2 Ekim 2023 Pazartesi

Okan Hoca'nın en doğru formülü bulacağına inanıyorum


Kerem Aktürkoğlu'nun yeni mevkisini yadırgaması doğal. Alışacak ama bu duruma. Mertens'in verdiğini doğal olarak sana veremedi. Bu da biraz alışkanlık meselesi. Zaha ve Kerem Aktürkoğlu'nu bir arada kullanmanın formülü bulunacaktır. 11 için +3 yerli sarmalında, Kerem Aktürkoğlu'ndan vazgeçmek imkansız. Vazgeçilmemeli de zaten, muadili yok. Zaha transfer edildiğinde, biraz daha 2. forvet gibi oynar diye düşünüyordum. Zaha'yı ısrarla solda izleyip, Kerem Aktürkoğlu'nu forvetin arkasına kaydırdık. Oyun kurucu gibi değil de, 2. forvet gibi oynasa daha verimli olacak aslında. Icardi'ye biraz daha yakın oynaması ve onun açtığı boşlukları doldurması, tabelasını daha da yükseltecek. Zaha da sol kanatta, Angelino ile daha uyumlu. Savunma yardımıyla da, oyun aklıyla da ön planda. Şampiyonlar Ligi'nde görüntü değişir tabi. Bu noktadan sonra 3'lü orta saha oynarız diye düşünüyorum ve Ziyech / Zaha kanat oynar. Kerem Aktürkoğlu'nu silmek ya da etiketçilik değil bu. Maçına göre hamle, kurgu ya da ne derseniz deyin. Ligde ise görüntü başka, orada vazgeçemezsin. 3 yerli zorunluluğu bunu emrediyor çünkü. Kerem Aktürkoğlu da her dönem gelişim gösteren, başkalaşan bir futbolcu. Oyun aklı gelişiyor, kenar oyun kurucu gibi oynamaya başlamıştı. Forvetin arkasında da bunu başarabilir. Ya da Ziyech forvetin arkasına kayar, Kerem Aktürkoğlu'nu sağ kanatta izleyebiliriz. Okan Hoca'nın en doğru formülü bulacağına inanıyorum. Kerem Aktürkoğlu için öncesinde yazdığım her şey geçerli. Kimse silinmiyor, yabana atılmıyor. Maçına göre kurgular, planlar değişiyor.

8 yorum:

  1. Abi nereden bakarsaak bakalım, on numara asıl mevki olan biri alınmalıydi, ne on numarayi nede 8 numarayı net tamamlayamadik

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ziyech var, orası net tamam. 8 için öyle bakabiliriz de, elde yine net isimler var. Yok değil.

      Sil
  2. Kerem'i forvet arkasina kaydirma denemeleri, Zaha'yi sol kanatta oynatirken Kerem'e de yer acabilmek icin mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kerem Aktürkoğlu 'na yer açmak zorundasın. 3 yerlide mecbur.

      Sil
  3. formül belli artık. zaha oynayacak banko. sağda tete. mertens yedeğe. kerem ise seve seve 10 numara oynamayı öğrenmek zorunda. enerji koyar da top tekniği yeter mi göreceğiz.

    YanıtlaSil
  4. İleri 4lüyü taşıyacak en iyi ortasaha tndemi davinson 6 numara torreria 8 numara 2 hamleli hızlı dinamik top kapma becerisi yüksek ve ayağı gayet iyi oyuncu emin olun top defans hattına bile çok nadir geçer böylece nelsondan da faydalanmış oluruz.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir