Kamp kadrosu sürprizlerle dolu değil. Okan Hoca, 2. kampta bu kadar kalabalık olmayacağız demesinin ardından, o kadar kalabalık olduğumuzu görüyoruz. O açıklamanın ardından, Oliveira ve Tete gibi isimler kamp kadrosunda yer almaz diye düşünenler vardı. Bu isimleri kamp kadrosuna almamak, onların değerinden düşürmüyor. Herkes görüyor sonuçta, kamp kadrosuna alınca mı değer veriyorsun. Son maçta oynatmadın ve belli ki kadronda düşünmüyorsun. Bu isimleri kamp kadrosuna alıp, yer tutmalarını sağlamayı tercih etmezdim.
2. kamp dönemine transferin yetişmemesine şaşırdık mı, elbette hayır. Yetişmeyeceğini bildiğim için, hayal kırıklığı yaşamıyorum. Bunun adı iş bilmezlik midir dersek de, bence daha fazlasıdır ama söyleyeceğim kelimelerin gittiği nokta sıkıntılarla dolu olacaktır. Şu takımın net bir sağ beki yok. Kaan Ayhan elbette sağ bek oynar da, oyunun istediği sağ bek mi kendisi? Geçen sezon günü kurtardın, bugün ise sana seviye yükseltecek bir sağ bek gerekir. Dubois'i de elden çıkartmak istediğimizi biliyoruz. Hazırlık maçlarında da felaketti.
Sol bekte de alternatifin yok. Kazımcan Karataş'ı kamp kadrosuna almamışsın, elde bir tek Köhn var. Berkan Kutlu'yu mu sol bek olarak değerlendirmeyi düşünüyorsun. O da günü kurtarmak amaçlı sol bekte oynamıştı, asla bir sol bek alternatifi yok. Abdülkerim Bardakcı'yı falan mı kaydıracaksın ya da? Sol bek için de alternatif üretmen gerektiği sonucu ortaya çıktı. Sağ bek ve 8'i alamadın daha, şimdi bir de sol bek mi bekleyeceğiz. Her geçen zaman yeni ihtiyaçlar belirirken, asıl ihtiyaçları giderememiş olmanın acı tarafı.
Jankat Yılmaz'ın da Adanaspor'a kiralanacağı söyleniyordu. Ne kadar da yanlış bir hamle. Adanaspor, 1. Lig'de düşmeme savaşı verirken, eminim ki tecrübeli bir kaleci kullanmak isteyecekler. Jankat Yılmaz gibi özellikli bir kalecinin orada yedek oturmasını istemem. Eren Aydın da yok, onun ayrılığı bekleniyordu. Onun dışında bütün gençler hemen hemen kadroda. Davinson Sanchez harici Milli Takımlarda oynayan futbolcular da döndü. İdeale yakın bir kadroyuz ama hala 8 numara ve sağ bek yok, görünen o ki sol bek alternatifi de yok. Bu eksikler giderilecek mi dersek, iyimser tahminim 1 - 3 Eylül arasını beklemek.
Kadromuz eksiklerle dolu. 2 transfer yapılsa bile bek pozisyonunda hala çok eksiğimizin olduğunu düşünüyorum
YanıtlaSilsol bekte 1 kişi kaldı. O da Köhn ve ŞL seviyesinde bence değil.
Sağ bek zaten sizlere ömür. Okan Hocanın oyunun beklerin önemi çok büyük. Martens'i yedekleyecek kimse yok bence. Gerçi öyle bir oyuncu ki muadilini bulmak imkansız. İnanılmaz bir oyun zekası var. Fitness seviyesi de yaşına göre çok iyi. Ama ona bir şey olsa, sakatlansa hakkaten yanarız.
Barış giderse kanatlar ne olacak?
Zaha hala iyi değil. Hala bizim oyunumuza alışamadı. 1 sene geçti. İstekli hırslı ama olmuyor. Acaba yol yakınken talibi varsa çıksak fena olmaz diye düşünmeye başladım.
Umarım yönetim önce ŞL gruplarına kalalım paranın geleceği kesinleşsin sonra transfer yaparız diye düşünmüyordur. Çünkü eylülde aldığın oyuncunun nokta atış bile olsa sana alışması ocak ayını buluyor.
Ama ne kadar desek de boş. Her sene aynı yanlışlar yapılmaya devam ediyor maalesef.
Bek rotasyonun yok en basitinden. Sol bekte Köhn'e bir şey olsa, yerine yazabileceğin kimse bulunmuyor.
Silama öyle bir hocamız varki..teteden bile sağ bek yaratabilir..
YanıtlaSilYaratır da, niye zorunda olsun?
SilYapsın abi hoca değil mi? Elindeki kadroyu mümkün olan en iyi şekilde kullanmayacaksa ona niye hoca densin? Yaratması gerekiyorsa yaratacak tabii ki.
Sil2 yıldır yapıyor zaten merak etme. Kimsenin yapamadığını yapıyor.
SilSenin için şifa, ailen için sabır diliyorum..
ada basınına göre günü kurtarma hamleleri yapıyoruz:kylie walker,kieran trippier..
YanıtlaSilTrippier'i yazdım, akşam blogda olacak.
Silfenermarkta göre ise trai hume isimli kuzey irlandalı bir sağ bekin bize gelme ihtimali %91 miş.tamamen galatasaray düşmanı olan bu site bence içimizdeki irlandalılar kadar zararlı bize
YanıtlaSilCenk Ergün açtı ajandasını artık..
Silmerih demiralın cezasını 2gün önceden bilen alman bild gazetesinin bugünkü haberine göre:Gsaray Rosenborgun 17lik milli maestrosu Sverre Nypan için 3,5 milyon euro teklif etti..
YanıtlaSilHayırlısı..
SilYönetim artık kesin aceleyle hatalı hamleler yapacak. Bu noktadan sonra doğru iş yapmak pek mümkün değil sanki
YanıtlaSilAğustos ayına geldikten sonra başka bir formül kalmıyor.
Sil