17 Ağustos 2023 Perşembe

Galatasaray, Yusuf Demir'den zarar etmez


Geçen sezon, yaz transfer döneminin son günü bizler için unutulmayacak. Icardi, Rashica, Mata gibi isimlerin arasında, Yusuf Demir transferi beni çok yükseltmişti. Çok kısa bir zaman öncesi "wonderkid" diye adlandırılıyordu. Barcelona'ya kadar da yükselmişti. Orada olmaması, kariyerini başlamadan kırdı gibi. Galatasaray da fırsat buldu ve transferini gerçekleştirdi. Bu transferi kimse "kötü" diye adlandıramaz. Denedik ve olmadı. Şans bulamadı diyemem, ilk etapta kenardan da olsa oyuna dahil oluyordu. Hem de Rashica'nın önünde. Yabancı sayılması handikap tabi, onun forma bulamaması önündeki temel etmenlerden biri. Bazı sorunlarından da bahsediliyor ama o konuda bir bilgim yok. Teknik direktörlük bir sorun yok bu konuda. Yusuf Demir ile alakalıydı, tutturamadık maalesef. Yaşı genç, hala vazgeçmedik tabi. Basel'e kiralandı, orada oynar. Fena da bir takım değil. İsviçre ve Avusturya gibi ligler, Yusuf Demir'in ideal adresi diyelim. Avrupa'ya kiralanmak için de ısrar etti. Opsiyonu karşılanırsa ne ala. Karşılanmazsa da geri döner, durumuna bakılır. Galatasaray, Yusuf Demir'den zarar etmez. Bu tarz yatırımların da devam etmesi gerekiyor. Beklentim vardı. Bunun gerçekleşmemesi biraz hayal kırıklığı oluşturdu. Basel formasıyla takip edeceğiz, yeniden potansiyelini hatırlamasını diliyorum.

10 yorum:

  1. Yeterince şans buldu bulamadı konusunda değilim ama kendini bir türlü gösteremedi zarar yazmaz kesinlikle belkide kendini bulup dönecektir geri bekleyip görmek lazım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buldu ilk etapta. Hazırlık maçlarında da gördük. Yabancı sayılması etkendi biraz.

      Sil
  2. Opsiyon yok deniyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Opsiyon yok doğru, yazıyı öncesinden yazdığımdan güncelleyemedim.

      Sil
  3. hocam rakiplerimizin özellikle son günlerde iyice çığrından bize karşı olan düşmanlıklarıyla ilgili bir yazı kale alirsaniz sevinirim..transfer listelerini bizim listemizden oyunculardan kurmalarına,sırf biz almayalım diye talip olup görüştüğümüz her oyuncuya,son örnek ramos, ne veriyorlarsa biz bir milyon fazla veririz diye girmelerine de alıştık ama şu son rashica videosu işi iyice çığrından çıkardı..aslında bu birşeyleri doğru yaptığımızı da gösteriyor.ayrıca bu kuş tayfasının avrupada iki alt kademe ligde olmalarının da bir kompleksi var kendilerinde muhakkak..biz umarım başarılı olsunlar yarı final filan görsünler ikisi de diye iyi dilekler derken..rakiplerimizden benzer karşılıklar görmememiz tam aksine her her kötü durumumuza sevinmeleri ve her transferimize de taş koymaları da enteresan..torreiranın kırmızı kart görmesinin bile rakip takım forumlarında çılgınca kutlanıp,elenmelerine vesile olsun şeklinde sanki kendilerine ve ülkeye bir faydası olacak saçma sapan toplu dilek yeminleri edildiğini gördüm..yine problem değil gençliğinde o molde stadında rosenborg formasıyla 8-10maça çıkmış,oranın havasını suyunu ezbere bilen bir midtsjö var elimizde,umarım okan hoca kullanır,oyuncumuz da bu son şansı olduğunun farkındadır..büyük takımda seçenekler ve çözümler bitmezki..ne yaparlarsa yapsınlar boş..bütün bunlar hakkında siz ne düsünüyorsunuz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazacağım mutlaka. Eve gideyim de önce, geniş geniş yazacağım. Hiçbir şeyi yutmuyoruz.. Kimse de rakibimiz değil. Birilerinin arka bahçesi olmaktan mutluluk duyanların sesi çok yükseldi.

      Sil
  4. zarar etmeyiz belki ama yusuf demir, emre mor ve türevleri gibi oyuncular hiçbir zaman o beklenilen kariyere ulaşamayacaklar. istedikleri kadar yetenekli olsunlar, mental anlamda çok zayıflar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yusuf Demir, sorunlu bir isim sayılmazdı ama o denli. Beklemek lazım.

      Sil
    2. Aldığın paraya satamiyorsan her zaman zarar etmiş olursun.

      Sil
    3. 1. sezonu daha. Bekle bakalım :)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir