30 Temmuz 2023 Pazar

Mostafa Mohamed'i 6 milyon avro'ya sattın, Icardi'yi 10 milyon avro'ya aldın


Mostafa Mohamed'i 6 milyon avro'ya sattın, Icardi'yi 10 milyon avro'ya aldın. Hem de 4 taksitle. PSG'nin kapıyı 20 milyon avro'lardan açtığını biliyoruz. Özellikle de Suudi Arabistan ilgisinin ardından. Mostafa Mohamed / Icardi arasındaki seviye farkını konuşmayalım bile. PSG ile mükemmel bir pazarlık yönetilmiş ve bu transfer olabilecek en doğru şartlarda gerçekleşmiş. Erden Timur'un hakkını yeterince veremiyor muyuz, ne dersiniz?

Ağustos ayı gelmedi. Avrupa'da derin bir forvet kıtlığı var. Şöyle düşünün. Real Madrid'in net bir 9 numarası yok şu an, Bayern Münih'de Moting oynuyor. Sayabileceğim çoğu dev Avrupa takımının 9 numarası da Icardi'den daha "saf kalite" değil. Suudi Arabistan'ın presini de atlamayalım, piyasayı allak bullak ettiler. Icardi'nin reddettiği yıllık ücretler 30 milyon avro'lara dayanıyordu. Elinin tersiyle itti bu teklifleri.

Icardi'nin Galatasaray'a duyduğu aidiyet de bu işin en zirve noktası. Hadi Suudi Arabistan'a gitmek istemedi diyelim de, Benzema'lar da oraya gitti. Önerilen rakamlar elbette kafa karıştırır. Ayağa kalktın bir de, kendini hatırladın, prime dönemine yaklaştın. Avrupa'da da devam edebilirdin. Devam etmek istesen, birçok dev takım senin peşindeydi. Yıllık 6 milyon avro'ya imza atıyorsun. Nedeni de Galatasaray sevgin, aidiyetin, yaşadığın mutluluk. Seni el üstünde tutmaları. Vefadır bunun adı.

Şunu da unutmam. Eskiden x futbolcu gelirdi, ayarı ne olursa olsun. Falcao'sundan, bilmem kime kadar diyelim. Mustafa Cengiz, Abdürrahim Albayrak, Yusuf Günay ve yer yer Kaan Kançal'ı imza töreninde izlerdik. Futbolcuyu çevrelerlerdi, reklamın kralını yaparlardı. Sadece Icardi değil, hangi transferimizin etrafında yönetici var şu an? Erden Timur'u zorla üçlü çektirmeye çıkartmaya çalışıyor Icardi, oralı olmuyor. Kimse ön planda değil, kusursuzca yönetiliyoruz.

13 yorum:

  1. Şu detayıda es geçmeyelim. muhammed peşin 6 milyon ama icardi 4 yılda eşit taksitli 10 milyon bonservis yıllara bölünmüş çok çok karlı bir anlaşma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle. Serbest kalma bedelini peşin indirdin, güzel detay :)

      Sil
  2. 2 yılda bir seçim yapılacak olmasının ayrı skandal bizim kulüp için , bizim üyeler seçim seviyor diye 2 yıla indirdiler şimdi yönetim seneye seçime girecek boşu boşuna yıpranacaklar,bu yönetimi Galatasaray camiası düşürürse eğer Galatasaray için çöküş olur, dursun Özbek erden timur murat özkaya bizim şansımız, yıllardır fb bu tarz varlıklı iş adamlarına sahip oldu, ben gs de ilk defa bu tarz insanların olduğunu görüyorum bu çok değerli

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yipranma olmaz bu sefer, Erden Timur Dursun baskanin ekipte ya da kendi aday olursa karsi aday bile cikmaz abi, 3 saatte secim olur biter.

      Sil
    2. Genel kurul bunu istiyor, yapacak bir şey yok :(

      Sil
  3. hocam şimdi rashica + orta saha elzem gibi duruyor..fred yada paresdes{midtsjö+cicaldau yerine}belki rashica ile üçünü birden alsak ne güzel olur..bence işte o zaman 5büyük lig şampiyonlar ligi takımı seviyesinde oluruz mancini-drogba-snejder döneminden beri ilk defa! ve nihayet

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fred değil de, Ndombele artık. Elzem olan o.

      Sil
  4. Yıllardır hayalini kurduğumuz yönetim diyeceğim de bu kadarını hayal bile edemezdij çok başka bir şey, rüyada yaşıyor gibiyim

    YanıtlaSil
  5. Imza törenine ailesiyle cikmasi cok güzel detaydi gercekten mukemmel is abi, cok karakterli adam iyi insan elit futbolcu zaten.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel bir karakteri var ve bunu burada öğrendik :)

      Sil
  6. (Emre)
    Muthis yønetiliyoruz. Ben Canaydin dønemi ve sonrasini hatirlarim. Benim gørdugum en iyi yønetim, en iyi yønetilis tarzi, ve en IYI yønetici Erden Timur.

    Umarim Cicaldau, Emre Kilinc, Taylan gibi isimlerden de para kazanilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Son yıllarda gördüğüm en iyi yönetim. Vizyon olarak gördüğüm en iyisi dahi diyeiblirim.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir