4 Ağustos 2023 Cuma

Olimpija Ljubljana maçı öncesinde yüzler gülmeye başladı


Olimpija Ljubljana maçı öncesinde yüzler gülmeye başladı. Torreira geri döndü, takımla çalışmalara başladı. Icardi'nin de takımla çalışmaya başladığını görüyoruz. Fizik olarak geri olacaktır da, beklediğimden daha erken hazır olacak gibi. Zalgiris maçının sonunda da sahaya indi, çok istekli. Kerem Demirbay transferi gerçekleşti, net bir alternatifimiz daha oldu. O da geldiği gibi şans bulacaktır. Zaha da yavaştan takımla çalışıyor ve ısınmaya başladı. Geçen sezon biterken bir sakatlığı olmuş, onun etkisi bitmek üzere. Bakambu da hazırlanıyor, takıma uyumu her geçen zaman artacak. Olimpija Ljubljana maçında Bakambu'yu 11 izleriz diye düşünüyorum. Zalgiris karşısında hazır bir görüntü vermedik ve turu atlasak da, futbol olarak mutlu değildik. Bu maçlarda, futbol olarak mutlu olmak kolay değil. Sezon önceleri, fizik olarak hazır takımlar karşısında zor geçer. Bu tur bence daha rahat geçecek. Eksikler döndü, takım hazırlanıyor, fizik olarak yükselmeye başlayacak. Kalite yüksekken, şu an daha da arttı. Olimpija Ljubljana eşleşmesinden umutluyum, bu sefer futbol olarak da istediğimizi alırız. Rakip de amansızca kapanan bir takım değil. Futbol oynamaya çalışıyorlar, belli ezberleri var. Riera, geçtiğimiz sezon takımın başındaydı ve şampiyon oldular. Karşında futbol oynamaya çalışan bir takım varken, senin de işin rahatlıyor. Kaliten yüksek çünkü.

2 yorum:

  1. Halil tek basina 9 oynamaz abi, Sports Digitale kesseler izlenmez ama Orhan Uluca cok iyi analiz etmis Zalgiris macini, burda konustuklarimizi söylemis genelde ama cok da iyi tespitleri var, futbolu bilen herkes Bakambu oynasin diyor zaten.
    Takimda gidecekler belli oluyor Morutan vs kiralik, Emre gitti, takim oturuyor, deplasmanda gol yemezsek rahat turlariz bence cok daha dengeli oynamak lazim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de oynamaz. Forvetin arkası oynar, ya da 2. forvet. Bunu en başından bu yana yazdım.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir