31 Temmuz 2023 Pazartesi

Sponsorları onurlandırmak adınaydı bu imza töreni


Gerçekleşen imza töreni, biraz da sponsorlar içindi. Galatasaray yönetiminin, sponsorluk konusunda ciddi bir uğraşı ve başarısı var. Sponsorluk geliri, hiç olmadığı kadar yükseldi. Sponsorların da, yeni transferlere katkısı var. Icardi ve Zaha transferlerinde, işin maddi boyutunun ciddi bir kısmını karşılıyorlar. Bu yüzden de onurlandırmak gerekiyor. Sponsorları tribünler önünde onurlandırmak, isimlerini tekrar tekrar duyurmak lazım. Para veren altın bulsun. Bu sponsorluk hikayeleri yıllardır anlatılır. Şöyle sponsor bulduk, bu kadar verecekler, şunları getirecekler gibi. Sponsorluk vaatlerinin gerçekleştiğini pek görmeyiz. Dursun Özbek'in bu döneminde, sponsorlukla alakalı verilen tüm vaatler gerçekleşiyor. Başarı ve Şampiyonlar Ligi etkisi elbette var. En etkili nokta ise ortaya koyulan vizyon. Transferde gerçekleşenler "vizyonun" örneğidir. Vizyonu ortaya koyarsan, sponsoru da bulursun. Icardi'nin geçen sezonu ve yarattığı etkinin ardından, herkes bu transfer için sponsor olmak ister. Sponsorları onurlandırmak ve bu denli ön plana çıkarmak da yeni sponsorlar çekecektir. Sponsor olmanın amacı da bir noktada "reklam". Daha duyulur, tanınır olmak. Bu yolu iyiden iyiye açtık, devamını da getiririz. Şampiyonlar Ligi'ne kalıp, biraz ilerlemeyi başarırsak, ötesinin gerçekleşmesi de mümkün. İyi yönetiliyoruz. Dursun Özbek'in yönetimi için koalisyon diyenler vardı. Benim gördüğüm ise liyakat. Herkes iyi olduğu alanda çalışıyor ve kimse kimsenin işine karışmıyor.

7 yorum:

  1. Dursun Başkan, gerçekten bir liderlik dersi veriyor. Yöneticilik değil liderlik. Egolarından arınmış, ekibini iyi yöneten, yetkilerini paylaşan, liyakatli en önemlisi de akil bir lider nasıl olunur dersi veriyor adeta.
    Bu yönetimin en az 1 dönem daha görevde kalması ve yapılanların iyice kökleşmesi şart. Erden Timur tek olsa şimdiye kadar 50 kere yemişti bizim Bizans onu. Ama başkanın orda olması liseli olması ve kulüp içindeki iç siyasete de hakim olması büyük avantaj. Erden Timur'a rahat bir çalışma alanı açıyor. Erden Timur'da asla kalp kırmadan, duracağı yeri bilerek, kimsenin ayağına basmadan ve saygıda kusur etmeden, GS örn ananenlerine uygun şekilde hareket ediyor. Allah nazarlardan belalardan korusun. Sevgili Galatasaraylılar unutmasın ki başarının esas sebebi budur! Sahadaki İcardi, Zaha, kenardaki Okan Hoca ve daha nicelerinin takımda olması, uyum içinde çalışması için böylesi bir liderlik ve yönetim şarttır. üst yönetimin vizyonu, liyakati, kararlılığı, çalışkanlığı olmazsa isterseniz dünyanın en iyi hocasını ve en iyi topçularını getirin başarı gelmez.
    hep diyorum bir kez daha diyeceğim; Galatasaray 500 yılı aşkın tarihi ile zengin başkanlar değil İNSAN yetiştirir. Biz o yetişen insanların liyakati ile buralara geldik. Modern çağın istediği insanları yetiştirdiğimiz için Türkiye'nin açık ara en büyük kulübü ve markasıyız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müthiş bir yazı olmuş

      Sil
    2. Dursun Özbek'in kararına bağlı o. Artık seçimler 2 yılda bir. Bir dönem daha devam edebilirler.

      Sil
  2. FB medyası hemen başladı bu sponsorlar kim, Galatasaray rakamları eksik açıklıyor, FFP neden işlemiyor falan filan. Kendileri yaptıkları çoğu transferin rakamını eksik açıklarken niye sesleri çıkmıyordu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dinlemiyorum bile onları, biz işimize bakalım :)

      Sil
  3. Sponsor firmalarıda tansferler için bilen birileri alt tarafa yazarsa onure etmiş oluruz sağolsunlar varolsunlar.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir