6 Mayıs 2009 Çarşamba

Cafe Crown Arası

Image Hosted by ImageShack.us
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı oyuncuları 3 aydır paralarını alamadıklarını gerekçe göstererek bu sabah yapılması gereken antremana çıkmamışlar.

Oyuncular bu işten ekmek kazanıyor. Yani hak ettiklerini(Hak edip etmediği tartışılacak oyuncu çok ama) almak için böyle bir yönteme başvurmuşlar. Keşke olmasaydı, keşke dışarı yansıtmadan, kendi içlerinde çözebilselerdi sorunu.

Şimdi benim kafama takılan asıl soru şu: Kriz yönetim kaynaklı mı, sponsor kaynaklı mı? Sponsorun Galatasaray sevdalısı(!) olduğunu hepimiz biliyoruz. Yani bunlardan her şey beklenir. Ama unuttuklar bir şey var. Koskoca Galatasaray' ı 3-5 kuruş ile uyarmaya çalışıyorlar. Yazık bunlara. Sene sonu siz gideceksiniz , dertler bitecek.

Bir de oyuncuların uzun zamandır gösterdiği kötü performansı paraların ödenmemesine bağlayanlar var. Bu kadar saçma bir şey olamaz. Koray Mincinözlü paralar ödenmediği için mi Milo' yu yanında oturtuyor, yanlış hamleler yapıyor? Ya da Tolliver parasını alamadığı için mi içeriden kaçıp dışarıdan şut atıyor. Atkins para alamıyor, o yüzden daha tek pas yapmadan potaya bakıyor. Geçiniz lütfen!

2 yorum:

  1. Sorun tamamen oyuncuların kafasında. Hosley ve Hüseyin arasında başlayan olay çığ gibi büyüyor. Parasını alamayan kulüpten ayrılır geçmiştede yaşadık bunları. Sponspor kaynaklı sorunlar. Galatasaray'ın bu sponspordan kurtulması şart. Kulüp içindeki bu sorunlarıda Koray Hoca çıkarttı ama düzeltemiyor.

    YanıtlaSil
  2. Burak Abi, sponsor konusunda hemfikiriz. Zaten çoğu kişi hemfikirdir sanıyorum.

    Ama ben Hosley ile Hüso arasındaki sürtüşmeden olayın bu boyutlara geleceğine inanmıyorum. Yani bir olayın takımı bu kadar etkileyeceğine. Oyuncuların maç içindeki motivasyonundan, kazanma isteğinden böyle olaylar olabilir. Aynı olayları futbol maçlarında da görüyoruz mesela. Ha keşke olmasa ama bir kere olmuş. Ondan sonra hemen konuşup halledilir. Eğer halledilememişse zaten yazık.

    Bir de yabancı oyuncuları anlarım, onlar bir sene oynar gider ama yerli oyuncuların idmana çıkmaması Galatasaray sporcusuna yakışmıyor. Galatasarayda hiç kimsenin parasının kalmayacağını öğrenmeleri lazım bir an önce.

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir