4 Kasım 2023 Cumartesi

Benim bildiğim Muslera, bir şekilde Bayern Münih maçına çıkar


Muslera'nın sakatlığı elbette can sıkıcı. Bu sezonu da oldukça iyi geçiyordu. Kasımpaşa karşısında da çok kritik 2 kurtarışı var, özellikle de maçın başında Fall'in bulduğu pozisyonda. Sakatlıklar bu oyunda var. Yer yer de Muslera'yı buluyor ve uzun süreli oluyor. Kasımpaşa maçının ardından dirseğinde kırık olmaması büyük şans. Çıkık oluşmuş, anında dirsek yerine oturtulmuş. Belli oranda hasar var ve Milli Takım arasının ardından tam olarak hazır olur. Benim bildiğim Muslera, bir şekilde Bayern Münih maçına çıkar, Hatayspor karşısında dinlenir. Bu sorumluluğu yıllarca almıştır, yine almaktan geri durmaz. Günay Güvenç de iyi kaleci bu arada, Galatasaray adına önemli bir transferdi. Bazı anlarda Muslera'nın ayrılıkları oluyor ve bizler de o süreçte sıkıntı yaşayabiliyoruz. O sıkıntıyı yaşamamak adına, Muslera'nın arkasını en iyi şekilde doldurmalıydık. Bayern Münih maçını bir kenara bırakıyorum, Hatayspor deplasmanından Muslera olmadan da çıkabilmek lazım. Saha içinde +1 yabancı kullanabilme durumunu da test etmiş oluruz. Avantaj sağlayabilir diye düşünüyorum. Bugünler için gelen kaleciden beklentim var yani. Günay Güvenç kaleye geçtikten sonra da Kasımpaşa karşısında gelecek galibiyetten kuşkum yoktu. Bu güveni vermek değerlidir.

18 yorum:

  1. Hazır Muslera'da yokken Kerem'i kesmenin tam zamanı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kerem Aktürkoğlu her şartta oynar, oynamalıdır da.

      Sil
    2. Mertens mi oynayacak orada 90 dakika? Ziyech koyalım oraya presle hiç işi olmaz. Eee şimdi Keremi çıkarttık yerine yok koyamadık Torreira tek başına deli dana gibi sağa sola mı koşsun? Ön alan presini kiminle yapacağız onu söyle vallahi billahi özür dileyeceğim senden.

      Sil
    3. Bayern maçından Kerem Aktürkoğlu analizi çıkardı Almanlar. Açıp okusunlar.

      Sil
  2. derbi maçlar dışında ligde musleranın olmaması faydalı bile olur.münih maçından da zaten ümidimiz yok ama iç sahadaki united maçına yetişmeli..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lig için sahada +1 yerli avantajı demek. Bakalım ne olacak.

      Sil
    2. Şu an yabancı konusunda çok sorunumuz var mı bilmiyorum doğrusu. Kerem Aktürkoğlu garanti. Abdülkerim Garanti. Sol bekte yahut ortasahada Türk kullanırsın orayı da kapatırsın. Bana kalsa Kaan Ayhan 11. Değişilmez parçası olmalıdır. Çünkü adam 6 numarayı oynuyor. Gayet de temiz oynuyor her maçı. Şu an yerli konusunda çok aman aman yer açmalıyız diyeceğim bir sorunumuz yok sanki. Oliveira belki oda çok birşey beklememek gerekiyor artık ondan. Yani hamle oyuncusu olarak kadroda olması çok daha doğru olacaktır diye düşünüyorum. Kerem Demirbay dan fazlasını vaat etmiyor bana.

      Sil
    3. +3 için yok da, alternatif olarak var gibi. 1-2 kallavi yerli daha fena olmazdı :)

      Sil
    4. Zeki Çelik Romada forma şansı bulamaz oldu. Değerlendirilmesini çok isterim. Boey sonrası için muazzam bir hamle olur.

      Sil
    5. Sonrası için olmaz, arkasına olur. Boey atletizmini çok ararız.

      Sil
  3. Benim anlamadığım 1 maç dahi Günay kaleye geçmedi. Şimdi Bayrern maçında Günay oynayabilir. 1 maçta dahi Muslera 'yı kesip Günay 'ı kaleye koymak bu kadar zor olmamalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Niye geçsin, kaleci işi öyle rotasyon yapılacak bir yer değil.

      Sil
    2. +Olarak Muslera sezona muazzam girmiş ne sebeple keseceksin. Yani es kaza alınan bir mağlubiyet Muslera kalede değildi diye de ortalığı ayağa kaldıracaktınız.

      Sil
    3. Kalecide rotasyon yapılıp, dur yedeğini de görelim diye hangi takım der :)

      Sil
    4. Muslera sonrasına hazırlığı nasıl yapacaksın güzel kardeşim? Günay i Muslera sonrası kaleyi yerli yapmak adına almadın mı? Sahaya+1 yabancı yazabilmek adına almadın mı? Amaç yedek kaleciyi de görelim değil ki? Gerçi öyle başarısız saçma transfer yaptın ki yazacak yabancı bulamıyorsun tabii ki.

      Sil
    5. Ah benim kadro mühendisliğinden bir haber yakışıklı arkadaşım ya da değerli hanımefendi. Cinsiyetinizi bilmiyorum, adsız yazıyor, kusura bakmayın :(

      Muslera sonrasına alınmadı Günay Güvenç. Muslera'nın oynamadığı tek tük maçlarda oynasın, ayakları titreyen bir genç olmasın üzerinden tecrübe hamlesi geldi. Yedek kaleci de tecrübeli olur zaten, genç olmaz. Günay Güvenç yeterince tecrübeli, göreceğin bir şey yok. Muslera istikrarı varken, neyin kaleci rotasyonu canımın içi.

      Sil
  4. Beratı keşke biz alsaymışız. Fener maçında temiz oynadı yerli oluşu da + tam muazzam bir rotasyon oyuncusu olurdu bizim adımıza. Devre arası oraya hala hamle lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Berkan Kutlu gittiğinde bekliyordum aslında. Güzel de hamle olurdu.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir