9 Mayıs 2009 Cumartesi

2 Ay Olmuş Bile


Bugün ikinci ayımızı kutluyoruz. 9 martta yazmaya başlamıştık ilk defa. Önce nasıl olacak tutacak mı yazdıklarımız okunacak mı diye düşündük Burak'ta bende sonra aramıza Berkan katıldı. Genç yaşına rağmen çok sağlam yazılar yazmaya başladı. Biz biraz futbola dalıyoruz sanırım çoğu zaman. İşte Berkan bizi o zamanlarda dengeliyor. Sonrada Çiğdem. Gerçi Çiğdem'in henüz yazısı yok ama onun desteği yeter. Dersleri bir nefes aldırsın oda katılacak eminim. Birde Ufuk var tabiki. Ufuk bizim bannerlarımızın sahibi. Hiç yok demedi. Ufuk konsept var koş dedik her defasında hazırladı sağolsun.

2 ayda geldiğimiz yerden biz çok memnunuz. Blog fikri Burak'tan bana geldi bende kabul ettim isim düşünmeye başladık isim anneside benim tabi Neyse adresi aldık sonra şablonu seçtik sonra renk denemeleri falan derken şu gördüğünüz zemin oluştu. Slaytlarla falan zenginleştirince enfes bir görünüme kavuştu. Biz yaptık diye demiyorum ama benim takip ettiğim blogların içersinde en güzel görünüm bize ait ayıptır söylemesi. Dün konuşurken bu yazıyı yazmaya karar verdik. Takip eder misiniz hoşunuza gider mi bilmiyorum ama ben çok içime sinerek yazdım her kelimesini her harfini.

2. ayımız kutlu olsun gençler.. 2. hatta 22. senemizi kutlamak dileğiyle iyiki varız iyiki varsınız..

4 yorum:

  1. Nobre'ye çok yanlış yaptınız çok. Gerisi iyi...

    Hak ettiğiniz değeri bulursunuz inşallah...(;

    Tolga-BJK

    YanıtlaSil
  2. Blogunuzu çıktığı günden beri takip ediyorum ve de her yazınızı zevkle okuyorum.Bu blog için emek harcayan herkesin ellerine sağlık.Umarım daha da büyür ve 100.000 ve üzeri hitlere ulaşırsınız.Çünkü bunu hakediyorsunuz:)

    YanıtlaSil
  3. Yazılarınızı bende takip ediyorum ve yazdıklarınızı beğeni ile okuyorum.Daha da büyümeniz dileğiyle

    Oğuzcan

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir