17 Temmuz 2023 Pazartesi

Muhammed Şengezer & Galatasaray, başka bir alternatif kalmadı zaten


Günay Güvenç'in Almanya doğumlu olması, Avrupa adına kadro bildirirken elini zayıflatıyor. 2. kaleci alman lazım, maalesef alternatifler de bir o kadar kısıtlı. Okan Kocuk niye gitti diye sormayın, oynamak için ayrıldı. Saygı duymak lazım. Muhammed Şengezer'in Galatasaray'a gelebileceği yazılmış. Başakşehir'in de Cicaldau ile alakalı bir transfer girişimi vardı. Cicaldau'nun Başakşehir'e kiralık gidişi, Muhammed Şengezer'in de Galatasaray'a bonservisiyle transferi gerçekleşebilir. Düşününce de alabileceğin başka bir yerli kaleci yok. Galatasaray'dan 7 yedikten sonra üstü çizilmiş ve sezon içinde uzun süre forma giyememişti. Volkan Babacan'ın önünde görsem de onu, Emre Belözoğlu pek tercih etmiyordu. Muhammed Şengezer'in çıkışı, Okan Kocuk'la birlikte Bursaspor'daydı. Muhammed Şengezer, o dönem daha yetenekli görülse de, Okan Kocuk'un çıkışı daha erken ve keskin oldu. 26 yaşında henüz, kaleci de biraz geç olgunlaşıyor. Muslera'nın arkasında iyi bir 2. kaleci olacağını düşünüyorum. Çok fazla alternatif olmadığı için, hayır deme lüksü de yok. Batuhan Şen'in bir süre daha kiralık olarak futbol hayatına devam etmesi ve gelişim göstermesi lazım. Onun için henüz erken. Muhammed Şengezer'in altyapısı sağlam, Süper Lig tecrübesi de daha önde.

7 yorum:

  1. Hocam diyelim CL gruplara kaldik Muslera da oynayamiyor Muhammed'in orasi icin yeterli oldugunu hic sanmiyorum mental olarak ozellikle zayif kaleci ama Batuhan da ondan cok iyi degil ona katiliyorum keske Gunay transferi prosedurlere uysa.
    Hatirlar misin Gareth Bale'in Eray'a bir frikik golü vardi insallah Muslera sakatlanmaz diyebilirim sadece CL icin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kimle oynayacaksın peki :) Eray İşcan ne alaka?

      Sil
    2. O maci unutamiyorum :) Eray Iscan etkisi olur diye cekincelerim var hahhaha

      Sil
  2. Planlama hatası Günay 'ın Almanya doğumlu olduğu biliniyordu zaten.

    YanıtlaSil
  3. Duygusal davranmayım diyorum ama Batuhan Eray İşcan dan çok daha iyi bir kaleci.Eray i , İsmail i o kalede gördük daha kötüsü olamaz.Altyapı kalecilerin güvenmeli yavaştan bilançolar, kurlar ortadayken

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kıyas dahi kabul etmez, niye bu kıyas içine girdin :)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir