4 Ağustos 2023 Cuma

Henüz sahaya çıkmadan, sezonun en iyi transferlerinden biri oldu derim


Kerem Demirbay'ın maliyetine bakınca, henüz sahaya çıkmadan, sezonun en iyi transferlerinden biri oldu derim. Leverkusen onun için kapıyı 10 milyon avro'dan açtı, gün sonunda iş 3 milyon 750 bin avro'ya bitti ve onu da olabildiğince taksitle ödeyeceğiz. İşin daha müthiş tarafı da, futbolcunun yıllık ücretinin sadece 1 milyon avro olması. İtiraf edeyim, en az 2 milyon avro diyordum. Leverkusen'de daha fazlasını kazanıyordu, Bundesliga'nın baş üstü oyuncularından biri ve birçok talibi vardı. Suudi Arabistan takımları, Lazio, Brighton gibi. Serie A ve Premier Lig gibi yerleri reddederek buraya geldi. Şu yıllık ücret, kusursuz iş. Kerem Demirbay iddialı isim, geldiği gibi 11 oynar derken, bu rakam sonrası dengeleri de sağladın. Yarın bir 8 numara daha aldığında, rotasyonda elin güçlendi. Midtsjö kadar maliyet neredeyse. Midtsjö'nün mü beklemesi, Kerem Demirbay'ın mı beklemesi? Yerli statüsünde oynayacak olması da cabası. Çok büyük transfer. Hakkını da yeterince teslim etmiyoruz gibi hissediyorum. Sahaya çıktıktan sonra, Kerem Demirbay etkisini daha net hissetmeye başlarız. Maliyetleri çok doğru ayarlıyoruz. 

6 yorum:

  1. Orta sahada oyun sıkıştıgında 10 numara gecmisiyle o kilit paslari cok rahatlikla atar Kerem, transferinde de Fatih Demireli'nin emegi büyük, nerede Galatasarayli var baglanti kurup aliyoruz bunlar tesadüf degil ekip işi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orta sahanda pasör ihtiyacı vardı, o alternatifi oluşturmuş oldun. Üstelik yerli.

      Sil
  2. Angelino ve Abdulkerim'i de rahatlatır ligde Oliveira'yla oynamaya nazaran. Maliyetler de hakikaten inanılmaz Fenerliler UEFA'ya soru yönergesi başlatacak yine :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orayı doldurduğun an zaten, sol taraftaki açık sorun olmayacak.

      Sil
  3. 1m maaş pek inandırıcı durmuyor. Bonservis doğrudur. Morutan'ın kiralanma kararı hata bence.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir