsın demek de bana çok samimi gelmedi. Şu an tüm spor programlarını geziyor, herkes kendisini konuk alma peşinde. İstediği pr bu zaten. Çok samimiyse, aynı rakamı diğer branşlara aktaralım. Herhangi bir beklentisi yok çünkü, stadın isminin de Ali Sami Yen olarak kalmasını istemiş. Diğer branşlara aktaralım o rakamı, orada kalkınalım. Biz de kendisinin hakkını verelim. Samimi teklif budur. Şu an Galatasaray güçlü olunca, bu tarz reklam hareketlerini daha sık göreceğiz.

7 yorum:

  1. Cem Uzan işi ticarete dökmüş biraz. Vertu Paris adında yeni bir marka kurmuş ve bu markayı Galatasaray'a sponsor yaparak hem takımına kazandıracak hem markasını dünyaya tanıtmış olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cem uzan kolpacının teki. yönetim onu ciddiye bile almamıştır

      Sil
    2. Cem Uzan'a zerre inanmıyorum.

      Sil
  2. Işler kötü giderken birakip kacanlar, zor zamanda elini taşin altina koyup hem maddi hem de manevi olarak FBJK medyasiyla TFFsiyle kuruluyla hakemiyle ugrasan her turlu serefsizlige gogus geren insanlarin basarisini sahiplenmeye calisiyor.
    GALATASARAY 13. Oldugu zaman bu insanlar alin size şu kadar destek deseydiler o zaman inanirdik, su an CL'ye giderken degil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başarı olurken, sen vitrindeyken, herkes bu pastadan pay almaya çalışıyor.

      Sil
  3. yalnız rezan açıklama yaptı. olmazsa diğer branşlara da bu desteği verebilirim dedi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Verebilirim değil, versin. İcraat görelim, özür dilemesini biliriz.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir