8 Mayıs 2009 Cuma

İyileşme Nobre


Beşiktaş Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mete Düren, yaptığı açıklamada, Nobre'nin 11 Mayıs Pazartesi günü çalışmalara başlayacağını belirterek, ''Bu oyuncuya biraz yükleme yapacağız. Ağrıları olursa Fenerbahçe maçında oynayamayacak ve ikinci denemeyi Galatasaray maçı öncesinde gerçekleştireceğiz'' dedi.

Prof. Dr. Düren, Nobre'nin ağrılarının olması ve Fenerbahçe maçında da oynayamaması halinde 2-3 hafta yeniden yükleme yapacaklarını ifade ederek, ''Bu yüklemeler sonucunda ağrıları olursa ameliyat gündeme gelebilir. Ama bu çok düşük bir ihtimal'' diye konuştu.

Nobre'nin Türkiye'ye ilk geldiği günden beri yakaladığı bir derbi başarısı var. Gerek Fenerbahçe forması altında gerekse Beşiktaş forması altında boş geçtiği derbi hemen hemen yok gibi. Hafta içi oynanacak kupa finaline yetişirse ilaç gibi gelir. Bobo'da sakat malum, eğer Nobre iyileşirse ikiside birer devre oynayabilir. Benim temennim ise Nobre'nin Galatasaray maçına da yetişmemesi yönünde. Çakma stoperlerle Nobre'yi durdurmak zor olabilir. Hele ki o bu kadar şanslıyken.

5 yorum:

  1. Bannerla renginizi iyice belli ettiniz. Bu yazıyla da bunu perçinlemiş oldunuz. Bence alan adını değiştirin, çelişiyor çünkü.

    İyileşme Nobre, GS'nin şampiyonluğunu engelleme...(!)

    Tolga-BJK

    YanıtlaSil
  2. Galatasaray ağırlıklı spor blogu zaten burası Galatasaray'lı oluşumuzu hiç saklamadık. Yazının başlığı sert olsada Nobre'den ne kadar çekindiğini göstermiş Serap arkadaşımız. İyileşme diyerek sakat kalsın oynamasın falan demiyor ondan ne kadar çekiştiğini gösteriyor. Alanın adıyla konseptin çekiştiğini biliyorum ama burada ter telden yazılıyor ve aşırı fanatizm asla yapılmıyor. Beşiktaş'a da üstelik herkesten çok daha fazla saygı var. Hemde benim tarafımdan.

    YanıtlaSil
  3. Mrh,

    Güzel yaklaşımın için teşekkürler hocam. Ben de biraz ağır yazmışım, sonda özellikle.

    Ben en çok bannera takıldım aslında. Ama açıklamalarınız tatmin etmiyor değil. Banner önyargıya haklı olarak meyil veriyor. Onu bir düşünün derim.

    Bannera BJK'ın Avrupa'da kupası olsa da koysak dersen, suspus olurum o zaman ben. :)

    Kolay gelsin.

    Tolga-BJK

    YanıtlaSil
  4. Emin olun bu konuda Beşiktaş Avrupa Kupası kazansın bu blogu siyah beyaza boyarım. Fenerbahçe kazansa tebrik ederim ama Beşiktaş alsın benden fazla kimse sevinemez. Şu aşamada Beşiktaş ın şampiyon olmasını Galatasaray'ın olmasından daha çok istiyorum çünkü hak eden tarafsınız. 17 mayıs haftası dolayısıyla o banneri koyduk yani Türkiye - İspanya maçları haftasında da banner değişmişti ve Tuncay vardı bannerde sadece. İstesem Arda falan da olabilirdi. Sizinlede bu arada tanışmayı çok isterim.

    YanıtlaSil
  5. Bana söyleyecek bişey kalmamış sorun çözülmüş (:

    Ben Nobre'yi gerçekten çok beğenirim Fenerbahçe zamanlarından beri takip ederim. Gerçek bi derbi oyuncusu o. Her futbolcu kaldıramaz derbilerin ağırlığını. Başlıkta yazıda içten içe Nobre'ye duyduğum saygıdan.

    ps: İlginiz için teşekkürler (:

    YanıtlaSil

 

Tüm Telif Hakları Sportif Cümleler 'e Aittir © 2009 -- Blogger Tarafından Desteklenmektedir