27 Temmuz 2023 Perşembe

Zaha transferinde Fenerbahçe masadan kalkmadı, masanın ta kendisiydi


Zaha transferi, çok büyük bir transfer çalımdır arkadaşlar. Son yılların en büyük transfer çalımıdır. Hatta, Türkiye tarihinde dahi önemli bir yeri vardır. Fenerbahçeli idareciler yediği çalımın etkisini dindirmek adına "masadan kalkmıştık" diyor da, siz bu transferde masanın ta kendisiydiniz. Zaha için 1.5 ay boyunca Fenerbahçe haricinde bir takım adını ne duyduk, ne gördük. Sadece Zaha için kaç kez İngiltere'ye gidip gelindi. Onun için kaç gün orada özel uçak bekletildi. Transfer ettik, elde, avuçta diye baktığınız bu futbolcuyu, kısa bir süre içinde Galatasaray transfer etti. Bu kadar kısa bir sürede sponsorluk bağlantılarını kurdu, senin önerdiğinden daha az rakamlara takımına kazandırdı. Zaha, bu denli para odağı ile hareket etse, şu an gittiği lig Suudi Arabistan'dı. Galatasaray'ın tanınırlığı, Şampiyonlar Ligi avantajı, Drogba gibi yüksek profilde olan futbolcuların bu takıma aidiyeti gibi avantajları var. İş yüksek profilli futbolcularsa, tercihin Galatasaray olmasından daha doğal ne var? Dün, maç sonunda yöneticileri Zaha haricinde bir şey konuşmadı. Konuşurken de ne denli hararetli ve agresifti gördünüz değil mi? 3-4 gün önce masadan kalkmış bir yöneticinin ruh hali miydi sizce? Zaha transferinin hakkını yeterince veremiyoruz diye hissediyorum. Denge, balans, senkron, her şeyi bozduk. Zaha sahaya çıkıp, kaktı vermeye başlayınca bu transferin hakkını vermeye başlayacağız gibi. İcraat seviyoruz, o da doğal.

5 yorum:

  1. Zaha şampiyonlar ligi ve Galatasaray 'ı seçti. Sonuçta MHY'de parayı seçmişti. Futbolda normal bu tür olaylar.Normal olmayan sonrasındaki sokak ağzı ile yapılan seviyesiz açıklamalar. Erden Timur onların seviyesine düşmeyecektir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaha forması hediye etmeli bu densize. Florya’nın kalbinden oyuncu da alabilirler hiç problem değil. Bonservisleri belli buyursun alsınlar. Zaniolo serbest kalma bedeli belli direkt girsinler ona.
      Bunlar biz masadan kalktık dediği saniyeden itibaren ardına biber sürülmüşçesine havlamaya başladılar. Burak abinin de dediği gibi masa bizzat kendileriydi.

      Sil
    2. Bu tarz bir futbolcunun, Galatasaray'ı seçmesinden daha doğal ne olabilir :)

      Sil
  2. Erden Timur ne dedi bugün, 3 ay sabrettim aciklamak zorunda kaldim Zaniolo'da burada da ne hikayeler var, kendi taraftarlarini konsolide etmek icin yapiyorlar ama bam telimize basnasinlar basariz dedi resmen, adamlar özel ucak gondermis 5 gün boyunca kararini beklemis Zaha'nin teyitli bilgi anca kendi taraftarini kandirirlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaniolo için belgeler gösterildi, Zaha'da da gösterilir. Fenerbahçe idarecileri, yel değirmenleri ile savaşmayı seviyor.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir