26 Nisan 2009 Pazar

Tamam mı, Devam mı?

Image Hosted by ImageShack.us
Bayanlar Basketbol Ligi Yarı Fİnal 3. Maçı' nda Galatasaray ile Fenerbahçe yarın çok önemli bir maça çıkacak. Bu maç Galatasaray' ın kaderini belirleyecek. Eğer Galatasaray maçı kazanırsa umutlarını Caferağa' ya taşıyacak ama tersi bir durumda sezonu kapatacak.

Maçlara bakınca bayan basketbolunda, genelde seyirci desteğini arkasına alan kazanıyor gibi görülüyor. Bu bakımdan bu maçta Galatasaray rakibinden bir adım önde. İlk maçtaki atmosfer ikinci maçta da oluşturulabilirse Galatasaray için çok büyük bir avantaj olacaktır.

Galatasaray eğer bu maçı alırsa, Caferağa' daki son maç nefesleri keser. Bir gerçek var ki Caferağa' da deplasman bir Ayhan Şahenk' deki gibi ya da bir Yaşar Doğu' daki gibi olmuyor. Yani Fenerbahçe seyirci desteğini tam hissedemiyor. Caferağa' da rakip baskı altına alınamıyor. Bu da rakipleri az da olsa rahatlatıyor.

2 yorum:

  1. Caferağa'da kim kaç maç kazanmış ki;böyle bir kanıya vardınız?

    YanıtlaSil
  2. Olay maçı kazanmak değil. Fener' in kadrosu iyi maçı kazanıyor. Taraftarın muhteşem desteğiyle aldığı 1 maç yoktur fenerin.

    Mesela son Galatasaray maçına bakın. Fenerbahçe kazandı ama seyirci nasıldı sizce? Salon küçük zaten. 3 taraf duvarlarla çevrili ama yine de full değildi.

    Yani demek istediğim fener maçlarını kazanır. Ama bunda seyircisinin payı yüksek değildir. Caferağa bunaltıcı bir atmosfer değildir. Tabi bence:)

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir