26 Nisan 2009 Pazar

Nazar Boncuğu

İspanya La Liga'nın 33. haftasında Barcelona deplasmanda Valencia ile 2-2 berabere kaldı ve 7 maçlık galibiyet serisinden sonra ilk kez puan kaybetti.

Hedwiges Maduro Mestalla Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip Valencia'nın golleri 43. dakikada Hedwiges Maduro ve 45. dakikada Pablo Hernandez'den gelirken konuk ekip Barcelona'nın gollerini 24. dakikada Lionel Messi ile 85. dakikada Henry kaydetti. Valencia bu skorla üst üste 7. maçında da mağlubiyet yüzü görmemiş oldu.

İspanya'da dün tüm gözler Valencia stadına çevrilmişti. Haftalardır yenilgiyi bırakalım puan kaybetmeyen bir Barcelona izliyorduk ki haftada iki maç yapmasına rağmen ne yorgunluk belirtisi nede bir puan kaybı yaşamıyorlardı. Hatta ben bile geçtiğimiz haftaki Barca maçını yazarken "Yokmu Silkeleyecek Bir Takım" başlığını atmıştım. Barcelona gerçekten bileğinin hakkıyla kazanıyor bütün maçlarını ama ligede biraz heyecan gelmesi açısından bu beraberlik iyi oldu. Hele ki beraberliğin son dakikalarda güç bela kurtarılması katmerledi. Valencia'yı kutlamak lazım en yakın takipçisi Villareal'in kendisine yaklaşmasına izin vermiyor Barca karşısında bile Şampiyonlar Ligine katılma inadından vazgeçmiyor. İspanya Liginde Barcelona'nın yaptığı her maç gerçekten büyük zevk verdi izleyenlere ama bu maç en streslilerinden biriydi şüphesiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir