17 Mayıs 2024 Cuma

Herkese teklif vardır, bunu biliyoruz da, bu yönde algı oluşturmanın zamanı mı?


Önümüz Fenerbahçe maçı ama medya tüm takımı sattı bile. Herkese teklif vardır, bunu biliyoruz da, bu yönde algı oluşturmanın zamanı mı? Özellikle de bazı isimler adına. Icardi, en büyük gözdeleri. MLS'den 20 - 25 milyon avro aralığında maaş teklifi almış, sezon bittiğinde resmi temaslar başlayacakmış gibi haberler üretiliyor. Teklif alması doğaldır da, haberin zamanlaması ve içeriği yanlıştır. Inter Miami deniliyor, takımda Messi'nin çalıp söylediği unutuluyor. Barcelona'daki bütün asker arkadaşları orada.

Icardi'nin bonservisini alabilmek meseleydi. Galatasaray'da geçirdiği müthiş sezonun ardından, hem PSG'nin beklentisi büyümüştü, hem de Icardi teklifler alıyordu. Suudi Arabistan, büyük paralar saçtı ve Icardi'yi de istediler. Bizim o rakamlara ulaşma şansımız yoktu. Odağında para olsa, gideceği adres Galatasaray mı olurdu? Galatasaray'ı seviyor, burada değer görüyor. Elbette büyük paralar kazanacak, bizden de alacak bunu, doğal. Yine de odağı para diyemezsiniz. Çok daha büyük paraları reddetti. Reddetmeye de devam edecektir.

Galatasaray'da kalırken de "projeyi" görmek istedi. Orada seviliyorum, varlığım yeter demiyor. Takımın hedefleri, Şampiyonlar Ligi beklentisi, yapacağı transferleri de görmek istiyor. Futbolu salan bir adamın tek odağı para olur. Neredeyse tüm sezonu sakat oynadı. Falcao örneği verdik geçen. Aynı sakatlığı yaşasa, sezonun 3'de 2'sinde forma giymez, seni yalnız bırakırdı. Bunu da yapmıştı. Icardi ise hep sahada, maç seçmez, hedef yolunda sorumluluk alır. Aldığı sorumluluk üzerinden dahi vuranlar vardı bir dönem. Maç mı seçseydi, bu mu beklentiniz?

Sezon bittiğinde de odağı "para" olmaz. Olacak olsa, adresi Galatasaray olmazdı. Icardi gibi isimleri mutlu kılmak adına, Erden Timur'la yola devam etmeli. Bu ayrı konu tabi. Yapılanmanın ve vizyonun devamı gerekiyor. Icardi, sevildiği ortamda gollerini atmaya devam eder ve takımını yukarıya taşır. Kamp görür, sakatlık etkisini atlatırsa da şu an içinde bulunduğu ve kendi rekorlarını kırdığı sezonun da ötesine geçer. Galatasaray kariyeri bittiğinde ise yakaladığı rakamlarla birlikte hangi noktada olur, kimlerle anılır sorusunun cevabını ise size bırakayım..

4 yorum:

  1. Galatasaray kulübesinde oturan adamlardan 50-60 milyona yakın para kazanabilir. Kulübeye Zaniolo da dahil tabi onu da baz alıyorum. Bu sebeple ne Barışı bırakmak zorunda kalırız nede Icardi yi. Artık ligin ölçü alınan takımı olma yolundayız. Avrupa’da başarı istiyorsak kadro korunmalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kadro istikrarı mühim ama herkese de teklif var. Bazen öyle teklifler alınıyor ki hayır demek imkansız oluyor.

      Sil
  2. Icardi dahil birçok oyuncu takımda kalır.Maalesef yine boş transfer haberleri girmeye başlandı.Yalan yanlış yüzlerce isim duyarız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalmalı da. Umarım istikrar korunur ama zor.

      Sil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir