24 Ekim 2023 Salı

Galatasaray 1-3 Bayern Münih, çocukluğumun Galatasaray'ı


Hamlede geç kaldık. Mertens'i oyuna alırken, galibiyet mesajı iyiden iyiye verildi. 65'e kadar o baskı devam etse de, pilin bir yerde biteceği de ortadaydı. Tam değişiklikleri yaparken, maç 1-2'ye geldi ve o an takım tam anlamıyla kırıldı. Mertens'i değil de, Kerem Demirbay'ı düşünmek daha mantıklıydı. Merkezi tutup, topa da sahip olmaya devam etmek. Belki ön alan baskısının şiddeti düşecekti ama hücum demeye devam edecektin. Rakip Bayern Münih. Kazanmak için en az 3 gol atman gerektiğini öncesinde söylüyorduk. O 3 golü atacak imkanı da fazlasıyla yakaladık. Kaybetsen de, fazlasıyla gururlu olmalısın.

Bayern Münih'e karşı bu futbolu oynadın, tekrar tekrar altını çizmen lazım. Öyle bir ilk yarıydı ki, böylesine az denk gelirsin. Çocukluğumun Galatasaray'ı diye bu yüzden yazdım. İnanılmaz bir ön alan baskısı ve akabinde gelen bol pozisyon. Tüm istatistiklerde öndesin zaten. Rakibi geriden çıkartmadın, Kimmich'i hayata küstürdün. Bayern Münih'li futbolcular bir ara ağır hareket ediyordu hatta. Golü maçın başında buldular da, geri dönüşü çok güçlü gerçekleştirdik. Bitiricilik maalesef bu sezonun bizim adımıza en büyük problemi. 

Ne noksandı desem, ilk söyleyeceğim bitiricilik. Sonrasında da geç gelen değişikler. Felsefeyi, oynanan futbolu, baskıyı, kazanma arzusunu kim eleştirebilir? Yaşamak cesurların hakkı, gerekirse böyle kaybet. Burada kazanabilirdin, ancak bunun için üzülürüz. Onun için de can sağ olsun derim. Bayern Münih'i böylesine üstün ve güçlü futbolla sürklase edebilmek büyük iştir. Bunu başaran da Okan Hoca'dır. Yıllarca makas muhabbetlerini dinledik. Galatasaray'ın bugünkü istatistiğini Real Madrid yada PSG yakalarken, 0-1 kaybetmek üzerine "şerefli mağlubiyet" denildi. Şerefli mağlubiyet budur oysa.

65'e kadar ölümcül bir baskı. Bayern Münih'in tek yapabildiği, gol yememek ve senin gücünün bir noktada bitmesini beklemek. Orta sahaya hamle yapılmadı maalesef, rakip de orayı rahat geçebilmeye başladı. Sane ve Coman ile geçiş kovaladılar, tek aksiyonları buydu. Top sende, baskı kuruyor, oyunu rakip yarı sahada oynuyorsun. Stoperlerin orta saha çizgisinde, beklerinle geriye iyi koşuyorsun. İç sahada, Dünya'nın en iyilerinden birine karşı bu baskıyı kurdun. Kendi oyunundan asla ödün vermedin. Ben bununla gurur duyarım.

Keşke daha erken hamle yapılabilseydi. Torreira ve Kaan Ayhan'ın nefesinin sonuna kadar gitmeyeceği açıktı. Hamleler için çok beklenildi. Daha erken yapılsa ve merkez odak alınsa, 1-1 de cebinde kalabilirdi ama tüm odağımız kazanmak üzerine. Buna da bir şey diyemiyorum, çünkü altını doldurduk. Bireysel performans anlamında övülecek çok fazla futbolcumuz var. Eleştirilecek taraf ise beklentinin yüksek olduğu, çoğunun da yeni transferler olduğu kesim. Yeni transferleriyle daha hazır olmuş bir Galatasaray çok can yakar da, Şampiyonlar Ligi'nin yarısını geride bıraktık.

70 yorum:

  1. Bugün sonuç ne olursa olsun gurur duydum.65 dk Müthiş oynadık ve yüksek tempo yaptık. Maalesef Okan Hoca bu 6-7 dk bekledi değişiklik için. Golü yedik ve kırıldık. Okan Hoca taktik ve hazırlık olarak çok iyi hazırlanmış. Maalesef değişiklik konusunda geç kalması en az 1 puandan etti bizi. Gol geliyorum dedi ve yorulan takıma takviye yapmadı. Zaha , Kerem ile Kaan çok yoruldu. Bu tempoda 75dk oynamaları imkansızdı ama Okan Hoca yine bekledi. Yedek kulübesinde çok fazla alternatif varken neden bekliyor anlamak çok güç.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam değişiklik yapacak, yine gol yedik. Bu durum da süreklilik gösterir oldu.

      Sil
    2. gecikme eleştirilebilir ama bu skor hocaya yazar diyenlere maç izlemek yasaklanmalı. ilk 70 dakika kime yazıyor onu söyleyen yok.

      Sil
    3. İyi taraf konuşulmaz zaten. Son 20 dakika üzerine yangın çıkarılır :)

      Sil
  2. adamlar çok kolay gol atıyor,halı saha golü gibi..izliyormusunuz bilmiyorum,fenerde ligde hep bu tür goller atıyor..bizim gollerimizse hem ligde hem avrupada büyük eforlar sarfederek ya da icardinin zor pozisyonlarda attığı olağanüstü yetenek golleri..bizim bir gol atmak için gösterdiğimiz çabanın eforun onda biriyle bayern bize 3gol attı..ancak herşeye rağmen grubu 3.bitireceğimizi ve devam edeceğimiz avrupa liginde en az yarı final göreceğimizi düşünüyorum..real,bayern,city gibi takımlar bize 3gömlek üstün..onlar milyar eroluk takım biz ikiyüz elli milyonluk..işin matematiğine bakarsak normal sonuç..istatistiğine bakarsak hak etmedik yenilgiyi..1puan hakkımızdı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaliteleri üst düzey, atarlar. Senin de bitirebilmen lazım, o baskıdan sonuç çıkmalı.

      Sil
  3. okan hoca oyuna müdahale hariç her konuda mükemmel ama işte yine her zamanki gibi geç yaptı değişiklikleri ve kaybettik. çok yazık oldu. söyleyecek söz yok. gözüme uyku girmeyen bi gece olacak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoca da gelişime açık, mutlaka dersini çıkarmıştır.

      Sil
    2. valla sanmıyorum abi ben. her TD'nin böyle takıntılı şekilde devam eden yanlışları vardır. Okan Hoca'nin da bu herhalde. Geçen sezondan beri kaç tane maçta geç hamle yaptı. ve hep de tam değişiklik yapacakken gol geldi diyor. e hocam gol geliyor zaten. bi kere de daha erken davran

      Sil
    3. Yok öyle değil ya,kendini kandırıyor tam değişiklik yapıyordum gol geldi diye. Saate bakıyor sürekli 65 gelsin de oyuncu degistireyim diye. Sahaya bile bakmıyor gözü sürekli saatte. Yardımcısı ile konuşurken bile dakika kaç diye soruyor. Alarm kurmuş 65. Dk ya.

      Sil
    4. Ayrıca nasıl bir gelişime açıklık bu anlamadım 2 senedir yaptığı tüm değişikliklerin%90 i 65 ten sonra. Bir türlü gelişmiyor işte. Ders te çıkarmıyor.

      Sil
    5. Hamleler erken gelmeye başlamıştı aslında. Bu maçta bekledi, takım baskılıydı çünkü. Orta sahaya hamle lazımdı tabi de işler iyi giderken bozmaktan da çekiniyor olabilir.

      Sil
  4. Kerem o kadar pozisyon içerisinde yanlışlıkla da olsa 1 tane atar insan ya. Kopenhag ve bu maç dünyaları kaçırdı. şu an 9 puandaydık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikel Şampiyonlar Ligi'nde çok kaçırır oldu :(

      Sil
  5. İcardi "bi panenka attım, bi de topukla atsam ne sükse yaparım be, avrupa full beni konuşur" diye düşündü herhalde. yanlış yaptı ama önce takımı düşünmeliydi . neyse canı sağolsun artık ne diyelim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Torreira'ya tekte çıkarsa, müthiş imkan vardı. Sağlık olsun. Bu maçı büyük hedef gördü.

      Sil
    2. Kesinlikle öyle çok büyük yanlış yaptı, ayıp etti hatta. O pozisyonda deliye döndüm.

      Sil
    3. Ayıp etti demem, hataydı derim.

      Sil
  6. ndombele'nin oyuna giriş şekli şaka mıydı ya ? en son psg deplasmanında selçuk inan oyuna girdiğinde yataktan kalkıp gelmiş gibi bi hali vardı. ama selcuk'un o hali bile ndombele'nin bu halinden iyi duruyordu. varın siz düşünün artık ndombele'nin halini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ndombele konusunda büyük sıkıntı var ve nasıl düzelecek bilmiyorum..

      Sil
    2. Vecino'nun ahını aldık. Ndombele ve Oliveria ile devre arası vedalaşmak gerek.

      Sil
    3. Ndombele duzelmeyecek. Devre arasında geri göndermek yerine de katkı alınabilecek biri alınmalı. Gerçi Ocak ayında da iyi oyuncu ara ki bulasın.

      Sil
    4. Nabzını kontrol etmek lazım. Hayatta olmayabilir. Ndombele bu kadar geri gitmiş olamaz. Adam 2 metre alan içerisinde oynuyor. Ölü gibi maşallah.

      Sil
    5. Vecino için bir ah yok, Sarri bırakmadı. Gelse ciddi katkı verirdi ama. Ndombele adına ben de umudu kesmek üzereyim.

      Sil
  7. Bayern münih adı üzerinde ama yinede güzel oyun oynadık gelecekten umudum çok fazla hala 2 cilik şansımız yüksek yeterki inanalım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de yüksek. Bu oyunun yarısı ile Manchester United'i evinde yenersin. 3'de 1'i de Kopenhag deplasmanında yeterli.

      Sil
  8. 70 de maçı save edip bir kere daha oyna deseler çoğu kişi saldır saldıra devam derdi. Ama takımın fena halde yorulduğu belliydi. Adamların her oyuncusu ayrı ayrı çok kaliteli. Boeyin ezildiğini, yetişemediğini çok göremezsiniz ama o bile yetemedi. Yapılması gereken baskıyı bırakıp barışı ileri at kontra yakala sete dön olmalıydı ama bu sonuç bile kimseyi üzmemiştir. Bir duran toptan gol atsak çok şey değişebilirdi. Bu maçta harcadığımız efor inşallah rize maçında sıkıntı olarak dönmez. Maçın başında atıp rölantiye almak lazım. Bunun içinde bitiricilik üst seviyede olmalı.
    Chemsjheer

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saldırırsın, çünkü başka şansın yok. Bekleyeyim, kapanayım, rakibi durdurayım diyerek, Bayern Münih'i durduramazsın.

      Sil
  9. Davinson Sanchez hariç tüm transferler hayal kırıklığı. Zaha mesela müthiş yetenek ama bazen sadece şov için çıkıyor sahaya. Sana dünyanin en iyi takımına karşı maç da kazandırabilir ( city'e karşı yaptı da) ama bütün maç saç baş da yoldurabilir. Mental olarak problemi olan bi oyuncu. Tete desen istediği kadar yetenekli olsun ama çaylak işte. şapkadan tavşan da çıkarabilir ama ilk kez top oynuyormuş gibi de takılabilir. hem Zaha hem de Tete istikrarsızlar. En ayar olduğum oyuncu profilleri bunlar, ne yapacakları belli değil, güvenip de maça çıkamıyorsun. Ziyech ile Ndombele ise sezonun 3'de 1'i bitmişken hâlâ daha hazır değiller. Ziyech'i bilmem de Ndombele mümkün değil istenilen seviyeye gelemez ve bu çok net bi şekilde görünüyor. Ziyech de artık gelmese de olur. UCL maçlarının yarısı bitti, süper ligde zaten Kerem de maç alıyor sana yani Ziyech bize bu maçlarda lazımdı ama olmadı. Angelino da hayal kırıklığı. Müthiş bi bek aldık dedik ama çok çok kötü performans verdi o da. bi de Bakambu vardı o da zaten malûm. Kısacası sadece Sanchez katkı aldığımız ve almaya devam edeceğimiz isim olarak görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaha adamların sol tarafını çalıştırmadı. Defansta ofansta vardı. Coman bile top ona geldiğinde desteğe geliyordu. Fizikli topu ayağına aldığında seni ilerde tutabiliyor. Bunları atlamayalım lütfen.

      Sil
    2. Zaha'nın savunma etkisi yüksek. O çıkınca savunma kanat sol tarafta. Hücumda fazlasını vermeli elbette. Tete bence gayet iyi gidiyor. Kerem Demirbay da iyi alternatif. Ziyech oynadığı sürede iyiydi. Problem olan Ndombele ve Angelino.

      Sil
  10. Müthiş bir ilk yarı oynadık. O devreden 2 veya 3 gol çıkamılıydı. Geçen sezon başlangıcı gibi yine geç açıldık ve bitirememe problemimiz devam ediyor. İnşallah bir maçta bu değişecek. Bu maç olsun çok isterdim. Okan Hoca'ya kızmanın manası yok. Kenardan girenlerle ilk 11 çıkanlar arasında fark var bence. Tekrara girecek ama yaptığımız transferlerin hazır olmaması ciddi derecede can sıkıyor. Ndombele'nin görüntüsü nedir allah aşkına? Devrede gönderilsin bu adam. Angelino bu maçta ilk 11 oynamayacaksa neden alındı? Zaha 2 maçtır kötü. Hala diri değil. Bu adamların forma girmesi lazım.
    Okan Hoca'nın cesaretine, taktiğine bayıldım. Maçı kaybettiğimiz için üzüldük ama gelecek için umutlandık. Aldığımız adamların Kasım ayı ilem birlikte biraz daha etki edeceğini ve içerdeki Manu'yu ve dışardaki Kopenhag maçlarını alıp ben gruptan çıkacağımızı düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çıkaramayınca da rakip dönüyor işte, çünkü çok büyük. Bitirememek gibi bir sorun var, bu da sanki yüksek efor kaynaklı. Aşılacaktır diye beklemekteyim.

      Sil
  11. geçen gün de yazdım. İcardi geçen sezon bulduğunu atıyordu ama bu sezon 1 atsa 2-3 kaçırıyor. O topukla kaçırdığı golde topu niye öyle kontrol etti de pozisyonu zora soktu anlamadım. Öyle bi kaliteye o hamle yakışmadı. Torrerira'nin mükemmel asisti boşa gitti

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sezon daha fazla pozisyona giriyor sanki. O da bir türlü tam hazır olamadı ki. Araya ufak sakatlıklar giriyor.

      Sil
  12. fatih hoca, "arif hangisini atacan daha olum" demişti. benzer bi şeyi de okan hoca kerem'e söylemeli. şampiyonlar ligi'nde bulduğunu atacaksın. atarsan ManU maçı gibi 3 puan, yok kaçırırsan da bugünkü maç gibi olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kerem Aktürkoğlu da efor kaynaklı bitirememekte. Forvetin arkasındaki rolü büyüyecek ama, umutluyum.

      Sil
  13. her maç 10 topun 11'ini kaybeden kerem değil aslında onu ısrarla sahada tutan okan hoca'dır. çok yıprandı kerem, hem fiziken hem de zihnen dinlenmesi ve toparlanması gerekiyor. okan hocanın bu ısrarı kerem'i daha da aşağı çekiyor. yedeğe çekmek için daha kötü olmasını bekliyorsa da daha kötüsü yok bu performansının

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tutuyor da, hücumda da katkı aldığı için. Gole de o kadar yakın ki. Ben kötü bulmuyorum, takımın olmazsa olmazlarından.

      Sil
  14. Kerem ile coman yer değiştirse maç 3-1 bizimdi. Kerem deki dengesizlik ve istikrarsızlık çok bariz. Çarkıfelek gibi oyuncu. Sol beklerimiz de yok hükmünde. Al birini vur ötekine

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kerem Aktürkoğlu hakkındaki çoğu eleştiri fazlasıyla abartı. Bu yorumda da olduğu gibi.

      Sil
  15. İçerde Manchester maçını da bize yazdım. Manuya karşı böyle bir baskı ile oynarsak zaten felç olurlar 50. Dakikayı göremezler diye düşünüyorum. Kophenag Manuyu evinde yenecektir diye düşünüyorum. Bu gün de zor zar yendiler. Kazanmayı hakeden de Kophenag dı. Bu tabloda biz Manuyu evimizde alt ettiğimiz vakit daha hiçbirşey konuşmaya lüzüm kalmıyor. Gruplardan çıkıyoruz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu oyunun yarısı Manu karşısında fazlasıyla yeterli olacaktır.

      Sil
  16. Ndombele-Angelino devre arası gönderilmesi gereken 2 oyuncu. M. United maçında 15 dakika oynadığı topu hatırlıyorum. Bir oyuncu nasıl olur da böylesi düşüş yaşar. Bu düşüş değil bildiğin dibe vuruş. O maçta 15 dakikada bize öyle bir sinyal verdi ki oldu dedik. Adam hazır olsun beklerken o gerilemeye başladı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an öyle görünüyor. Transfer konusunda belli bir hareket olacaktır.

      Sil
  17. Abdülkerim>Sanchez kesinlikle Abdülkerim piyasa değeri bu gün itibari ile 30 mil altı olmamalıdır. Adam şampiyonlar liginde neredeyse kusursuza yakın oynuyor. Kör bir gözlemci bile olsa statta Abdülkerim için olumlu rapor yazardı. Çünkü neredeyse tüm atakların son bulduğu noktaydı kendisi. Basit ama muazzam oynuyor. Dikine pasları, topla çıkışları kusursuzdu. Sanıyorum kendimizi hazırlayalım. Torreira, Abdülkerim, Boey, Kerem bu takımda tutmamızın kolay olmayacağı oyuncular. Kerem yine eleştiri alıyor anlamıyorum doğrusu. Şu oyunu oynayalım da gerekirse gruplardan çıkamayalım. Keremi eleştirme sebebimiz Münih elden kaçtı diye ha işte seviye öyle bir seviye. Kerem de bu seviyede sırıtmadan ayakta kalarak oynadı. Pozisyonlar buldu. Bitiriciliğini eleştirin problem yok. Ama bizzat kendisine yahut oyununa laf etmeyin. Zira bu seviyeyi kaldıramayan ne oyuncular gördük.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalsın takımda, futbolu burada bıraksın hatta. Abdülkerim Bardakcı'nın farkına geç varıldı maalesef.

      Sil
  18. takımda icardi de dahil herkes berbat bi bitiriciliğe sahip. penaltı haricinde gol atamıyor takım.

    YanıtlaSil
  19. Yenilen iki golde de Kazimcan'in hatasi var bundan bahsetmemen çok ilginç.
    O hataların aynılarını Angelino yapsaydı 1 paragraf yazı yazardın bence hocam, objektifligini kaybetmemeni dilerim ve umarım bir daha Avrupa maçlarında Kazımcan oynamaz...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kazimcan 2 gol yedirdiğine göre demek ki angelino oynasaydı en 3 tane yedirirdi yani öyle düşün

      Sil
    2. Kazımcan Karataş'ın bu maçta geri koşuları, hızı olmasa, Sane 2 gol daha atmıştı.

      Sil
    3. Kesinlikle katılmıyorum Kazimcan oldugu icin o tip oyuna mahkum kaldık, Manchester'in kanatlari da Sane kadar hızlı. Özeti izlerseniz yenilen ataklarin hepsi Kazimcan tarafindan geliyor ve Angelino ile Kazimcan'i karsilastiriyorsak bence futbol konusmayalim zaten Okan Hoca da bu konu hakkinda konustu ve bence net hata yaptigini dusunuyor. Icerdeki Manchester macinda ikisi de saglikliysa ve Kazimcan oynarsa memnun kalmis demektir ama hic sanmiyorum...

      Sil
    4. Ben aldığım katkıya bakarım. Futbolcuların isimlerine değil. Manchester United deplasmanına baktım, Angelino karşısına geçen her kanat fizik olarak üstün. Yıkmış geçmiş hatta. Bence de konuşmayalım. Bu maçın ihtiyacı Kazımcan Karataş'tı. Genç potansiyelin, büyüyecek, tecrübe kazanacak. Her yerliyi yeme olayından bir vazgeçin.

      Sil
  20. 55-60 dan sonra Icardi Zaha Tete Kerem 4 lüsünü 3 e dusurmeliydik. Kulübe sıkıntılı deli maaş alan Oliviera yumuşak ve Ndombili hazır değildi sokacak adam bulamadı. En kötü Nelson'u al savunmayı 3 le bekler zaten orta saha gıbı oynuyordu.

    YanıtlaSil
  21. Mitsdjo ve Rashica 'yı aradım dün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben pek aramadım. Tete gayet iyiydi. Midtsjö değil, Berkan Kutlu'yu aradım.

      Sil
  22. Sahaya çıkıp terini son damlasına kadar akıtan bütün futbolculardan razıyım ben. Değişiklikler daha erken yapılıp takımın gücü korunabilirdi. Maç 2-1 olduktan sonra Barış Alper hamlesinin bir anlamı kalmadı bunlar da doğru eleştiriler Okan Hoca'ya fakat sen her şeyi doğru yapsan bile Bayern seni beş dakika içinde yine yenebilir. Öyle bir takım Bayern. Tebrikler Bütün takıma bize işkence gibi şampiyonlar ligi maçları izletmemeleri bile tebrik etmek için yeterli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle bir 65 dakika izledik ki, sonuna kadar helal haklar..

      Sil
  23. Dün akşam esas önemli olan Icardi'yi kaybetmemek oldu. Bayern'e kaybetmek sorun değil ama Icardi sakatlansa o zaman önümüzdeki maçlar da tehlikeye girerdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rizespor maçında dinlendirmek lazım Icardi'yi.

      Sil
  24. 60-65te zaha cik, angelino sol one gir. Kerem cik mertens gir. Tete cik baris gir olmaliydi. Boylece bayern in tek gol uretme yolu olan kanatlari solda angelino ve kazimcan ile, sagda da boey ve baris ile nispeten ortmus olurduk. Ortada da pres gucumuzu mertens ile korumus hatta arttirmis olurduk. Boyle direnc isteyen maclara ne oliveira, ne demirbay ne de ndombeleyi almazdim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaha, Tete'den önce çıkmalı ve Tete sahada kalmalıydı. Mertens hamlesi erken oldu ve orta sahayı o an iyice boşladık. Sağ kanat etkisi de kayboldu.

      Sil
  25. tam gol gelirken değişiklik yapılacakti. daha önce girecek oyuncularımız ağırdan alıyorlar hazırlıkları gibi bişey yazmıştın. yine aynı durum olmuş olabilir. tabi bu da bi 5 dk daha erken yapılabilirdi gerçeğini değiştirmiyor

    YanıtlaSil
  26. İlk 60 dakika Türk futbol tarihinin en dominant oyununu oynadık. 3-2 yendiğimiz Real maçı dahil. Bayern'in tek pozisyonu bu seviyede olmayan Kazımcan'ın 7. dakikada Coman'a al da at servisiydi. Kazımcan maçın başından oyundan çıktığı ana kadar takımı bir kişi eksik oynatmakla kalmayıp Bayern'e de bol bol kanal açtı. Adamlar sadece ordan geldiler çünkü ortasahada Torreira Kaan top yüzü göstermedi. Elit seviyede olan bir TD ikinci yarıya Kerem-Barış, Kaan-Ndombele değişiklikleriyle başlardı ve bu değişiklikleri maçtan önce taktiksel olarak hazırlanmış şekilde yapardı çünkü fizik olarak bitecekleri belliydi. İlk yarıda Kerem Aktürkoğlu'nun kaçırdığı goller ilk değil son değil. TSL'de yerli zorunluluğunun ekmeğini iyi yiyen ve katkısı yadsınamaz olan büyücü Kerem adeta boş kalelere gol kaçırmalarıyla ŞL'de üç maçta takıma toplamda 3 puan kaybettirdi. Kerem Aktürkoğlu'nun ŞL seviyesinde olmadığını görmek için daha kaç maç yuhalanması gerekiyor? Kazımcan gibi yetersiz bir oyuncu ŞL'de Bayern karşısında nasıl 11 başlatılıyor? 2-3 aydır takımla antrenman yapan yeni transferler ne zaman form tutacaklar? Takım neden her maç 60'dan 70'ten sonra fizik olarak düşüyor? Bayern ikinci yarıda soğuk kanlı kalarak istediği sonucu aldı. 5 gol atması gerekseydi 5 gol atardı çünkü orta sahayı çoktan vermişti Okan Buruk. Aynı durum BJK maçında bile yaşandı. BJK 11 kişi kalsa ve bitiricilik olsa bizi evimizde yenmişlerdi. İkinci yarıdaki fizik kondisyon düşüşü ve Okan Buruk'un oyun okuyamaması irdelenmeli çünkü uzunca bir süredir bu sorunlar devam ediyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk yarıda böyle bir futbol oynamışken, 2. yarıya nasıl o değişikliklerle başlıyorsun. Belli zamandan sonra hamle yaparsın da, böyle bir ilk yarıdan sonra 2. yarıya oyuncu değişiklikleriyle nasıl giriyorsun. Bu nasıl bir çelişki. Kusura bakma ama eleştirilerin manasız ve abartılı. Böyle bir maçtan sonra özellikle.

      Neredeyse hoca değişikliği gelsin diyeceksin :)

      Sil
  27. bu 69. yorum :) rekor kaç acaba merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bilmiyorum ama bu civardır maksimum. Tabi yorumların neredeyse yarısı bana ait. Cevap yazdığım için :)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir