23 Mart 2009 Pazartesi

Play-Off'lar Başlıyor Haydi Samsun Basket

Henüz ilk senesinde büyük başarılara imza atan Samsun Basketbol için asıl sınav şimdi başlıyor. Zorlu geçen normal sezonun ardından play-off heyecanı bu haftasonu start alıyor. Rakibimiz Ceyhan Belediyespor. Normal sezonda iki maçı da kazandığımız için doğal olarak seriye 1-0 önde ve saha avantajınıda elimizde tutarak başlayacağız. Sezon içinde baktığımızda kendi evimizde oynadığımız bütün maçları kazandık. Bunda tabi ki taraftarlarında etkisi büyük. Saha avantajımıza güvenerek play-off finaline mutlaka çıkmamızı bekliyorum. Orada da rakip büyük ihtimalle Fenerbahçe olacak. Yalnız kimse şimdiden Fenerbahçe'yi şampiyon ilan etmesin.

Normal sezonda mağlubiyetlerimize bakarsak İstanbul'da Beşiktaş'a 2 uzatmada, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye de son anlarda yenildik. Botaş maçında yenilmemiz bizler için hayırlı oldu, Kayseri Ted maçınında prestij dışında bir önemi yoktu.

Cantuğ Keskindemir ve ekibine, oyuncularımıza ve taraflarımıza çok güveniyorum. Şampiyonluk asla hayal değil ve ilk senesinde bunları yapabilen bir takım oluşturduğumuz için bir Samsun'lu olarak gurur duyuyorum.

Beni play-off'larda tek endişelendiren nokta Julie bazı maçlar 40 dakikaya kadar oynayabiliyor. Sağlam bir guard rotasyonumuz yok. Özlem Şencan tecrübeli isim daha fazla sorumluluk almalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir