11 Eylül 2023 Pazartesi

Kaliteyi arttırırken, ligin dinamiklerini de iyi kovaladık


Oliveira ile birlikte takımdan ayrı çalışmış. Hafta içi de takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor. Zaha'da bu süreç geçerli. Samsunspor karşısında, tüm yeni transferlerin maç kadrosunda bulunma ihtimali var. Zaha ve Ziyech'in süre alacağını çok düşünmesem de, Kopenhag karşısında o kıvama geleceklerdir. Zaha'yı 11, Ziyech'i ise kenardan da olsa oyuna atabilecek duruma getirmemiz lazım. Neyse ki Ndombele iyi durumda, Samsunspor karşısında da 11 oynaması sürpriz olmayacak. Oliveira da döndüğü an, orta sahada eksik kalmıyor ve çok iyi alternatiflere sahip oluyorsun. Ziyech'in bu kadar erken "kıvama" geleceğini de beklemiyordum. Genelde de böyle oluyor. Hazır olması şu kadar zaman alır diyorlar, sonrasında daha erken sahada görüyoruz. İyi bir sağlık heyetimiz var ve yıllardır bu konularda sorun yaşanmıyor. Ziyech'i devreye sokmak, seni ipten alacak bir isim demek. Çok özel yetenek. Hücumdaki çehreyi değiştirecek ve kalite katacak, Icardi kendisi için bir besleyici bulacak, Boey da mevcut hücum görüntüsünü daha da ilerletecek. Sağ kanat, forvet arkası ya da 3'lü orta sahada 8 numara gibi kullanabilirsin. Diri bir Ghezzal neler yaptı, Ziyech daha ötesi. Ya da diri bir Gedson Fernandes neler yaptı, Ndombele daha ötesi. Bu tarzların, Türkiye Ligi'ndeki katkıları ortada. Sen ise o tarzların çok daha kaliteli olanlarını transfer ettin. Diri bir Nwakaeme neler yaptı ya da, şimdi aklına geldi. Sen de o tarzda Zaha var. Kaliteyi arttırırken, ligin dinamiklerini de iyi kovaladık. Kalite de, Şampiyonlar Ligi'nde elini güçlendirecek.

4 yorum:

  1. Herşey fitness seviyesinde saklı. Fizik gücü sağlama aldıktan sonra bu takım keyif alır, aldırır. Takımdaki birlik beraberlik ve arkadaşlıktan yana hiçbir sıkıntım yok. Aile ortamını sağlayacak çok kişi var. Okan Hoca, Erden Timur, Muslera, İcardi, Martens, hepsi son derece pozitifler. Zaha, Zİyech, Ndombele bir an önce kanalize olursa bu iş tamamdır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaliteli isimler. Atletizm arttı, bireysek kaliteler yükseldi. Heyecanlıyım.

      Sil
  2. Ben direkt mertens yerine yazilmasi gerektigini dusunuyorum. Zira saga yazsak merkezde mertens cok sos veriyor bu sezon. Ziyechi merkeze yazip kanatlari tete keremden devam etmeliyiz. Zaha denkleme girince merkezi keremle de deneriz ama ben cok iyi olacagini sanmiyorum cok hizli adami merkeze hapsetmek gereksiz ama tutarsa zaha kerem ziyechte olur. Kerem merkezdeyken ziyech yete yerine mecbur sagon olacak 1 tsne akilazim oldugu icin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 4-2-3-1 oynarsak, forvet arkası görebiliriz. Ben 4-3-3'e döneriz gibi düşündüğümden, sağ kanatta oynayacak sanki. Hatta yer yer 4-3-3'ün ofansif 8'i.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir