11 Haziran 2023 Pazar

Gelişim göstermeye başlamıştı, sekteye uğratacak


Geçen sezon başında takımdan ayrılmak istediğinde, kendince haklı yanları vardı. Şimdi de takımdan ayrılmak istediği yazılıyor. Nedeni de daha fazla forma giymek istemesiymiş. Yanlış yapar. Şu an Galatasaray'da iyi bir rolü var ve gelecek sezon çok daha fazla şans bulacaktı. Biten sezonda, gelişim gösterdiğini gördük. Çünkü doğru rolde oynadı, hoca da ondan rotasyon içerisinde mükemmel katkı aldı. Bu rol giderek büyüyecekti. Gideceği yerde forma giyip, gelişim gösterecek diye bir kural yok. Daha iyi ligleri görebilir de, Galatasaray'dan daha iyi bir takım göremez. Şampiyonlar Ligi fırsatını tepiyor. Gelişim göstermeye başlamıştı, sekteye uğratacak. Bazı futbolcular, kendilerini daha iyi bilecek. Bu seviyede tutunacaksan, senin rolün bu. Üzerine ne koyarım, nereye gidebilirim diye bakacaksın. Dünya'nın en iyi 6 ya da 8 numarası olmayacaksın. Tempon yüksek, savaşçısın, mücadele gücün üst düzey. Buna biraz da hücum sosu ekleyeceksin. Topla çıkışların var, pas özelliğin, şutun gelişecek. Bunları da yapabileceğini gösterdin. Şimdi bu yapıdan çıkıp, yeni bir ortamda hangi rolü alacaksın? 3 kulvar var, bir önceki sezon iyi şans bulmuşsun. Çok daha fazla şans bulacakken, değişim isteğini anlamıyorum. Tabi böyle bir istek varsa. Okan Hoca'nın, 8+3 içerisinde Berkan Kutlu'dan vazgeçeceğine inanmıyorum. Galatasaray için de zor, muadili alternatif için, Berkan Kutlu'dan kazandığını harcamak zorunda kalacaksın.

6 yorum:

  1. umarım kalır. ama prensip olarak kimse için ağlamam. icardi dahil. okan buruk her forveti yıldız yapmış. jahovic bile var aralarında. eminim üstüne eğilse mohamed de 20 gol atar seneye.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de elbette. Niye ağlayasın. Oyun devam ediyor :)

      Sil
  2. Büyük liglerde vasat takımlarda rotasyon oyuncusu olur. Sadece çok koşarak futbol oynanmıyor.Yetenek de gerek.Aldığı ücret TL olduğundan düşük kaldı. Sözleşme iyileştirme istiyor olabilir. Takımda diğer yerli oyuncuların maaşları yükseltildi. Gideceğini düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Berkan Kutlu da sadece koşarak futbol oynamıyor bu arada.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir