27 Mayıs 2024 Pazartesi

Galatasaray'da vizyon ve kaliteyi bu 3'lü belirledi


Galatasaray'da vizyon ve kaliteyi bu 3'lü belirledi. Erden Timur'un futbolda idareyi eline alması, geçirdiğimiz 2 yılda "vizyonu" belirledi. 2 sene içinde mutlaka yanlışlar vardır da, gün sonunda başarı var ve doğrular da yanlışların çok ötesinde. Hatalarından ders almasını iyi biliyor. Yeni sezonda devam edeceğini düşünüyorum ve vizyonu tayin etmeye devam edecek. Unutmayın, limit sınırları içerisinde transfer yapmak, hareket etmek zordur. Bu yaz dönemiyle birlikte nefes alacağız.

Okan Buruk, Galatasaray adına en büyük şans. Bayern Münih gibi bir takım bile "teknik direktör" diye kırılıyor. Sen ise böylesine başarılı, geleceği olan ve her geçen gün gelişen bir teknik direktöre sahipsin. Üstelik bu adam senin camianın evladı. Senden olan, seni yukarı taşıyor. Fatih Hoca, en büyük efsanemiz ama her zor zamanda "camı kırınız" noktasında değiliz. Okan Buruk'un Galatasaray'da uzun ve parlak bir geleceği olacak.

Icardi de saha içindeki vitrinimiz. Büyük ikon. Icardi'nin futbolculuk özelliklerini bir yana koyun, taraftar ve özellikle çocuklar üzerindeki etkisinin pahası biçilebilir mi? Parayla alamazsın bunu. 2 yıldır ortaya koyduğu yüksek aidiyet ve yarattığı kalite var. Icardi'yi yeniden hayata döndüren isim Okan Buruk. Gün sonunda yine Icardi'nin omuzlarındaydı. Onu Galatasaray'a kazandıran ise Erden Timur Bu vizyon birbiriyle bağlantılı işte.

Bu birlikteliği bozmadan devam edeceğiz. Icardi, gelecek sezon da buradayım ve 5. yıldızı kazanacağız diyerek mesajı verdi. Okan Hoca'yla da daha uzun yıllar birlikte olacağız. Erden Timur da kendisine gösterilen ilgi ve alakaya kayıtsız kalmayacak artık, devam edecek. Bu 3'lü bir arada olduğu sürece de, Galatasaray'ın futbol yapılanmasıyla kimse başa çıkamayacak. 5. yıldız büyük bir motivasyon kaynağı ama artık hedefi Avrupa olarak belirleyeceğiz.

Futbolcularımıza talep çok, mutlaka gidenler olur. Öyle teklifler gelir ki, kayıtsız kalamazsın. Yine de iskeleti koruyabildiğin kadar koruyup, doğru hamleler yapacaksın. Geçen yaz dönemi ders oldu ama limitler seni zorladı. Bu yaz dönemi elin açık, imkan var, hamle yapabilirsin. Vitrinin belli, yol yine Şampiyonlar Ligi. Cazibe merkezi olduğun günlere geri döndün. Şampiyonluğu doyasıyla kutlayıp, bu birlikteliği devam ettireceğiz.

8 yorum:

  1. Koç ali gibi senelerdir başarısı olmayan oyuncuları 1 e alıp 20 ye sattım yalanları dönmüyor bizde. Hatta öyle ki fener sattığı paralarla borcunu rahatlıkla karşılayabilirdi. Neden bunlar incelemeye girmiyor anlamak da zor. Biz 1. Dursun Özbek zamanında başlayan yapılanmaya merhum Mustafa Cengiz ile devam ettik. Gün bugün oldu meyveyi toplama zamanı geldi. Mali olarak rahatlarsan zaten başarıyı da yakalayabilir, 1 oyuncu İçin 40 takla atmak zorunda kalmazsın. Gelinen noktada Galatasaray evet transferlerde hatalar yapıldı etikete yöneldik lakin aldığımız tim etiketler hala para kazandırabilir yaştalar. Zaha-Ziyech-Tete bu adamları satamaz mıyız. Hem maaş yükünden sıyrılır hem gelir elde edebilirsin. Yönetim bu sezon Avrupa’ya kalem çekti o belliydi. Erden Timur olmasa Aurier 5 senelik kontratla gelmişti bu takıma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gayet iyi, doğru ve vizyonlu yönetiliyoruz. Hatalar elbette var ama buralardan ders aldık, alacağız.

      Sil
  2. En çok Okan hocam icin sevindim, bu sezon eksikliklerle, büyük egolarla, hakemlerle ve kisisel hayatındaki problemlerle boğuştu ve rekor üstüne rekor kırarak adini tarihe altın harflerle yazdırdı. Uzun sure sonra hem iyi oynayan hem de basarili bir Galatasaray izliyoruz, belki de Avrupa'da büyük başarılar elde edeceğiz. Bunda aslan payı hocanın ve ekibinin.

    Erden ağabey de taraftarlıkla başladigi , sponsorlukla devam ettigi, Sportif AS ile de perçinlediği yolda emin adımlarla yürüyor. Galatasaray vizyonunun bayrak tasiyicisi olarak uzun yıllar devam etmesini ümit ediyorum.

    Icardi gibi ikon oyuncu bulmak her gecen sene daha zorlaşıyor. Maçın son dakikalarında hala deli gibi pres yapıp orta sahada top almaya calisiyordu. Bizi başarıya itecek olan oyuncu profili budur, mac bitmeden şampiyonluk havasına bile girmeyecek, hep daha fazlasına ac olacak oyuncular bizi ileriye götürecek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu 3'lü, Galatasaray'ın yakın geleceğini tayin etti :)

      Sil
  3. 5. Yıldızı takarsak önümüzdeki sene mali koç kendini asar sanıyorum. Yada bahsettiği kürek takımına şampiyonluk kutlaması düzenler. Sabahtan beri tüm kutlama fotoğraflarına ve videolarına myh, Hikmet Karaman, Tolunay Kafkas hepsini etiketledim. Hikmet Karaman dayanamadı engelledi. Mert Hakan zaten karaktersiz anasına sövsen hoşuna gidiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Takacağız da, yol o yol. Elimiz fazlasıyla güçlü.

      Sil
  4. fb'de başkanlık seçimi hakkında tahminin var mı abi ? her ikisi de efsanemiz ama ali koc'dan şampiyonluk almak daha zevkli bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yarışı keyifle izlerim, hangisi kazanırsa kazansın umurumda olmaz :)

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir