9 Eylül 2023 Cumartesi

Kerem Aktürkoğlu, Icardi ile birlikte oynayarak ciddi anlamda gelişim sağladı


Kerem Aktürkoğlu / Barış Alper Yılmaz'ın Ermenistan karşısındaki işbirliği, Galatasaray maçlarına götürdü bizleri. Kerem Aktürkoğlu, Icardi ile birlikte oynayarak ciddi anlamda gelişim sağladı. Hücum tarafında, Türkiye Ligi'nde daha iyi bir 2'li yok. Geçen sezon gösterdikleri kalite, bu sezon da devam ediyor. Icardi o kadar zeki bir forvet ki, Kerem Aktürkoğlu'nun oyun görüşü de ister istemez büyüyor. Barış Alper Yılmaz'ı savunma arkasına sarkıttığı 2 pozisyon, net olarak Icardi imzası. Barış Alper Yılmaz'ın da o doğru koşuyu yapabilmesi, Icardi ile olan ezberinden kaynaklı. Benzer koşular çünkü. Bitrebilse zaten, Ermenistan maçının kahramanı olacaktı. Şu an için bitiricilik düşük ama o da gelişir. Günün birinde forvet olarak oynamaya başlayacak diyoruz ya, orayı zorlamaya devam ediyor. Açık alanda zaten sorun yok, kapalı savunmalar karşısında oynamayı da "oyun zekasını" geliştirerek başaracak. Galatasaray'daki hücum kalitesi geçen sezonun da üzerinde. Barış Alper Yılmaz da o payı içinde mutlaka o oyun aklını büyütecek ve forvet için alternatif olacak. Burak Yılmaz'ın kaç yaşından sonra forvete dönüştüğünü hatırlayın. 35'den sonra dahi bazı özelliklerini geliştirmeye devam etmişti. Şu 2 ismin, Ermenistan maçının ilk yarısında fişi çekmesini isterdim. Bugün, özellikle de Barış Alper Yılmaz için bambaşka şeyler konuşuyor olabilirdik.

2 yorum:

  1. Kerem gerçekten Icardi ile müthiş gelişti. 3.ligden bu seviyeye gelmek büyük olay.Barış konusunda ise mücadele ve istek hep en üst düzeyde.Rakip savunmayı çok yıprattı.Ama henüz gelişmesi gereken çok yönü var.Özellikle bitiricilik konusundaki eksikliği cok fazla.Genç ve ileride çok iyi yerlere gelebilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Icardi etrafını da büyütüyor. Tüm takım için büyük şans. Kerem Aktürkoğlu, özellikle kilit pas konusunda muazzam bir noktada.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir