22 Temmuz 2023 Cumartesi

Ross'u izleyemedik, bu yüzden de hakkında fikir sahibi olmak zordu


Ross'u izleyemedik. Bu yüzden de hakkında fikir sahibi olmak zordu. NEC Nijmegen'e kiralandı ve 250 bin avro kira bedeli olduğu söylendi. Opsiyonun bırakılmaması güzel. Futbolcunun oynaması adına önü açıldı ve gelişim gösterebileceği bir lige gidiyor. Geçen sezonu bütünüyle boş geçti. Galatasaray'da şans bulmak zor, istikrarlı bir stoper tandemi var. Alternatifleri de öyle. Ross'un yabancı olması ve devamında yaşadığı ciddi sakatlık sorun oldu. Türkiye Kupası'nda görürken, sakatlık sonrası hiç konuşmadık. Aalborg'da oynuyordu. Bu yaşta ve potansiyelde kuzeyliler, yaşlarına göre ciddi tecrübe sahibi oluyorlar. Çok küçük yaşlarda ve istikrarlı şekilde forma giyiyorlar. Ross'un 1 milyon 750 bin avro'luk bir bonservisi vardı. Yatırım olarak gördük, Nelsson sonrasını kurguladık belki de. Bu sezon yapacaklarını izleyeceğiz. Hala o hayal bitmiş değil. Rotasyona dahi yazabilmek iyi bir opsiyondur. Galatasaray'da devam etme şansı yoktu, çok kalabalık ve iyi bir stoper rotasyonu var. Hazırlık maçlarında da zaten hiç süre alamadı, hatta çoğunda kadroda bile değildi. Bu kiralık hamlesi bir süredir bekleniyordu diyelim. Okan Hoca, son bir kez kampta görmek istemiş olabilir. Hayırlısı olsun. İyi bir sezon geçirmesini ve daha güçlü dönmesini diliyorum.

7 yorum:

  1. Okan hoca hiç şans vermedi kampta hazırlık maçlarında bile oynatmadı sözlerimin arkasındayım hazırcı genç oyuncu oynatmaya mesafeli o yüzden birçok genci yollayıp veteran takım kuruyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle. Boey o yüzden yükseldi, Barış Alper Yılmaz ya da. Yaş hadleri yüksek diye. Kazımcan Karataş o yüzden oynadı onca zaman.

      Sil
    2. Emin Bayram da , Yunus Akgün de yaşlı :) Onlar da oynadı.

      Sil
    3. Yunus Akgün ile girdi sezona. Oynadı tabi, birçok maçta. O olmayınca son gün Rashica geldi hatta. Az iyi takip, lütfen. Ama doğru adrestesin :)

      Sil
    4. Yanlış anlamışsınız.Ben Emin ve Yunus örneklerini vererek Okan Hocanın genç oyuncu oynatmadığı düşüncesine karşı bunu yazmıştım :)

      Sil
    5. Yukarıdaki arkadaş alsın üzerine o zaman, sizden çok özür dilerim :)

      Yunus Akgün'e güvenip sezonu açtı, yabancı planlaması yaptı. Emin Bayram'ı rotasyona onunla yazdık. Berkan Kutlu yükseldi, Barış Alper Yılmaz'ın geldiği yer ortada. Boey yükseliyor, Kazımcan Karataş net alternatif oldu. Bunlar kaç yaşında :)

      Sil
    6. Bir de, Ross nasıl oynayacaktı merak ettim. Nelsson / Abdülkerim 2'lisi uyumlu, harika gittiler. Nelsson'u mu kesecekti? Kupada oynatıyordu, sakatlandı. Sonra da iyi dönemedi belli ki. Yabancı sınırın var diğer yandan.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir