14 Ekim 2023 Cumartesi

Ziyech'in yeni bir sakatlığı yok, mevcut durumu devam etmekte


Ziyech'in yeni bir sakatlığı yok. Fas Milli Takım'ından, bizim Galatasaray'dan beklediğimiz açıklama geldi sadece. Yeni transferlerin hazır olamama durumu devam etmekte. Yaz kampını kaçıran ismin de toparlanması zor oluyor. Ziyech'ten direkt olarak katkı alınmaya başlasa da, üst üste maçları kaldıramamış olabilir. Zorlama oldu, bu da sakatlık oluşturdu. Zaha'da da aynı süreç vardı. Sonrasında da tam olarak hazır olması bekleniyor. Galatasaray'dan ise duyduklarımız "sakatlığı yok, hazır olması bekleniyor". Sürekli de önümüzdeki maç oynaması bekleniyor ama yokluğu ertelenmekte. Milli Takım arası hazır olur derken, Beşiktaş ve Bayern Münih maçlarında da kadroda olması beklenmiyormuş. Ne zaman hazır olacak artık bilmiyorum. Fark yaratmasını beklediğimiz anlarda sahada olamayacaksa, ne zaman olacağını merak etmeyi bıraktım. Elde geniş ve kaliteli kadro var, yokluğunu telafi ederiz. Milli Takım adına büyük bir simge. Oynamasa dahi orada yer alması, takımdakiler ve taraftarlar adına moral. Ülke de zaten büyük bir depremi geride bıraktı, kayıpları çok oldu. Milli Takım'a gitmesine bir şey demiyorum. Aksine beni sevindirir, çünkü aidiyetini gösterir. Hazır olmasını bekleyeceğiz biz de. Tam olarak hazır olması bence de beklenmeli. 

8 yorum:

  1. Eğer kafasında oynama niyeti varsa ve sakatlığı yoksa kasım ayında döner. Ben zaten 2 ay önce de kasım ayı demiştim hepsi için. 2 haftalık arada kalığ burda çalışmalarına devam etse çok iyi olurdu aslında. Ben esas Zaha ve Ndombele'nin ne durumda olduğunu çok merak ediyorum. İnşallah onlar toparlamış olurlar. Özellikle fit bir Ndombele'ye orta sahada ihtiyacımız çok fazla seviyede. Artık atletizmimizi yükseltme zamanı geldi. İçerde Bayern'i yendiğimiz anda gruptan çıkmayı konuşabiliriz. 1 puan bile alsak harika bir sonuç olurdu. Kopenhag-Manu maçının berabere bitmesi de lehimize olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oynama niyeti olduğunu, sahada yer aldığı 2-3 maçta gördük bence. Hazır olmayan isimler için bu süreçler doğal bence.

      Sil
  2. Ziyech sakatım diyip Milli takıma gitmesi bile mide bulandırıcı bir durum. Oynadı oynamadı burada takımla kalması gerekirdi. Ocak ayında postalanırsa şaşırmam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alakası bile yok. Aksine ülkesine aidiyeti üst düzey. Oynamasa dahi orada yer alması moral kaynağı.

      Sil
    2. Zaten dönüşü Aralık Ziyech öyle duruyor. O saatten sonra da kadroda yer bulabileceğini sanmıyorum. Kimi keseceksin.

      Sil
    3. Aralık'ı bulacak gibi durmuyor. Takıma katıldığı gibi idmanlara başlıyor. Zaha gibi sahaya atılacaktır.

      Sil
    4. Abi Zaha da hala hazır değil ki. Milli takımda bile 65 de mi ne oyuna girdi. Demek istediğim Ziyech gelecek de ne zaman hazır olacak?

      Sil
    5. Tam olarak hazır değil demek lazım ama toparlıyor, bu arada daha da yükselmiştir.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir