5 Ocak 2024 Cuma

Galatasaray yönetimi neden bu kadar sessiz?


Galatasaray yönetimi neden bu kadar sessiz? Medyaya bakın, kendi muhabirin dahi sana sallar halde. Haberler üretiliyor. Yok mali kriz var, yok ödemeler gecikiyor, yok şu gitmek istiyor, yok bu gitmek istiyor. Birinin çıkıp artık bir açıklama yapması lazım. Bu yalan yanlış haberler yüzünden bilgi kirliliği oluştu ve maalesef buna inananlar da var. Bu saldırıları da sadece rakiplerden geliyor diye düşünmeyin, kendi iç çekişmenin de ürünü. 

Önümüz başkanlık seçimi çünkü. Yine iç çekişmeler başladı. Erden Timur'a saldırılıyor mesela, algı üretilmeye çalışılıyor. İşin eleştiri tarafı tamam da, "eleştiri" yapılmıyor, sorun da bu zaten. Algı üretiliyor. Önümüzdeki seçimde olası Erden Timur hakimiyetini oluşturmamak için çaba. Maalesef ki kimse de Erden Timur'un arkasında durmuyor. Televizyonda o bahsettiği belgeleri açıkladıktan sonra kendisini ekran önünde göremiyoruz. 

Herhangi bir mali kriz yok mesela. Ödemelerde maksimum 1 ay gecikme olmuştur, o işin de yasal sınırı zaten 45 gün. Ziyech'in karın ağrısı başka, olay maddi değil. Yusuf Demir'e kadar götürdüler işi. Yok ihtarname çekmiş, serbest kalmak istiyormuş. Anında yalanladı ama o yalanı yazanlar "algı" üretmeye devam ediyor. Erden Timur'u aşağı çekmek maksat. Futbol üzerinden vurulmadık nokta bırakmadılar. Erden Timur, bunları hak etmiyor.

Florya'da da benzer sıkıntılar var. Kim sakat, kimin sakatlığı ne derece, kim idmanda, kim idmanda değil bilen yok. Sonra da o sakat, bu sakat diye haberler türetiliyor. Angelino konusu da böyle. Henüz takımdan ayrılmasa da, o yönde haberler vardı. Adam ise dün idmanda doğum gününü kutluyordu. Hiçbir şey bilmiyoruz maalesef, büyük bir başıbozukluk var. Bu da yönetim kaynaklı. Geçen sezon böyle bir şey yoktu. Şu an ise büyük bir boş vermişlik var sanki.

Suudi Arabistan'da oynanmayan maçın ardından da ihale bize mi kaldı? O andan itibaren bu haberlerin ardı kesilmez oldu. Öncesine gidelim, yaşamadığımız hakem katliamı kalmadı ve tek ses çıkaramadık. Federasyona bizim isyan etmemiz gerekirken, bu konuda da sessiziz. Sen sessiz kalırsan, başına geleceklerden memnunsun demektir. Kemerburgaz işi vardı, hani oraya geçiyorduk? İnşaat ne durumda bunun da bir açıklaması yok. Birçok bilinmez var, cevap arıyoruz ama resmi bir ağız bulamıyoruz.

8 yorum:

  1. yönetim zayıf. dursun özbek zaten etkisiz biri. bir önceki döneminde istifa çığlıklarımız dünyanın dört bi yanında yankılanıyordu.hatırlayın. dursun özbek de aynı dursun özbek işte. bişey beklemeyin. erden timur ağırlığını koymadığında bu yönetim 0 ile çarpılmış gibi oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yönetim zayıf değil. Dün böyle denmiyordu da bugün mü mevzu oldu. Sessizlik yanlış sadece.

      Sil
    2. ben dün de ondan önceki gün de aynı şeyi söylüyordum. erdem timur hariç vasat bi yönetim

      Sil
  2. Yönetim zaten koalisyon şeklinde oluşturulmuş ve Dursun Özbek etrafında birleşmişti. Şimdi seçim yaklaşıyorsa saflar ayrılmaya başlamıştır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni yönetimle birlikte bu koalisyon durumundan sıyrılmak gerekiyor.

      Sil
    2. O zaman da güçsüz kalıyor yönetim ve hemen dağılıyor.

      Sil
  3. Karşımızda Türkiye 'nin en güçlü ailelerinden birisi var. Medyanın bu kadar bize saldırması bundan.Ayrıca seçimden dolayı bunlar ile birlikte olan içimizde sözde Galatasaraylılar var.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir