28 Temmuz 2023 Cuma

Mert Müldür için zamanında teklif yapılmıştır, üzerine çıkılmaz


Mert Müldür için en başından bu yana çok sıcak değilim. İlk etapta konuşulurken, Boey yerine yazılıyordu. +3 yerlide opsiyonlardan biri olacağı kabul de, Boey sonrası kalite düşüşü diyordum. Geldiğimiz noktada, Boey'in takımda kalacağını düşünüyorum. Boey'un alternatifi olarak, yerli bir ismin düşünülmesi mantıksız değil. Boey arkasında Dubois de lüks bir durum. Dubois'in de ayrıca iyi durumda olmadığını düşünüyorum. 

Galatasaray'da kenarda beklemek ona hiç iyi gelmedi ve fizik olarak yeterli düzeyde olmadığı söyleniyor. Satışı gerçekleşse, Boey arkasına yerli bir sağ bek alınsa fena olmaz. O isim Mert Müldür olabilir de, bu transferde Galatasaray'ın ne derece agresif olduğunu bilmiyorum. En başından bu yana Fenerbahçe denilse de, onlar da bu transferi gerçekleştiremedi. Kulübün ve futbolcunun maddi beklentisi fazla gibi duruyor. Satmaya niyetliler de, ülkemizdeki yerli ihtiyacını onlar da görüyor. 

Opsiyon bulamayınca, mecburen bazı isimlere odak daha da yükseliyor. Zaha transferi sonrası, bir anda bizi futbolcuya yakınlaştırdılar. Ertesi gün de ibre Fenerbahçe'ye yeniden döndü dediler. Fenerbahçe muhabirlerini çözemiyorum, bu futbolcu üzerinden mi çalım hikayesi yazacaklardı. Bunu çalım olarak gören Fenerbahçe taraftarı olacak mıydı ya da? O yüzden dedim, Galatasaray'ın bu transferde o kadar agresif olduğunu düşünmüyorum. 

Zamanında bir teklif yapıldı, onun üzerine çıkılmayacak. Futbolcuda karar artık, kendi karar verecek. Bu transferi yapmak, Fenerbahçe'nin planına sekte vuracak da, rakibin planına sekte vurmak adına hamle yapmak da Galatasaray'ın tarzı değil. Fenerbahçe sever bu tarz hamleleri daha çok. Kaan Ayhan'ı yer yer sağ bek düşünürsün, Ali Turap Bülbül'ü hazırlarsın. Opsiyon bitmez yani. Mert Müldür, olmazsa olmaz değildir. Bu tarz transfer hikayelerini okuyunca da, insan daha bir soğuyor.

12 yorum:

  1. Barış Alper sağ bek olarak denenebilir.Daha önce oynamış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adam hücumda farkını yaratıyor, niye sağ beke çekilsin.

      Sil
    2. Zorunda kalırsak denenebilir. 10 numara Ayhan Akman'ı 6 numara oynatıp milli takıma göndermiş takımız:)

      Sil
    3. 10 numara Ayhan Akman 8'e çekildi önce, sonra 6. Bu olur. Sağ kanat hatta forvet adamı beke çekmek başka bir şey.

      Sil
  2. Neredeyse 2 senedir tempolu oynanamis bir oyuncunun takimin en kilit noktasinda basari getirecegini asla dusunmuyorum, kesinlikle bize yaramaz ayni dusunuyoruz hatta Fenerbahce alsin ki sag kanadi otobana cevirelim Zaha icinden gecsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. +3 yerli durumu zorluyor biraz. Manasız kural, olmadık yerlilere gereksiz anlamlar yüklüyor.

      Sil
    2. Kerem Demirbay bitmis Burak bu saatten sonra bize lüks olur zaten en iyi yerliyi aldik bence. Mert ile halen ilgileniyorsak Fenerbahce de Fred'e girdigi icin ayni fiyat yukseltme politikasini uygulamamizdandir.

      Sil
    3. Biz girmiyoruz ama pek o toplara.

      Sil
  3. Sagbek icin mert muldure garip maaslar vermek yerine manisaspordan ayberke gitsek nasil olur? eger kulubu abuk paralar istemiyosa 2m civari + pay seklinde alsak hem maasida ucuz olur hem de rotasyonda deneriz tutarsa kazaniriz tutmazsa da buyuk zarar etmeyiz diye dusunuyorum tabiki manisanin istedigi para da onemli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayberk Karapo stoper ve zamanı var. Stoper için bu tarz bir isme ihtiyacın yok ki.

      Sil
  4. Dubois 'ya kaldık +1 yabancı oldu. Mert'i alsak iyidi yedek olarak. Ali Turap göstersin bakalım kendini

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mert Müldür'ü o maliyete asla almazdım ben.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir